Θεματα

H Έλλη Πασπαλά στην εκπομπή του Γιάννη Νένε

Λίγο πριν τη βραδιά που μας καλεί να περάσουμε μαζί στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Έλλη Πασπαλά συζητά με τον Γιάννη Νένε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athens Voice 102.5, την Παρασκευή 16 Ιουλίου, λίγο πριν τη συναυλία της στον Κήπο του Μεγάρου.

Η Έλλη Πασπαλά είναι μία καλλιτεχνική φυσιογνωμία, αδιάκοπη μέσα στα χρόνια, που παραμένει πάντα αγαπητή γιατί εκμαιεύει ό,τι καλύτερο έχει το ακροατήριό της κρυμμένο μέσα του. Είναι η ίδια μία παρουσία τόσο θετική, διακριτική και καλαίσθητη που, μέσα στην κακοφωνία, παραμένει αλώβητη και πάντα ποιοτική.

Λίγο πριν τη βραδιά που μας καλεί να περάσουμε μαζί στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 9:00 το βράδυ, έρχεται στην πρωινή εκπομπή του Γιάννη Νένε στον ATHENS VOICE RADIO 102, 5, την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 10.30 π.μ. για να συζητήσουν για όλα.

Η Έλλη Πασπαλά θα μιλήσει για τον «δικό της κήπο», αυτά που κρύβει στις γωνιές του, για τη μουσική της παράσταση συντροφιά με τους δύο αγαπημένους φίλους και συνεργάτες της, τον David Lynch και τον Τάκη Φαραζή, για τα μουσικά της ταξίδια μέσα από τραγούδια αγαπημένα, λίγα πορτογαλικά, λίγα ισπανικά, λίγα jazz standards, και βέβαια πολλά ελληνικά. Από τα fados του πορτογάλου τραγουδοποιού Duarte, θα ανέβουμε στα φτερά της “Paloma”, που θα μας μεταφέρει στις ακτές της Αμερικής, τη γενέτειρα της Έλλης, και στον μουσικό κόσμο των Cole Porter και George Gershwin, για να επιστρέψουμε στη συνέχεια στις υπέροχες μελωδίες των Ρεμπούτσικα, Καλαντζόπουλου, Καραΐνδρου, Πλάτωνος, Βιτάλη, και φυσικά του Χατζιδάκι.

Συντονιστείτε λοιπόν στον Athens Voice 102.5, την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 10.30 το πρωί!