Θεματα

O Athens Voice 102.5 δημιουργεί τον ήχο του νέου καλοκαιριού

Το soundtrack της πόλης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καλοκαιρινή μουσική στον ραδιοφωνικό σταθμό Athens Voice 102.5 με τραγούδια που αγαπήσαμε και συνδέσαμε με την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου.

Τεντώνεσαι για να τινάξεις από τους ώμους σου την αδράνεια του προηγούμενου καιρού. Πετάς από πάνω σου τα ρούχα του σπιτιού, ετοιμάζεσαι αργά, καινούργιο μπλουζάκι, βλέμμα που λάμπει στον καθρέφτη, ένα τελευταίο φρεσκάρισμα στα μαλλιά και… έξω από την πόρτα αναπνέει η πόλη, απέραντη και μαγική, οι παλιές βόλτες σε περιμένουν, ο κόσμος ολόκληρος ανασαίνει κάτω από τις σόλες των παπουτσιών σου (ή έστω τις ρόδες του αυτοκινήτου σου), ένα απέραντο φωτεινό καλοκαίρι ανοίγεται μπροστά σου κι αν δεν είναι όλα όπως τα άφησες, θα γίνουν σύντομα.

O Athens Voice 102.5 δημιουργεί τον ήχο αυτού του ολοκαίνουργιου καλοκαιριού με μουσικές από τα fifties μέχρι το σήμερα, με τραγούδια που συνδέσαμε με τα πρωινά ξυπνήματα, τις απογευματινές βόλτες, τη νυχτερινή οδήγηση, τις διακοπές που όλο πλησιάζουν, τον εκτυφλωτικό ήλιο στο πρόσωπο και τη γεύση του αλατιού στην άκρη των χειλιών.

Από την 1η Ιουνίου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού -που αναμένεται κάποια στιγμή προς τα τέλη του Νοέμβρη- καλοκαιρινή μουσική στον καλοκαιρινό Athens Voice 102.5.