Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (29.11.2020)

Liam Gallagher - All You're Dreaming Of

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λίαμ Γκάλαχερ
© Tom Beardy

Liam Gallagher - All You're Dreaming Of: Tο τραγούδι της ημέρας, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Ο Liam Gallagher κυκλοφόρησε το πρώτο εορταστικό τραγούδι της καριέρας του, το «All You're Dreaming Of», το πρώτο καινούργιο τραγούδι μετά το άλμπουμ «Why Me? Why Not» που βγήκε το 2019

Όλα τα έσοδα από το σινγκλ θα δοθούν στο πρόγραμμα Action For Children που παρέχει στήριξη σε ευάλωτους νέους την περίοδο των εορτών.

Σχολιάζοντας το τραγούδι «All You're Dreaming Of» ο Liam Gallagher δήλωσε πως«πρόκειται για ένα instant classic και ιδανικό κομμάτι για αυτή την εποχή».

«Αναλογιζόμενος την χρονιά που είχαμε όλοι, ελπίζω αυτό το κομμάτι να προσφέρει αγάπη και ελπίδα που τόσο έχουμε ανάγκη.  Ο Bing Crosby θα ήταν περήφανος» σχολίασε.

Liam Gallagher - All You're Dreaming Of (Lyric Video)

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου ο Liam Gallagher μας δίνει ραντεβού «Down By The River Thames», σε ένα live stream που θα διασχίσει τον Τάμεση με μια φορτηγίδα. Μια μοναδική ζωντανή μετάδοση στην οποία θα τον ακούσουμε να ερμηνεύει τραγούδια από τα προσωπικά του άλμπουμ, καθώς και κάποια από τη δισκογραφία των Oasis τα οποία δεν τον είχαμε δει να τα διαλέγει για πολύ καιρό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ