Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (31.10.2020)

Sivert Høyem – Run Away

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Sivert Høyem – Run Away: Tο τραγούδι της ημέρας, Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Το «Run Away» είναι το πρώτο σινγκλ από το EP, «Roses of Neurosis» του Sivert Høyem  που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου 2021.

«Ηχογραφήσαμε το τραγούδι κατά τη διάρκεια μιας έντονης εβδομάδας στο στούντιο με το συγκρότημά μου τον Σεπτέμβριο», εξηγεί ο Sivert. «Το δουλέψαμε δύο ή τρεις φορές όλοι μαζί και στη συνέχεια χρειάστηκε να προστεθούν πολύ λίγα πράγματα. Θέλω στη μουσική μου να διατηρώ όσο το δυνατόν περισσότερο την ακατέργαστη και άμεση ατμόσφαιρα της στιγμής και να μη χασομερώ πολύ» σημειώνει ο τραγουδιστής που πολλοί γνώρισαν από τους Madrugada.

«Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ήμασταν τελευταία φορά στο στούντιο όλοι μαζί, και ο εγκλεισμός των προηγούμενων μηνών μας απομόνωσε πιο πολύ από ποτέ, και πιστεύω περισσότερο καιρό από ότι έπρεπε και από ό, τι ήταν καλό για εμάς. Ήταν υπέροχο να παίζουμε μαζί ξανά. Αυτό εισέπραττα από όλους» τόνισε για τις συνθήκες ηχογράφησής του.

«Παρόλο που αυτό το τραγούδι γράφτηκε πριν λίγα χρόνια, και δεν έχει καμία σχέση με το lock down εξαιτίας του Covid, αισθάνομαι ότι περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο ένα συναίσθημα που βίωσα φέτος» τονίζει ο Sivert Høyem για το νέο σινγκλ «Run Away» που δείχνει τη δυναμική του από την πρώτη νότα.