Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (20.05.2020)

Sharon Van Etten ft. Josh Homme - (What's So Funny 'Bout) Peace, Love and Understanding?

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Sharon Van Ettern - Josh Homme

Sharon Van Etten ft. Josh Homme - (What's So Funny 'Bout) Peace, Love and Understanding?: Το τραγούδι της ημέρας, Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Ακούστηκε για πρώτη φορά το 1974, γνώρισε μεγάλη απήχηση χάρη στην διασκευή των Elvis Costello & The Attractions το 1978 και πριν λίγες ώρες ήρθε η σειρά της Sharon Van Etten και του Josh Homme των Queens Of The Stone Age, να του δώσουν μια νέα «ζωή» μέσα από ένα home made βιντεοκλίπ. Ο λόγος για το τραγούδι «What’s So Funny ’Bout) Peace, Love and Understanding?» που συνέθεσε ο Nick Lowe.

«Θέλαμε να μοιραστούμε κάτι προσωπικό και παγκόσμιο» έγραψε η Sharon Van Etten στην ανάρτησή της στα social media για την ιδέα πίσω από τη δική της εκδοχή. «Ένα σπιτίσιο αίσθημα, ασφάλειας, αμφιβολιών και αγάπης. Ότι είμαστε μαζί αυτή τη στιγμή. Όλοι μας, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να είμαστε καλύτεροι - ακόμη και σε δύσκολες στιγμές».

«Η ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού δεν είχε καμία σχέση με αυτό που θα περνούσαμε ... μέχρι να ξεκινήσουμε να το περνάμε. Σε αυτές τις στιγμές, είναι ευλογία να αισθάνεσαι τυχερός ακόμη και για μια στιγμή» προσθέτει ο Josh Homme.

(What's So Funny 'Bout) Peace, Love and Understanding? - feat Josh Homme (Official Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ