Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (29.04.2020)

Blend Mishkin & Roots Evolution feat. Daphne Bluebird - Come Back To Life

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Blend Mishkin & Roots Evolution feat. Daphne Bluebird - Come Back To Life: Το τραγούδι της ημέρας, Τετάρτη 29 Απριλίου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Ένα χρόνο περίπου μετά την κυκλοφορία του, το τραγούδι «Come Back To Life» των Blend Mishkin & Roots Evolution και της Daphne Bluebird, απέκτησε το βιντεοκλίπ του και το timing φαίνεται πιο ταιριαστό από ποτέ. Το ακούσατε πρώτοι στην πόλη στον Athens Voice 102.5 και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μέσα από το airplay ραδιοφωνικών σταθμών όπως οι BBC1xtra και BBC Radio 6.

Ο πλέον αναγνωρίσιμος reggae παραγωγός της Αθήνας, Blend Mishkin, η μπάντα του Roots Evolution και η συνθέτρια, ερμηνεύτρια, ηθοποιός, Δάφνη Ρεμούνδου, συμπράττουν με roots ρυθμούς. Και στο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Σπύρος Στεριώτης, η Daphne Bluebird σουλατσάρει στην άδεια πόλη, την ώρα που ο street artist Noless.One ολοκληρώνει ένα έργο του. Και κάπως έτσι, το τραγούδι που έχει ξεχωρίσει από το άλμπουμ «Wildfire» γίνεται ένα μικρό φιλμάκι που στο τέλος βλέπεις ξανά. Come Back To Life, ακούγεται ιδανικό για το σύνθημα του φετινού καλοκαιριού.

Ακούστε 24 ώρες μουσική και κάθε ώρα ένα δελτίο ειδήσεων με τις τελευταίες εξελίξεις στον Athens Voice 102.5.