Θεματα

Ο Αριστοτέλης Ρήγας έρχεται στο Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Ανδρονίκης Τσατσαρώνη

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Αριστοτέλης Ρήγας στο Athens Voice Radio 102.5 και την εκπομπή της Ανδρονίκης Τσατσαρώνη, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Ποδαρικό στον Δεκέμβριο με τον Αριστοτέλη Ρήγα. Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, έρχεται στο Athens Voice Radio 102.5, καλεσμένος της Ανδρονίκης Τσατσαρώνη. Στη 1 το μεσημέρι ανοίγουν μαζί τα μικρόφωνα και κάνουν το στούντιο «Τουρλού».

Ο πολυσχιδής Αριστοτέλης Ρήγας, έπειτα από τις απανωτές παρατάσεις της περσινής χρονιάς, που επιτέλους έλαβαν τέλος για να περιοδεύσει στην Ευρώπη, επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου με το «Τουρλού», την παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς, για δεύτερη χρονιά!

Για έξι μόνο παραστάσεις, τα Σάββατα από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, αυτή η εξέχουσα προσωπικότητα της εγχώριας σκηνής Standup Comedy θα βρίσκεται στη σκηνή του «Σταυρός του Νότου» club για ένα set γεμάτο από ακατάπαυστο γέλιο και εκπλήξεις.

Έρχεται με φόρα από τα Τρίκαλα, θέλει ανελέητα να σε κάνει να γελάσεις, γι’ αυτό και παίζει μουσική και κάνει λογοπαίγνια με όλα, με όσα μπορείς και δεν μπορείς να φανταστείς.

Μεταξύ άλλων, την Κυριακή, θα ακούσετε μια ενδιαφέρουσα διασκευή της «Φραγκοσυριανής» του Μάρκου Βαμβακάρη υπό τους ήχους του «Paranoid» των Black Sabbath, αλλά και τους Motorhead με τον «Θούριο» του Ρήγα Φεραίου, σε μια προσπάθεια του καλλιτέχνη να παντρέψει τον ελληνικό στοίχο με τη Heavy Metal μουσική.