Θεματα

Το Athens Voice Radio 102.5 στους δρόμους

Ένα ραδιόφωνο όπως θα ήταν η Athens Voice αν ήταν ήχος κι ένα βίντεο που την περιέχει

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Athens Voice Radio 102.5 στους δρόμους

Το νέο βίντεο του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Voice Radio 102,5

Πώς θα ήταν η Athens Voice αν ήταν ήχος; Πώς θα ήταν η Αθήνα αν ήταν ήχος; Ποιοι θα ήταν οι πρωταγωνιστές αν ήταν βίντεο;
Η Αδαμαντία Σελέκου έφτιαξε για τη Φωνή της Αθήνας ένα βίντεο με τις απαντήσεις. Έχει πρωταγωνιστές τις γειτονιές της πόλης και τα παιδιά που ζουν σε αυτές, έχει το φορητό στούντιο του Athens Voice Radio 102.5 που μπορεί να πετύχεις σε μια συναυλία, τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του σταθμού που με τις φωνές τους και τις μουσικές τους κάνουν αυτό το ραδιόφωνο ζεστό, πολύχρωμο, αντιφατικό και απρόβλεπτο. Όπως η ζωή στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις.

athens voice radio 102.5
Αν θέλεις να το δεις κυκλοφορεί στις οθόνες, στο YouTube, στο facebook και στο Ιnstagram. Αν θες να το ακούσεις συντονίσου στους 102.5. Γνωστές, αγαπημένες αλλά και νέες φωνές, καινούργια τραγούδια που ανακαλύπτουμε καθημερινά αλλά και αγαπημένοι ήχοι που επιστρέφουμε σε αυτούς γιατί μας θυμίζουν κάτι από τον εαυτό μας. Φωνές του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος αλλά και της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής που μοιράζονται τα νέα τους. Εκπλήξεις και giveaways από τα events που συμβαίνουν στην Αθήνα και μπορείς να ζήσεις από κοντά free.

athens voice radio 102.5
Ένα ραδιόφωνο όπως θα ήταν η Athens Voice αν ήταν ήχος κι ένα βίντεο που την περιέχει. Ακολουθούν κι άλλα…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ