Θεματα

Ακούστε το mix των LA.GA.STA στο Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε το Σάββατο 11 Μαΐου στην εκπομπή του Δημήτρη Λιλή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pastedgraphic-7.jpg

Ακούστε το αποκλειστικό mix των LA.GA.STA. στο Athens Voice Radio 102.5 και την εκπομπή του Δημήτρη Λιλή, το Σάββατο 11 Μαΐου

Με αφορμή τα 10 χρόνια LA.GA.STA., το δίδυμο πίσω από το μουσικό site έχοντας μόλις κυκλοφορήσει μια συλλογή διαφορετική από τις υπόλοιπες, επιμελείται το special guest mix στην εκπομπή Athens Incoming, το Σάββατο 11 Μαΐου, λίγο μετά τις 21.00 στο Athens Voice Radio 102.5.

Αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Δημήτρη Λιλή, το δίδυμο επιμελήθηκε σχεδόν 30 λεπτά με τις αγαπημένες τους επιλογές συμπεριλαμβάνοντας ασφαλώς και κομμάτια από την επετειακή συλλογή των 10 χρόνων Last Gas Station.

Μιας δεκαετίας που κλείνει μέσα της αμέτρητα πάρτι και καλεσμένους στη Ελλάδα, ένα residency στο Dalston Superstore του Λονδίνου, εμφανίσεις σε φεστιβἀλ όπως το Melt και το Glastonbury, 2 περιοδείες στην Νέα Υορκη και μια διπλή συλλογή σε βινύλιο σαν την πρώτη κυκλοφορία του label LA.GA.STA. records. Mάλιστα, φἐτος τον Σεπτεμβριο θα κυκλοφορήσει η συλλογή volume 9 της σειράς «Late Summer» ενώ νωρίτερα, τον Ιούλιο θα πάρουν μέρος στο φεστιβάλ Love International στην Κροατία. Μέχρι το τέλος της χρόνιας θα ακούσουμε και κάτι καινούργιο από το μουσικό πια project LA.GA.STA., που σαν πρώτο δείγμα διασκεύασαν Eurythmics στην καινούργια τους συλλογή.

To εξώφυλλο της συλλογής επιμελήθηκε ο Braulio Amado και μπορείτε να την κατεβάσετε ελεύθερα μέσω του επίσημου site.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ