Θεματα

Aκούστε το mix τoυ Smalfeels στο Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε την Τρίτη μετά τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Δημήτρη Λιλή, Athens Incoming

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι Smalfeels, είναι το μουσικό σχήμα του παραγωγού Νίκου Γιαννακάκη που μετά από τις σπουδές του στο επίπεδο μουσικής παραγωγής και performance στο Λονδίνο, βρίσκεται και δημιουργεί πλέον από την Αθήνα. Στα 24 του και έχοντας αναμειχθεί σε αρκετά μουσικά πρότζεκτ καθώς και επιμεληθεί το σάουντρακ για ταινίες μικρού μήκους, έχει έτοιμο το ομώνυμο ντεμπούτο EP του.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 2 Απριλίου, θα παρουσιάσει αποκλειστικά το Smaltape του στα πλαίσια του guest mix της εκπομπής Athens Incoming με τον Δημήτρη Λιλή στο Athens Voice Radio 102.5

Στα τριάντα λεπτά του mixtape, τραγούδια του επερχόμενου EP θα ακουστούν για πρώτη φορά και θα μπλεχτούν με τις instrumental αναφορές που βοήθησαν στον σχηματισμό του ήχου των Smalfeels.

Μέρος της παραγωγής του πρώτου του EP (που αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο σινγκλ «Smalfeels» αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου και ολόκληρο το EP θα είναι διαθέσιμο μέσα στην άνοιξη), επιμελήθηκε ο Sillyboy και μαζί θα μοιραστούν την σκηνή στο υπόγειο της πιτσαρίας Crust στο πρώτο κοινό τους live, αυτή την Πέμπτη 4 Απριλίου. 

facebook.com/smalfeels
instagram.com/smalfeels