Θεματα

Grammys 2019: Πώς τα σχολίασε ο Γιάννης Πετρίδης στο Athens Voice Radio 102.5

Ακούστε όσα είπε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Μάκη Προβατά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
afff.jpg
Alicia Keys, © Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy/Ideal Image

Την άποψή του για το ρόλο των βραβείων Grammy, τη βράβευση του Childish Gambino και του «This Is America» αλλά και την επίδραση του hip hop, σχολίασε μεταξύ άλλων, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης, μιλώντας την Τετάρτη στο Athens Voice Radio 102.5 και την εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Μάκη Προβατά.  

«Να μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι ένα ακόμα εργαλείο θα το πω, μια ακόμα εκδήλωση για τη βιομηχανία του τραγουδιού, εντάξει; Όπως είναι και τα Όσκαρ. Μην γελιόμαστε» σημείωσε χαρακτηριστικά για τα μουσικά βραβεία.

«Δεν σημαίνει κατά την άποψή μου ότι αυτοί οι οποίοι βραβεύονται είναι και το καλύτερο της χρονιάς… ότι χαρακτηρίζουν τη χρονιά 100%.  Είναι όμως, δεν μπορούμε να τα απαξιώσουμε εντελώς, μια ένδειξη της μουσικής που κάθε χρόνο κυριαρχεί και προσπαθεί η Ακαδημία, όλοι αυτοί που ψηφίζουν, να είναι σύγχρονη και να ακολουθούν τις τάσεις της μουσικής» τόνισε ο Γιάννης Πετρίδης.

«Εδώ υπάρχει μια μοιρασιά όπου για πρώτη φορά στα δύο βασικά βραβεία, τραγούδι της χρονιάς και δίσκος της χρονιάς, τα παίρνει hip-hop τραγούδι, ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό. Το “This Is America”, που πήρε και βίντεο. Είναι μια δίκαιη περίπτωση βράβευσης» σχολίασε.

Ακούστε ένα απόσπασμα από την ενδιαφέρουσα συζήτηση στο Athens Voice Radio 102.5

Grammys 2019: Πώς τα σχολίασε ο Γιάννης Πετρίδης στο Athens Voice Radio 102.5

ΠΡΟΣΦΑΤΑ