Events

Αυτή την Πέμπτη έχεις party στην ωραιότερη αθηναϊκή ταράτσα

Το St'Astra Restaurant Bar και το Athens Voice Radio 102.5 ετοιμάζουν το πιο ανατρεπτικό Pre XMAS Rooftop Party

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_mg_4007.jpg

Οκτώ όροφοι πάνω από το έδαφος. Χιλιάδες άστρα. Μια στολισμένη Αθήνα στα πόδια σου. Και όλες οι μουσικές που η πόλη αγαπάει μέσα από το δικό της ραδιόφωνο. Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 20.00 το βράδυ το St’ Astra Restaurant Bar ανοίγει τις πόρτες του και αφήνει το Athens Voice Radio 102.5 να μας ενώσει όλους σε ένα φοβερό Pre XMAS Rooftop Party.

Αν ποτέ πριν στη ζωή σου δεν έχεις αφήσει τη θέα από τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel να σε σαγηνεύσει, ήρθε η στιγμή να το κάνεις. Γιατί εκεί, κάτω από τα αστέρια του αττικού ουρανού και με τα φώτα της γιορτινής Αθήνας να λάμπουν παντού γύρω σου, θα ζήσεις μια αξέχαστη βραδιά που θα σε βάλει σε Christmas mood. Μετά τη δουλειά λοιπόν αυτή την Πέμπτη, ακολούθησέ μας σε αυτό το μουσικό ταξίδι για να υποδεχτούμε μαζί τα Χριστούγεννα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης.

Στα decks θα βρίσκεται η Ελένη Κολοκοτρώνη από το Athens Voice Radio 102.5 μαζί με τις υπέροχες μουσικές της που θα ξεκινούν από classic rock και soul κομμάτια για να καταλήξουν στα all time classic songs και τη new disco. Θα χορέψεις, θα γελάσεις, θα πιεις και θα ανταλλάξεις φιλιά με φόντο την ωραιότερη Αθήνα που έχεις δει ποτέ. Η είσοδος είναι ελεύθερη, σε περιμένουμε!

fb_img_1544559863040_1.jpg

Radisson Blu Park Hotel, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10
*Το ξενοδοχείο διαθέτει για το πάρτι δωρεάν στάθμευση στο υπόγειο Parking. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ