Events

Μην το χάσετε: Live Radio & Dj Set από το Athens Voice Radio 102.5

Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Happy Days Bazaar της Βιοκαρπέτ στην Αργυρούπολη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_6602.jpg

Η Βιοκαρπέτ, η μεγαλύτερη εταιρεία χαλιών, πρώτη στην ελληνική αγορά από το 1950, με 41 καταστήματα στην Ελλάδα και 10 στο εξωτερικό, διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα χαλιών ανάμεσα σε χειροποίητα, μοντέρνα, κλασικά, παιδικά, για κάθε στιλ σπιτιού και κάθε budget. Είτε επιθυμείτε να επενδύσετε σε ένα χαλί, είτε ψάχνετε κάτι οικονομικό για να ανανεώσετε το χώρο σας, στη Βιοκαρπέτ θα βρείτε τα πάντα. Προσφέροντας αμέτρητες επιλογές σε συλλογές, χρώματα, σχέδια και διαστάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε το χαλί που ταιριάζει στο χώρο και την προσωπικότητά σας.

img_5281.jpg

Σας έχουμε όμως και ένα happy νέο! Θέλοντας να ευχαριστήσει τους αγαπημένους της πελάτες για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, η Βιοκαρπέτ διοργανώνει ένα τριήμερο Happy Days Bazaar χειροποίητων χαλιών με στόχο να μας κάνει όλους χαρούμενους με τις απίστευτες τιμές της.

Βρείτε Χειροποίητα Χαλιά από την Ανατολή όπως Bouhara (Μπουχάρα), Περσικά χαλιά Tabriz (Ταμπρίζ), Μεταξωτά Kashmir (Κασμίρ) και ιδιαίτερα Patchwork (Πατσγουόρκ) σε τιμές που δεν έχουν ξαναγίνει!

b105.jpg

Η Βιοκαρπέτ & το Athens Voice Radio 102.5 σας προσκαλούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στο πιο Happy Bazaar με όλα τα χειροποίητα χαλιά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Οι τιμές κατεβαίνουν, η διάθεση ανεβαίνει. Με ένα ολοήμερο πάρτι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα!

Το Athens Voice Radio 102.5 θα εκπέμπει live με τους Δημήτρη Αθανασιάδη και Στέφανο Τσιτσόπουλο από τις 12:00 έως τις 14:00, ενώ θα ακολουθήσει dj set από τον Στέφανο Τσιτσόπουλο.

Αυτή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί σας περιμένουμε όλους στη Βιοκαρπέτ Αργυρούπολης, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 570Β στην Αργυρούπολη, στάση μετρό Άλιμος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ