Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε 30 προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ «Max Richter's Sleep» στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ

To μουσικό ντοκιμαντέρ - αντίδοτο στον σύγχρονο τρόπο ζωής που φέρνει το In-Edit Greece το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 30 προσκλήσεις από τον Athens Voice 102.5 και το In-Edit Greece για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Max Richter’s Sleep» στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα «Bonus Track» του In-Edit Greece έρχεται στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ, στα Άνω Πατήσια, στις 21.30, από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, με τρεις μοναδικές μουσικές ιστορίες, τρία μουσικά ντοκιμαντέρ για το «καλοκαίρι της soul», τον Moby, και τον Max Richter.

Το αφιέρωμα του In-Edit Greece ολοκληρώνεται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με ένα μουσικό ντοκιμαντέρ - αντίδοτο στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Ο Max Richter, πρωτεργάτης της σύγχρονης ορχηστρικής neo-classical μουσικής και βραβευμένος συνθέτης μουσικής για τον κινηματογράφο, μάς μυεί στο έργο του, Sleep, ένα πολύ προσωπικό έργο-μανιφέστο για έναν πιο αργό ρυθμό ζωής και μια προσωπική εξερεύνηση στο πώς η μουσική αλληλεπιδρά με τη συνείδηση. Στο “Max Richter’s Sleep”, ακολουθούμε τον συνθέτη και μουσικό Max Richter και τη δημιουργική του σύντροφο, καλλιτέχνιδα και βραβευμένη με BAFTA σκηνοθέτιδα Yulia Mahr, σε μία φιλόδοξη παράσταση του περίφημου 8ωρου έργου SLEEP, στο Λος Άντζελες, να εξερευνούν την προέλευση και τον αντίκτυπο αυτής της πρωτοποριακής σύνθεσης.

Το In-Edit Greece και ο Athens Voice 102.5 σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 30 μονές προσκλήσεις για την προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ “Max Richter’s Sleep ”, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 21.30, στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ. Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του σταθμού για να τις διεκδικήσετε!

Το In-Edit Greece ρίχνει την αυλαία του καλοκαιριού με «μουσική για τα μάτια μας» και ολοκληρώνει την πρώτη χρονιά επαναλειτουργίας του Θερινού Κινηματογράφου ΑΒ, με τρεις ξεχωριστές μουσικές ιστορίες. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, λίγο πριν γιορτάσει στην Βαρκελώνη τα 20 χρόνια του στον κόσμο, έρχεται στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21.30 στον ιστορικό κινηματογράφο, στα Άνω Πατήσια, με τρία από τα πιο αγαπημένα μουσικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς σε ένα ειδικό Bonus Track αφιέρωμα.