Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε 30 προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ «Moby Doc» στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ

Το σουρεαλιστικό βιογραφικό φιλμ του Rob Gordon Bralver προβάλλεται στο αφιέρωμα του In-Edit Greece την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 30 προσκλήσεις από τον Athens Voice 102.5 και το In-Edit Greece για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Moby Doc» στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα «Bonus Track» του In-Edit Greece έρχεται στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ, στα Άνω Πατήσια, στις 21.30, από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, με τρεις μοναδικές μουσικές ιστορίες, τρία μουσικά ντοκιμαντέρ για το «καλοκαίρι της soul», τον Moby, και τον Max Richter.

Έχοντας ζήσει πολλές ζωές σε μία, ο Moby, το παγκόσμιο είδωλο με τον εκστατικό και εξωπραγματικό ήχο, έρχεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, για να μας παρασύρει, μέσα από τη μουσική του, στην αναζήτηση της τέλειας ανθρώπινης ευτυχίας η οποία για τον ίδιο υπήρξε βαθιά σκοτεινή, αλλά και γόνιμη. Το “Moby Doc” είναι ένα σουρεαλιστικό βιογραφικό ντοκιμαντέρ, ένα δημιουργικό, παράξενο, επιθετικό, γεμάτο μουσική χρονικό μιας περιπετειώδους ζωής γεμάτη με υπαρξιακές αναζητήσεις. Εμπλουτισμένο με εκπληκτικά πλάνα συναυλιών και σπάνια ευρήματα των 30 χρόνων μουσικής του Moby, αντισυμβατική αφήγηση, ιδιόρρυθμα animation και συνεντεύξεις με τους David Lynch και David Bowie, το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τον Moby να εμβαθύνει στον εαυτό του για να μοιραστεί με ειλικρίνεια πώς μετέτρεψε τη σύγχυση για τη ζωή σε τέχνη.

Από την ταπεινή γέννησή του στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης το 1965 μέχρι τη «στρατοσφαιρική» του άνοδο σε παγκόσμιο σταρ, ο Moby είχε μια εκπληκτικά δυναμική και ιδιότυπη καριέρα. Το ντοκιμαντέρ “Moby Doc” του Rob Gordon Bralver είναι μια εξίσου δυναμική και ιδιότυπη ταινία, που δεν εξετάζει μόνο τη ζωή και τη φήμη του Moby, αλλά και τις μάχες του με τον αλκοολισμό και τον εθισμό στα ναρκωτικά, καθώς και τη συνεχή αναζήτησή του για νόημα και σκοπό. Γυρισμένο σε μεγάλο βαθμό στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, το “Moby Doc” περιλαμβάνει πλούσιο  αρχειακό υλικό από το παρελθόν του Moby, καθώς και συνεντεύξεις με τους φίλους και μέντορές του για να τεκμηριώσει τη συναρπαστική ζωή και καριέρα του πρωτοπόρου της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το In-Edit Greece και ο Athens Voice 102.5 σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 30 μονές προσκλήσεις για την προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ “Moby Doc”, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 21.30, στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ. Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του σταθμού για να τις διεκδικήσετε!

Το In-Edit Greece ρίχνει την αυλαία του καλοκαιριού με «μουσική για τα μάτια μας» και ολοκληρώνει την πρώτη χρονιά επαναλειτουργίας του Θερινού Κινηματογράφου ΑΒ, με τρεις ξεχωριστές μουσικές ιστορίες. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, λίγο πριν γιορτάσει στην Βαρκελώνη τα 20 χρόνια του στον κόσμο, έρχεται στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21.30 στον ιστορικό κινηματογράφο, στα Άνω Πατήσια, με τρία από τα πιο αγαπημένα μουσικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς σε ένα ειδικό Bonus Track αφιέρωμα.