Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε 30 προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ «Summer of Soul» στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ

Το πολυβραβευμένο φιλμ προβάλλεται στο αφιέρωμα του In-Edit Greece την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερδίστε 30 προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ «Summer of Soul» στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 30 προσκλήσεις από τον Athens Voice 102.5 και το In-Edit Greece για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Summer of Soul» στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα «Bonus Track» του In-Edit Greece έρχεται στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ, στα Άνω Πατήσια, στις 21.30, από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, με τρεις μοναδικές μουσικές ιστορίες, τρία μουσικά ντοκιμαντέρ για το «καλοκαίρι της soul», τον Moby, και τον Max Richter.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με τις ηλεκτρισμένες μουσικές, την ξεσηκωτική ενέργεια και τη δύναμη του “Summer of Soul (...Or, When the Revolution Could Not Be Televised)”. Το πολυβραβευμένο (μεταξύ άλλων Oscar καλύτερου ντοκιμαντέρ, βραβείο κοινού Sundance) μουσικό ντοκιμαντέρ του Ahmir “Questlove” Thompson, μας μεταφέρει με ρυθμό και συγκίνηση στο καλοκαίρι «που πέθαναν οι νέγροι και γεννήθηκαν οι μαύροι» σκορπίζοντας τη μοναδική ενέργεια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Χάρλεμ, ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στην ιστορία της Αμερικής.

To καλοκαίρι του 1969, στο «Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Χάρλεμ», τριακόσιες χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν ζωντανά θρυλικά ονόματα όπως οι B.B King, Mahalia jackson, Sly and the Family Stone, Stevie Wonder, Nina Simone και δεκάδες άλλοι. Το «Καλοκαίρι της Σόουλ» έμεινε σκανδαλωδώς χαμένο για μισό αιώνα μέχρι που σήμερα, επιτέλους, το ανασύρει στην επιφάνεια ο Questlove των Roots, παραδίδοντας ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ που πλημμυρίζει με ρυθμό και συγκίνηση, ένα φιλμ για το καλοκαίρι «που πέθαναν οι νέγροι και γεννήθηκαν οι μαύροι» και συνάμα μια από τις καλύτερες ταινίες συναυλίας όλων των εποχών.

Summer of Soul - Official Trailer (2021) Gladys Knight, Stevie Wonder

Το In-Edit Greece και ο Athens Voice 102.5 σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 30 μονές προσκλήσεις για την προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ “Summer of Soul (...Or, When the Revolution Could Not Be Televised)”, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 21.30, στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ. Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του σταθμού για να τις διεκδικήσετε!

Κερδίστε 30 προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ «Summer of Soul» στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ

Το In-Edit Greece ρίχνει την αυλαία του καλοκαιριού με «μουσική για τα μάτια μας» και ολοκληρώνει την πρώτη χρονιά επαναλειτουργίας του Θερινού Κινηματογράφου ΑΒ, με τρεις ξεχωριστές μουσικές ιστορίες. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, λίγο πριν γιορτάσει στην Βαρκελώνη τα 20 χρόνια του στον κόσμο, έρχεται στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21.30 στον ιστορικό κινηματογράφο, στα Άνω Πατήσια, με τρία από τα πιο αγαπημένα μουσικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς σε ένα ειδικό Bonus Track αφιέρωμα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ