Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε 10 συλλεκτικά t-shirts Gimme Shelter Film Festival

Με ένα απλό e-mail

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκες με t-shirts Gimme Shelter Film Festival
© Jo Brent Photography

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 συλλεκτικά t-shirts Gimme Shelter Film Festival πριν την έναρξη των Pop Up Mondays στο Gagarin 205 Live Music Space.

Rock ιστορίες, μαρτυρίες και στιγμές μεγάλων μουσικών μέσα από ντοκιμαντέρ που προβάλλονται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Το Gimme Shelter Film Festival επιστρέφει το 2022 εγκαινιάζοντας τα Pop Up Mondays, στο Gagarin 205 Live Music Space, τη φετινή άνοιξη, και δημιουργώντας ξανά νύχτες με κινηματογράφο και live μουσική.

Θεατές σε προβολή ντοκιμαντέρ

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, σε πρώτη πανελλήνια προβολή, το ντοκιμαντέρ «Ghost Blues: The Story Of Rory Gallagher» του Ian Thullier ιχνηλατεί την επίδραση του Rory Gallagher ξεκινώντας από τα πρώτα χρόνια του μεγάλου μουσικού με τους Taste και παρουσιάζει την εξέλιξή του σε ηγέτη και πρωτοπόρο του ιρλανδικού rock κινήματος. Πριν την προβολή, ο Donal Gallagher, αδελφός και μάνατζερ του Rory, συνεχιστής της κληρονομιάς του, μια εμβληματική φυσιογνωμία της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και παραγωγός της ταινίας, θα μιλήσει για τη ζωή, την επιρροή και τη σπουδαιότητα του Rory Gallagher. Μαζί του ο Daniel Gallagher, γιος του Donal και συμπαραγωγός της ταινίας, παραγωγός και θεματοφύλακας του έργου του Rory.  Πριν το Q&A με τους Donal και Daniel Gallagher θα εμφανιστούν ζωντανά οι Ιρλανδοί Deuce, ένα από τα πιο αυθεντικά και σημαντικά tribute σχήματα σε ένα full set, στην πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα, ενώ όπως ανακοινώθηκε στη σκηνή θα ανέβει και ο Κώστας Λειβαδάς.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου τo Gimme Shelter Film Festival Pop Up Monday φέρνει για πρώτη φορά στην Αθήνα το ντοκιμαντέρ «A Dog Called Money» της PJ Harvey. H PJ Harvey και ο βραβευμένος Ιρλανδός φωτογράφος, σκηνοθέτης και συγγραφέας Seamus Murphy, ξεκίνησαν ένα μεγάλο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας που πέρασε από Αφγανιστάν, Κόσοβο, Ειδομένη και Ουάσινγκτον. Στην επιστροφή οι λέξεις έγιναν ποιήματα. Τραγούδια. Ολόκληρο άλμπουμ που ηχογραφήθηκε μπροστά σε κοινό, σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πείραμα, ένα installation με τίτλο «Recording in Progress», στο Somerset House του Λονδίνου. Tην ταινία θα προλογίσει ο σκηνοθέτης της ταινίας Seamus Murphy, στενός συνεργάτης της PJ Harvey και πριν την προβολή της στη σκηνή του Gagarin 204 Live Music Space, θα ανέβουν οι The Noise Figures, το συγκρότημα που άνοιξε την τελευταία εμφάνιση της PJ Harvey στην Αθήνα το 2016, και παλιοί γνώριμοι του Gimme Shelter Film Festival.

Γυναίκες με t-shirts Gimme Shelter Film Festival

Διαγωνισμός Gimme Shelter Film Festival

Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν συλλεκτικά t-shirts του Gimme Shelter Film Festival λίγο πριν την έναρξη των Pop Up Mondays. Στείλτε ένα απλό
email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Gimme Shelter Film Festival» στο θέμα και το μέγεθος που προτιμάτε (S,M, L, XL) μέχρι την Πέμπτη 10 Μαρτίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ