Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε προσκλήσεις για το live της Angelika Dusk στο Faust

Στέλνοντας ένα απλό e-mail

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Angelika Dusk επιστρέφει μαζί με την μπάντα της, στην καρδιά της πόλης, στον ατμοσφαιρικό χώρο του Faust, για ένα τελευταίο live πριν το καλοκαίρι, την Πέμπτη 18 Απριλίου! Η Angelika Dusk κατακτά τη σκηνή σε ένα ανατρεπτικό live, με μουσικές επιλογές που ενώνουν δεξιοτεχνικά τη rock, τα blues, το ελληνικό ρεπερτόριο, την ποπ και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της, βάζοντας πάντα τη δική της πινελιά στις ενορχηστρώσεις και προσκαλώντας μας να περιπλανηθούμε και να αφεθούμε σ’ αυτό που η ίδια ορίζει ως beautiful mess (όμορφο χάος).

Από το αγαπημένο πλέον «Drown out the light» – το βρίσκουμε στον τελευταίο της δίσκο «Beautiful Mess»- στο «No light no light» των Florence + The Machine, από τo βραβευμένο με Όσκαρ ντουέτο της Lady Gaga με τον Bradley Cooper «Shallow», στη συγκινητική διασκευή της Angelika του «Creep» των Radiohead, από το «Wasting My Young Years» των London Grammar αλλά και στο «Γιατί δεν έρχεσαι» του Αλκίνοου Ιωαννίδη και τα «Συρτάρια» της Δήμητρας Γαλάνη, η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Angelika Dusk, πειραματίζεται και διευρύνει τη σχέση της με το ξένο και το ελληνικό ρεπερτόριο, πάντα υπό τους σκοτεινούς, ηλεκτρικούς ήχους των ροκ επιρροών της.

Η Athens Voice, σε συνεργασία με το Faust, δίνει σε 2 τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για το live! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις ένα απλό e-mail στο contest@athensvoice.gr γράφοντας «ANGELIKA» στο θέμα, το ονοματεπώνυμό σου κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μέχρι τις 18/4, στις 14.00, Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Συντονιστείτε για να διεκδικήσετε περισσότερες προσκλήσεις καθημερινά στις εκπομπές του Athens Voice Radio 102.5.  

Πληροφορίες - Κρατήσεις:  Τηλ.: 210 3234095, info@faust.grwww.faust.gr

*Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και γίνεται με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων από τη στιγμή που στείλουν το σχετικό e mail.Τα στοιχεία των νικητών η εταιρεία Athens Voice θα τα χορηγήσει μόνο στο Faust. Καμία επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων δεν θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Athens Voice. Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν σε αρχείο της Athens Voice και θα διαγραφούν από αυτό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.