Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε στους 102.5 και κερδίστε προϊόντα Frezyderm

Καθημερινά στην εκπομπή των Τζένη Μελιτά & Κατερίνα Παπαγεωργιάδη (aka Dudette) στο Athens Voice Radio 102.5

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτές τις γιορτές, μη δεχτείτε τίποτα λιγότερο από τον απόλυτο συνδυασμό αιχμής ενάντια στις ρυτίδες έκφρασης που δημιούργησε η Frezyderm. 

Από τη μία, το Expression Blocker Cream Booster ενισχύει με βιομιμητικά πεπτίδια την καθημερινή κρέμα, τα οποία παρεμποδίζουν τις μυϊκές συσπάσεις του προσώπου, και ενισχύει τη δράση κατά των ρυτίδων έκφρασης. Η νευρομυϊκή λειτουργία αποκαθίσταται πλήρως με τη διακοπή εφαρμογής του προϊόντος. 

Από την άλλη, η Dermiox Cream είναι ενισχυμένη κρέμα που μειώνει τις ρυτίδες, στατικές ή έκφρασης, που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο (μέτωπο, μεσόφρυο, «πόδι της χήνας», γύρω από το στόμα και τη μύτη, περίγραμμα χειλιών) και το λαιμό. Χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει, έχει μυοχαλαρωτική δράση ανάλογης αποτελεσματικότητας ενέσιμων επεμβατικών διεργασιών και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης σε βάθος και σε έκταση. Παράλληλα, θρέφει, επουλώνει και ενυδατώνει σε βάθος. Έτσι, οι ρυτίδες μειώνονται και η επιδερμίδα γίνεται και πάλι φρέσκια, νεανική και λαμπερή, χωρίς σημάδια γήρανσης.

Τα κορίτσια του Athens Voice Radio 102.5, Τζένη Μελιτά & Κατερίνα Παπαγεωργιάδη (aka Dudette) χαρίζουν καθημερινά (μέχρι τις 14/12) σε 1 τυχερή ακροάτρια, ένα σετ που περιλαμβάνει και τα δύο προϊόντα. Στείλτε SMS στο 19619 γράφοντας: AV (κενό) FREZYDERM & το ονοματεπώνυμό σας (χρέωση €0,31 λεπτά με ΦΠΑ) και συντονιστείτε στην εκπομπή τους, καθημερινά 18.00 με 20.00 για να μάθετε αν κερδίσατε!

Με κάθε συμμετοχή αποκτάτε έκπτωση 10% στα βιβλία της ATHENS VOICE Books.