Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την αποκλειστική avant-premiere της ταινίας «Σκοτεινός Διάδρομος»

Στέλνοντας ένα απλό e-mail

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dadh_1.jpg

Η Κιτ (Άννα Σοφία Ρομπ), μία δύστροπη έφηβος, καταλήγει στο μυστηριώδες οικοτροφείο Μπλάκτγουντ, όταν η θερμόαιμη φύση της παρεκτρέπεται και η μητέρα της αποφασίζει ότι δεν μπορεί να τη χειριστεί άλλο. Μόλις καταφθάσει, κάνει τη γνωριμία της εκκεντρικής διευθύντριας Μαντάμ Ντουρέτ (Ούμα Θέρμαν) και συναντά τις λιγοστές υπόλοιπες μαθήτριες: τέσσερις νεαρές με ταραχώδες παρελθόν. Καθώς περιηγούνται τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους του σχολείου, οι συμμαθήτριες ανακαλύπτουν ότι το Μπλάκγουντ κρύβει ένα παλιό μυστικό με βαθιές ρίζες στο μεταφυσικό.

dadh_12757.jpg

Βασισμένη στο κλασικό, gothic μυθιστόρημα νεανικής λογοτεχνίας της Λόις Ντάνκαν, η ταινία είναι ένα συναρπαστικό μεταφυσικό θρίλερ, τοποθετημένο σε ένα σκοτεινό οικοτροφείο, σε σκηνοθεσία του άσου στο είδους Ροντρίγκο Κορτές, που ξεχώρισε με το κλειστοφοβικό "Buried".

ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ (Down A Dark Hall) Υποτιτλισμένο trailer

Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Κορτές
Σενάριο βασισμένο στο μυθιστόρημα της Λόις Ντάνκαν: Μάικλ Γκόλντμπαχ, Κρις Σπάρλινγκ
Πρωταγωνιστούν:  Άννα Σοφία Ρομπ, Ούμα Θέρμαν, Ιζαμπέλ Φούρμαν, Ρόζι Ντέι, Τέιλορ Ράσελ, Βικτόρια Μορόλες

dadh_02684.jpg

Η ταινία βγαίνει 11 Οκτωβρίου 2018 στους κινηματογράφους. Ωστόσο, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου (στον κινηματογράφο ΝΑΝΑ στις 20.30), θα πραγματοποιηθεί μια avant premiere από την Tanweer αποκλειστικά για τους αναγνώστες και τους ακροατές της Athens Voice και του Athens Voice Radio 102.5. Θέλεις να παρακολουθήσεις πρώτος το ατμοσφαιρικό θρίλερ «Σκοτεινός Διάδρομος» με την Ούμα Θέρμαν;

Η Athens Voice και η Tanweer σου χαρίζουν 30 διπλές προσκλήσεις για την αποκλειστική avant premiere. Για να τις διεκδικήσεις, στείλε ένα απλό e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμο και το κινητό σου γράφοντας «Σκοτεινός Διάδρομος» στο θέμα, μέχρι τις 8/10, στις 11.00πμ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

*Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και γίνεται με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων από τη στιγμή που στείλουν το σχετικό e mail. Η εταιρεία Athens Voice θα χορηγήσει τα στοιχεία των νικητών μόνο στην Tanweer. Καμία επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων δεν θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Athens Voice. Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν σε αρχείο της Athens Voice και θα διαγραφούν από αυτό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

dadh_12054.jpg

Αν θέλεις να κερδίσεις επιπλέον προσκλήσεις για την παρέα σου, συντονίσου στο Athens Voice Radio 102.5 και άκου πώς μπορείς να διεκδικήσεις και εκεί διπλές προσκλήσεις για την αποκλειστική avant premiere της ταινίας «Σκοτεινός Διάδρομος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ