Smart Life

Η Patrón μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά σίγουρα την τελειοποίησε

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Patrón, super premium tequila

Patrón: τα μυστικά μιας super premium τεκίλας

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά «super premium τεκίλα». Σήμερα παραμένει η απόλυτη επιλογή της κατηγορίας, χάρη στην άριστη πρώτη ύλη, στην αναλλοίωτη χειροποίητη διαδικασία παραγωγής και στην αφοσίωση των ανθρώπων της.

Patrón: τα μυστικά μιας super premium τεκίλας

Patrón, super premium tequila

Η Patrón γνωρίζει καλά τι σημαίνει super premium τεκίλα: Αργή συγκομιδή με το χέρι μιας ύψιστης ποιότητας και ώριμης 100% Weber Blue αγαύης. Παραδοσιακή και αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια διαδικασία ζύμωσης και απόσταξης, χρησιμοποιώντας μόνο τρεις φυσικές πρώτες ύλες (αγαύη, νερό και μαγιά). Σχολαστική επιθεώρηση κάθε χειροποίητης φιάλης, μία προς μία. Και ένα ασίγαστο πάθος από τους περήφανους ανθρώπους της, που με τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους φροντίζουν ώστε η εξαιρετική τεκίλα που παράγεται στην Hacienda Patrón να είναι πάντα της ίδιας άψογης ποιότητας.

Patrón, super premium tequila

Γι’ αυτό και οι πραγματικοί σταρ στο πιο πρόσφατο, πολύ εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ είναι οι εργαζόμενοι της Patrón. Σε ένα βίντεο όπου, ανάμεσα στα χωράφια μπλε αγαύης στα υψίπεδα της επαρχίας Jalisco του Μεξικού, τα iconic μπουκάλια από φυσητό γυαλί και τα πολύτιμα δρύινα βαρέλια παλαίωσης, πρωταγωνιστούν με δημιουργικό τρόπο τα ίδια τα χέρια τους, στα οποία βασίζεται όλη η (εξ ολοκλήρου χειροποίητη) παραγωγή αυτής της super premium τεκίλα.

Patron Masterbrand MadebyHands 1

Σήμερα που η τεκίλα είναι πιο δημοφιλής από ποτέ και όλοι μιλάνε για τα αγαπημένα «tequila cocktails» της μόδας, τη Margarita και την Paloma, η τεκίλα Patrón αναγνωρίζεται σίγουρα ως η Νο1 super premium επιλογή και μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και σεβαστές μάρκες αποσταγμάτων πολυτελείας διεθνώς.

Patrón, super premium tequila

Άνθρωποι παντού σε όλον τον κόσμο, που με γνώση, εμπειρία και γούστο εκτιμούν τα εκλεκτά αποστάγματα, διακρίνουν την Patrón πρώτα-πρώτα από τη διάφανη χειροποίητη φιάλη, η οποία κλείνει με τον εκλεκτό πορτογαλικό φελλό σε σχήμα σφαίρας. Και τη θεωρούν τόσο ξεχωριστή, που πάρα πολλοί την προτιμούν σκέτη με πάγο, για να αναδειχθούν ατόφια όλα τα αρώματα, η γεύση και η επίγευση μιας πραγματικά premium τεκίλας.

Patrón, super premium tequila

H super premium τεκίλα Patrón κυκλοφορεί σε τρεις βασικές παραλλαγές: Silver (κρυστάλλινα διαφανής, απαλή και γλυκιά, με αρώματα φρούτων και πιπεράτη επίγευση), Reposado (παλαιωμένη για τουλάχιστον 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια του ουίσκι από την Αμερική, με αρώματα φρέσκιας αγαύης, βελανιδιάς και επίγευση λουλουδιών και βανίλιας), και Añejo (τουλάχιστον 12 μήνες παλαίωση σε δρύινα βαρέλια από τη Γαλλία για πιο πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις σταφίδας, καραμέλας, βανίλιας και καπνιστές νότες).

Patrón, super premium tequila
Patrón, super premium tequila

Μαζί και η πιο πρόσφατη Patrón El Cielo, η τεκίλα της “prestige” κατηγορίας και προϊόν τριπλής απόσταξης για φυσικά γλυκιά γεύση, η οποία λανσαρίστηκε μόλις πέρυσι το καλοκαίρι σε μια σειρά από viral events στα hot spots της Μυκόνου, της Ίμπιζα, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου και έγινε αμέσως η αγαπημένη της VIP party σκηνής!

Patrón, super premium tequila

Φέτος απολαύστε υπεύθυνα τη super premium οικογένεια της Patrón σκέτη, με τόνικ ή σε ευφάνταστες cocktail δημιουργίες. Η Patrón μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά πιστέψτε μας όταν λέμε ότι την τελειοποίησε!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ