Smart Life

P&G - Inspired Tips: Πώς να βρεις τη μοναδικότητα του δικού σου επαγγελματικού ταξιδιού

Ένα ταξίδι στον κόσμο της P&G

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
P&G - Inspired Tips: Πώς να βρεις τη μοναδικότητα του δικού σου επαγγελματικού ταξιδιού

Πώς κάθε εργαζόμενος μπορεί να αναδείξει την αξία και να εξελιχθεί μέσα στο εργασιακό χώρο της P&G

Τρυπώνουμε στον κόσμο της P&G. Mια εταιρία άνω των 185 χρόνων παγκοσμίως και πάνω από 60 στην Ελλάδα! Δεν είναι τυχαίο που αντέχει στο χρόνο….Μαζί θα ανακαλύψουμε πώς είναι να εργάζεσαι για αγαπημένα brands, σε ένα περιβάλλον γεμάτο από ευκαιρίες ανέλιξης και δημιουργικά projects, με ολοκληρωμένα πακέτα παροχών.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 

Η P&G δεν είναι απλά ένας χώρος εργασίας- είναι ένα hub καινοτομίας, με κινητήριο δύναμη  την ευρεία γκάμα των προϊόντων της. Με το να γίνεις μέρος της ομάδας, θα έχεις την ευκαιρία να εργασθείς για αγαπημένες «Μάρκες» όπως το Ariel, το Fairy, η Always, τα Pampers και πολλές ακόμη που εδώ και συνεχώς εξελίσσονται και βελτιώνουν τη ζωή μας, χάρη στην καινοτομία & τις συνεχείς έρευνες που κρύβονται πίσω από αυτές. Νέες τεχνολογίες? Name it. Data and insights για την καλύτερη κατανόηση όλων των νέων τάσεων και των διαφορετικών αναγκών των ανθρώπων που επιλέγουν τα προϊόντα  , ΑΙ – ένα εργαλείο με εφαρμογή σε πολλά από τα τμήματα. Test and learn? Πολλές από τις ιδέες ξεκινούν από χώρες όπως στην Ελλάδα και ταξιδεύουν στο εξωτερικό.  Bonus…Το ήξερες ότι στην Ελλάδα βρίσκεται το Logistics hub (warehouse excellence hub) που εξυπηρετεί όλη την Ευρώπη? 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ 

Στην P&G  σχεδιάζουμε μια εξατομικευμένη πορεία καριέρας προσαρμοσμένη στα μέτρα σου! Έτσι, από την 1η κιόλας ημέρα (Day 1) έχεις πρόσβαση σε  ειδικά Προγράμματα Ανάπτυξης ικανά να απογειώσουν την καριέρα σου & να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε μελλοντικό ηγέτη. Παράλληλα, σου δίνεται η ευκαιρία για μια συναρπαστική καριέρα με ταξίδια στο εξωτερικό, νέες εμπειρίες και δυνατότητα εναλλαγής ρόλων για να βρεις αυτό που πραγματικά αγαπάς.

WORK-LIFE BALANCE 

Long hours?  Όχι στην P&G. Το κλειδί για μια ισορροπημένη επαγγελματική & προσωπική ζωή, προϋποθέτει την τήρηση ωραρίων. Αυτό είναι υπόθεση όλων αλλά υπάρχουν και άλλες μικρές και μεγάλες χαρές…Γι’ αυτό και η P&G έχει θεσπίσει το "Short Friday” με early σχόλασμα για να υπάρχει περισσότερος χρόνος ώστε να γεμίσει η ομάδα τις μπαταρίες  της! Και αυτό είναι μόνο ένα από τα benefits….Πώς σου φαίνεται να κάνεις Yoga και Pilates δύο φορές την εβδομάδα στο γραφείο σου. Βάζεις τα αθλητικά σου και έτοιμος! Γιατί «νους υγιής εν σώματι υγιεί»‍.

TRUESELF 

Πώς θα σου φαινόταν εάν σου έλεγα πως υπάρχει ένα περιβάλλον στο οποίο κάθε εργαζόμενος μπορεί να είναι ο πραγματικός εαυτός του ; Στην P&G δεν θα συναντήσεις προκαταλήψεις αλλά θα έχεις και την ευκαιρία να είσαι μέλος πολυπολιτισμικών ομάδων, διαφορετικών εθνικοτήτων…Μπορείς να συμμετέχεις σε ομάδες που διοργανώνουν σεμινάρια, δράσεις, εκπαιδεύσεις σε όλο τον οργανισμό. Κάθε ταλέντο αναδεικνύεται και κάθε φωνή ακούγεται.

Συνέχισε την περιήγηση σε περισσότερα άρθρα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ