Smart Life

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Μια τεχνολογική εξερεύνηση για όλη την οικογένεια

Δημιουργώντας αναμνήσεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GERMANOS

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Συσκευές που αλλάζουν τη ζωή

Ένα από τα πράγματα που απολάμβανα όσο τίποτα όταν ήμουν μικρό παιδί ήταν το να πηγαίνω σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και να χαζεύω με τις ώρες όλα όσα υπήρχαν μέσα σε αυτά.

Ο «παράδεισός» μου ήταν ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το οποίο βρισκόταν δίπλα στο σπίτι μου. Σε κάθε επίσκεψη των γονιών μου «τρύπωνα» και εγώ. Μου άρεσε να παρατηρώ όλα όσα υπήρχαν μέσα και έκανα όνειρα για το ποιο θα ήταν το επόμενο δώρο από τον μπαμπά και τη μαμά. Ένα αδιάφορο –όπως φαινόταν- απόγευμα Τρίτης του Φεβρουαρίου, οι γονείς μου αγόρασαν για μένα από το γειτονικό μας κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το επαναστατικό τότε PlayStation 2. Η λέξη «ευτυχία» είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει το πώς ένιωσα εκείνη την ημέρα- καταλαβαίνετε ότι ακόμη θυμάμαι ότι η ημέρα ήταν Τρίτη.

GERMANOS

20 χρόνια μετά, δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε. Βασικά έχουν αλλάξει πολλά, αλλά παράλληλα και τίποτα στην ουσία. Ακόμα πηγαίνω στο γειτονικό μας κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά τώρα δεν περιμένω δωράκι από τους γονείς. Αυτό το κάνει ο γιος μου και οι βόλτες μας πλέον στα καταστήματα είναι μαζί. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορούμε να βρούμε όλα τα gadgets τελευταίας τεχνολογίας, βιντεοπαιχνίδια, κονσόλες και όλων των ειδών τα αξεσουάρ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, χρειάστηκε να πάω για να πάρω καινούργια ακουστικά γιατο κινητό μου τηλέφωνο. Το πρώτο πράγμα το οποίο σου κεντρίζει την προσοχή είναι οι γυάλινες βιτρίνες, οι οποίες είναι εκεί για να σου υπενθυμίζουν ότι βρήκες το μέρος, το οποίο έχει τα πάντα από ηλεκτρονικά είδη και συσκευές- ένας ναός τεχνολογίας,που μόνο χαμογελαστός μπορείς να φύγεις από εκεί. Καιαυτή είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι στη λίστα σου μπαίνει κάτι για σένα ή το παιδί σου.

Την όλη ευχάριστη εμπειρία, κάνουν ακόμη καλύτερη οι υπάλληλοι των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι οποίοι σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνογνωσία και το service, ανεβάζουν κατά πολύ την ποιότητα. Είναι πολύ βοηθητικοίκαι πρόθυμοι να σου λύσουν κάθε τεχνολογική απορία. Από τα νέα μοντέλα κινητών και το service -άλλωστε δεν χαρακτηρίζεται τυχαία ο Νο 1 προορισμός για service, έως τις συσκευές για το έξυπνο σπίτι.

GERMANOS

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχουν μέσα ό,τι θελήσει η ψυχή σου και κυριολεκτώ με αυτή τη δήλωση. Σε περίοπτη θέση μπορείς να εντοπίσεις smartphones, tablets, laptops, smartwatches, gadgets, smart τηλεοράσεις και ό,τι χρειάζεται ένας gamer από τίτλους παιχνιδιών μέχρι κονσόλες. Εντόπισα ακόμη πατίνια και hoverboards. Όλα τα κορυφαία brands και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Και όχι μόνο. Πρόσφατα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπήκε και στην αγορά των οικιακών μικροσυσκευών. Συσκευές που αλλάζουν τη ζωή στο σπίτι, όπως για την κουζίνα, την προσωπική περιποίηση, συσκευές καθαρισμού και φροντίδας για το σπίτι, αλλά και συσκευές για το ιδανικό κλίμα και την θέρμανση, διατίθενται πλέον στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Στις νέες προϊοντικές κατηγορίες εντάσσονται και οι συσκευές για το Smart Home, που μπορεί κανείς να ελέγχει από απόσταση μέσα από το smartphone ή το tablet του. Aυτό που πάντα κάνει την επίσκεψή μου στον ΓΕΡΜΑΝΟ μία ωραία εμπειρία,είναι ότι αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα οικείο περιβάλλον. Νιώθεις ότι οι άνθρωποί τουείναι εκεί για να σε καθοδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή και τη πιο συμφέρουσα αγορά για την τσέπη και τις ανάγκες σου.

Ποιος ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ; Οι προηγμένες οικιακές μικροσυσκευές! | GERMANOS

Ο πελάτης και οι ανάγκες τουβρίσκονται στο επίκεντρο στον ΓΕΡΜΑΝΟ και έτσι δεν μου φάνηκε καθόλου παράξενο ότι τα καταστήματα της εταιρείας είχαν ένα πολύ καλό 2023 από άποψη επιδόσεων. Περισσότεροι από 13.5 εκατ. πελάτες επισκέφτηκαν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τη χρονιά που μας πέρασε, ο τζίρος των προϊόντων αυξήθηκε, ενώ η αλυσίδα πέτυχε και όλους τους στόχους της στις telco υπηρεσίες. Πολύ καλές ήταν οι επιδόσεις στις συνδέσεις σταθερής, ιδίως στο Fiber To The Home, στην κινητή, αλλά και στις συνδέσεις COSMOTE TV. Στα κινητά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέμεινε Νο1, ενώ υψηλό ήταν το μερίδιο αγοράς και στα αξεσουάρ, τα smartwatches, τα gadgets καιτις τηλεοράσεις.

Το 2024 αναμένεται και αυτό με μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το τι gadget μπορεί να φέρει στα χέρια μας. Πλέον έχουμε μπει στη νέα εποχή με την είσοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης όλο και περισσότερο στις ζωές μας και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ακολουθεί αυτή την κατεύθυνση.

Φύγαμε από το κατάστημα με τον γιο μου με ένα χαμόγελο στα χείλη και οι δύο. Εγώ θυμήθηκα λίγο τα παλιά και τις βόλτες με τους γονείς μου και ο μικρός κρατούσε σφιχτά στα χέρια του το «Hogwarts Legacy» που μόλις του αγόρασα για το Play Station.

Τελικά κάθε γονιός θέλει τον ΓΕΡΜΑΝΟ του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ