Smart Life

ΓΑΙΑ βιολογικά προϊόντα: Ήρθε η ώρα να μπει στη διατροφή μας

Με ένα μοναδικό μεράκι μας προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία βιολογικών προϊόντων

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bio GAIA

Mε αφετηρία την Ξάνθη, η Γαία είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα σημεία που βρίσκουμε 100% βιολογικά προϊόντα

Το ταξίδι σε αυτή την (κυριολεκτικά) υπερ-αγορά βιολογικών προϊόντων ξεκινάει το 2002. Πίσω από αυτό το μεγαλειώδες εγχείρημα βρισκόταν η μητέρα των δύο αδελφών που έχουν αναλάβει σήμερα τα ηνία. Ο λόγος για τις Νικολεττα και Γιώτα Γεωργοπούλου που σήμερα φροντίζουν όχι μόνο να αναδείξουν την ποιοτική διατροφή με αφετηρία την Ξάνθη σε όλη την Ελλάδα, αλλά να εμπλουτίζουν διαρκώς την γκάμα των ειδών τους με καθετί νέο στον τομέα του bio.

bio GAIA

Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο τρίπτυχο της Αγάπης: για τη Φύση, για τη Διατροφή, για τον Άνθρωπο. Από εκεί ξεκινούν και εκεί τελειώνουν όλα. Με ένα μοναδικό μεράκι προσφέρουν στους καταναλωτές τεράστια ποικιλία βιολογικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και το κάνουν τόσο καλά που πριν δύο χρόνια - μετά από λαϊκή απαίτηση σχεδόν - αποφάσισαν να ανοίξουν τα πανιά τους σε όλη τη χώρα, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο που την ψάχνει λίγο σε βάθος με τη διατροφή να βρίσκει σε ένα σούπερ οργανωμένο eshop τα πάντα.

Ο λαός της Ξάνθης ξέρει καλά ότι από εκεί θα προμηθευτεί άριστης ποιότητας bio καλλιέργειας μαναβική είτε για το σπίτι είτε για την επιχείρησή του. Συνεργάζονται ως επί το πλείστον με παραγωγούς της Ξάνθης και της Βόρειας Ελλάδας και τα είδη τους είναι όχι απλώς κατ' όνομα βιολογικά αλλά με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

bio GAIA

Πέρα όμως από τη Μαναβική, η Γαία είναι ένα καθ' όλα ενημερωμένο κέντρο αγοράς, από όπου μπορούμε να αγοράσουμε bio είδη διατροφής για να καλύψουμε όλες τις κατηγορίες των αναγκών μας. Από όσπρια, ρύζι και λάδι για τις καθημερινές μαγειρικές μας δημιουργίες μέχρι τις μπάρες, τις μαρμελάδες και τις σοκολάτες για το σνακ μας, όλα είναι άριστης ποιότητας είδη, χωρίς επεξεργασίες και με καθαρότητα πρώτης ύλης. Στα ράφια - τόσο τα φυσικά που φημίζονται για την οργάνωσή τους όσο και στα νοερά του eshop, θα βρεις τακτοποιημένα με μαθηματική ακρίβεια ακόμα και είδη ειδικής διατροφής όπως είναι τα Vegan και τα χωρίς γλουτένη.

Είναι εντυπωσιακό ότι έχουν φροντίσει να φέρνουν ακόμα κοντά μας και ενημερωμένες σειρές bio προϊόντων για το σπίτι, όπως είναι οργανικά καθαριστικά και απορρυπαντικά. Ακόμα και στον τομέα της καλλυντικής περιποίησης έχουν επενδύσει με σειρές από αιθέρια έλαια, αρώματα, είδη για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά. Αν είσαι γονιός κράτησε και αυτό ότι εκεί διαθέτουν αγνά καλλυντικά για το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού και θρεπτικά πεντανόστιμα σνακ. 

bio GAIA

Ειδική θέση τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο στο eshop έχει και ένα ξεχωριστό βοτανοπωλείο που έχουν στήσει, όπου θα ανακαλύψεις παραδοσιακά αφεψήματα αλλά και τσάγια από όλον τον κόσμο για να απολαμβάνεις στο ρόφημα σου τα πλεονεκτήματα της φύσης.

Τα κορίτσια στη Γαια είναι διαρκώς σε εγρήγορση όχι μόνο για να διατηρούν τον χώρο οργανωμένο στην εντέλεια για να βρίσκεις εκεί ό,τι υπαγορεύουν οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις και ο υγιεινός τρόπος ζωής αλλά και για κάτι ακόμα. Για να κρατούν την τοπική κοινωνία αλλά και το κοινό τους ενημερωμένο για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και τις ιδιότητες των προϊόντων ειδικών διατροφών. Συχνά διοργανώνουν συνέργειες με φορείς και σχολεία της πόλης για να έχουν πρόσβαση στη γνώση μικροί και μεγάλοι. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ειδικοί του κλάδου της διατροφής προτείνουν τη Γαία ως ένα από τα πιο ενημερωμένα σημεία που προσφέρουν 100% βιολογικά προϊόντα.

Info: Δαγκλή 5 (εμπορικό κέντρο Βώβου), Ξάνθη
Τηλέφωνο: 2541024003
e-shopFacebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ