Smart Life

Μια μεγάλη αλλαγή, για μια καλύτερη καθημερινότητα

Μια σύγχρονη Τράπεζα σε διαρκή εξέλιξη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνική Τράπεζα

Εθνική Τράπεζα: υποστηρίζει τις νέες ιδέες και όλα όσα μας οδηγούν μπροστά

Με νέα εταιρική ταυτότητα η οποία αναδεικνύει αξίες και βασικά χαρακτηριστικά της, όπως είναι η εξωστρέφεια, η ευελιξία και η συμπερίληψη, η Εθνική Τράπεζα συστήνεται εκ νέου στο κοινό μέσα από τη νέα της επικοινωνία που εστιάζει στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στις ανάγκες του αύριο που βρίσκουν λύσεις και απαντήσεις σήμερα.

Με δέσμευση για διαρκή και συμπεριληπτική εξέλιξη έχει τις ίδιες ανησυχίες και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σύνολο, συνεισφέροντας με πράξεις και προϊόντα που ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο μακροπρόθεσμες ανάγκες.

Καινοτόμες δυνατότητες και υπηρεσίες στα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησης, απλοποίηση διαδικασιών, εξειδικευμένες ομάδες για κάθε κοινό και τις ανάγκες του, αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση στα καταστήματα, σύγχρονη ιστοσελίδα η οποία προσφέρει άμεσα όλες τις απαντήσεις, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την εικόνα της Εθνικής Τράπεζας σήμερα.

Η νέα μέρα της Εθνικής μας Τράπεζας

Μέσα από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα Μετασχηματισμού, η Εθνική Τράπεζα έχει εξελιχθεί σε όλους τους τομείς και μπορεί να δηλώνει, με δέσμευση απέναντι στον επί 183 χρόνια ηγετικό της ρόλο, ότι είναι «Η Τράπεζα Σήμερα».

Άλλωστε, η αλλαγή στη φιλοσοφία είναι και αλλαγή ουσίας. Οι απτές αποδείξεις ξεκινούν από το λανσάρισμα καινοτόμων προϊόντων όπως η κάρτα Dual -με χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα μαζί-, έως τη διαμόρφωση μιας εξειδικευμένης εμπειρίας Business Banking  με τον RM, τον εξειδικευμένο επαγγελματικό σύμβουλο, να βρίσκεται δίπλα σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Με αυτές αλλά και πολλές ακόμα ενισχύσεις της τραπεζικής εμπειρίας που προσφέρει, η Εθνική Τράπεζα αποτελεί καταλύτη εξέλιξης για κάθε ιδιώτη και κάθε επιχείρηση και δεσμεύεται να υποστηρίζει την ανάπτυξη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Γι’ αυτό η Εθνική Τράπεζα είναι η Τράπεζα Σήμερα.

Αυτή είναι η Εθνική μας Τράπεζα.​

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ