Smart Life

Όμορφο μπαλκόνι: Tips & tricks για να το κάνετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά

Κάντε το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας το νέο δωμάτιο του σπιτιού σας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όμορφο μπαλκόνι

Έξυπνες ιδέες και tips για να μεταμορφώσετε το μπαλκόνι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά

Πώς θα σας φαινόταν αν θα μπορούσατε με μικρές παρεμβάσεις και χωρίς να ξοδέψετε πολλά, να κάνετε το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας το νέο δωμάτιο του σπιτιού σας; Συγκεντρώσαμε εδώ προτάσεις και πρωτότυπες ιδέες για να το πετύχετε απλά και γρήγορα.

Ιδιωτικότητα
Είναι αναμφίβολα το βασικότερο στοιχείο για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περνάτε ευχάριστα το χρόνο σας στη βεράντα και το μπαλκόνι σας, το να μην σκέφτεστε τους γείτονες και τα αδιάκριτα βλέμματα... τα καλά νέα είναι ότι οι λύσεις περίφραξης μπαλκονιού με καλαμωτή ξεκινούν ακόμα και με κάτω από 2€ το μέτρο. Εναλλακτικά και με πανί σκίασης μπορείτε να κάνετε μια πολύ όμορφη και κυρίως αποτελεσματική περίφραξη, είτε με έτοιμα κομμάτια είτε ράβοντας στα μέτρα σας σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα εξοπλισμών κήπου / βεράντας. Τέλος, με μπαμπού στόρια (αν το διαμέρισμα δεν έχει τέντες) λύνετε και το ζήτημα της κάθετης σκίασης αλλά και περιορισμού της οπτικής επαφής από τα γύρω διαμερίσματα.

Άνεση
Δεν χρειάζονται πολλά για να έχετε ένα μπαλκόνι που θα είναι χώρος χαλάρωσης για εσάς αλλά και σημείο συνάντησης για την παρέα σας. Μια αιώρα ή μια σπαστή ξαπλώστρα μπορούν να πανεύκολα να στήνονται όταν θέλετε και μέσα σε δευτερόλεπτα να μαζευτούν, ενώ ευέλικτα έπιπλα βεράντας όπως ένα πτυσσόμενο ξύλινο τραπεζάκι μαζί με μερικές πολυθρόνες σκηνοθέτη που χαρακτηρίζονται από την άνεση και την αντοχή τους, δίνουν τη λύση για να αξιοποιήσετε το χώρο όταν έχετε επισκέπτες.

Ομορφιά
Ένα μπαλκόνι χωρίς το πράσινο στοιχείο, φαίνεται ελλιπές και παρατημένο. Αν δεν είστε από αυτούς που έχουν το χρόνο και τη διάθεση να αφιερώνουν στην καθημερινή περιποίηση των φυτών, η πρόταση μας είναι να ντύσετε το δάπεδο του μπαλκονιού με συνθετικό γκαζόν ή να πρασινίσετε το χώρο με καλλωπιστικές φυλλωσιές στα κάγκελα ή βάζοντας κάθετα στους τοίχους σε επιλεγμένα σημεία. Και οι δύο λύσεις θα δώσουν αμέσως μια όψη φρέσκια και φροντισμένη ενώ παράλληλα δε θα χρειαστεί να αγχωθείτε ποτέ για ποτίσματα, κλαδέματα και κάθε άλλη εργασία που τα φυσικά φυτά απαιτούν.

Εμείς όλα αυτά και πολλά περισσότερα τα βρήκαμε στην «ECOSHADOW», μια εταιρεία με εμπειρία δεκαετιών πάνω σε προϊόντα και λύσεις διαμόρφωσης και διακόσμησης εξωτερικών χώρων. Θα βρείτε όλη τη γκάμα στο ενημερωμένο eshop της εταιρείας ή καλέστε στο 2109730041 για να έχετε άμεση ανταπόκριση πάνω σε κάθε σας ιδέα ή απορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ