Μικρές επιχειρήσεις
© Unsplash
Smart Life

Με τα ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+ η επιχείρησή σου έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται

Δύο νέα προϊόντα ρεύματος για επιχειρήσεις με αποκλειστικά προνόμια υπηρεσίες
341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η δημιουργία και διατήρηση μιας επιχείρησης, σήμερα, έρχεται με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Έχεις να σκεφτείς τόσα πράγματα που αφορούν την εικόνα, τα έσοδα, τα έξοδα και το μέλλον της επιχείρησής σου. Είναι ανάγκη να σκέφτεσαι και το ρεύμα; Σαν επαγγελματίας, φροντίζεις να δίνεις στους πελάτες σου, ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Το ίδιο έρχεται να κάνει και η ΔΕΗ, δίνοντας στην επιχείρησή σου ακριβώς όσα χρειάζεται! Με τα νέα προϊόντα ΔΕΗ myBusiness 4All για καταναλώσεις έως και 10 MWh και ΔΕΗ myBusiness 4All+ για καταναλώσεις άνω των 10 MWh τον χρόνο.

Τα νέα αυτά προϊόντα ενέργειας προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησής σου, με καινοτομίες στην τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που μπορείς να λάβεις και με προνόμια, εκπτώσεις και προσφορές από το δίκτυο των συνεργατών της ΔΕΗ.

Μικρές επιχειρήσεις
© Unsplash/ Brooke Cagle

© Unsplash/ Brooke Cagle

Γυρίζοντας, λοιπόν, σελίδα στις χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας, τα νέα αυτά προϊόντα ρεύματος, βασίζονται πλέον στην κατανάλωση ενέργειας και όχι στον τύπο του μετρητή.

Επιπλέον, σου παρέχουν εξειδικευμένη γραμμή εξυπηρέτησης για επιχειρήσεις, 800-500-7000, υπηρεσίες βιντεοκλήσης (VideoCall) αλλά και LiveChat, στελεχωμένες με εξειδικευμένους εκπροσώπους που είναι εκεί, για να σε συμβουλεύσουν, να σε κατευθύνουν και να σε βοηθήσουν.

Μικρές επιχειρήσεις
© Pexels/ Amina Filkins

Κι αν θέλεις και αποκλειστικά προνόμια, τα έχεις! Η ΔΕΗ σε συνεργασία με την AEGEAN, προσφέρει 7.500 Miles+Bonus μίλια με την ενεργοποίηση των προϊόντων ρεύματος ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+.

Μικρές επιχειρήσεις
© Pexels/ Amina Filkins

© Pexels/ Amina Filkins

Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τη ΔΕΗ, απολαμβάνουν καθημερινά μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές από τα πιο δημοφιλή brand του δικτύου συνεργατών της.

Αν λοιπόν έχεις επιχείρηση, η ΔΕΗ έχει την ενέργεια! Και σου δίνει πάντα ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Μικρές επιχειρήσεις
© Unsplash

© Unsplash

Περισσότερα για τo ΔΕΗ myBusiness 4All στο https://www.dei.gr/el/gia-tin-epixeirisi/revma/epaggelmaties-epixeiriseis/mybusiness-4all/

Kαι για το ΔΕΗ myBusiness 4All+στο https://www.dei.gr/el/gia-tin-epixeirisi/revma/epaggelmaties-epixeiriseis/mybusiness-4allplus/

Δίνεις στους πελάτες σου ακριβώς αυτό που χρειάζονται! Το ίδιο κάνει για σένα η ΔΕΗ με τα νέα προϊόντα ρεύματος για επιχειρήσεις ΔΕΗ myBusiness 4All&ΔΕΗ myBusiness4All+.

Δειτε περισσοτερα