Άνθρωποι γελάνε και κρατάνε ποτά
Smart Life

Πώς θα ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο χωρίς να φύγεις από την Αθήνα

Από την Ιρλανδία ως τη Χαβάη, τα μέρη που θα σε ταξιδέψουν βρίσκονται ήδη δίπλα σου
341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εστιατόρια και μπαρ στην Αθήνα που σε ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

Κάποιες φορές έχεις ανάγκη να φύγεις μακριά, να απομακρυνθείς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να δεις και να γευτείς νέα πράγματα, να νιώσεις τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης ενός νέου μέρους. Είσαι άλλωστε, όπως οι περισσότεροι από εμάς, «Born Social» και η εξωστρεφειά σου αναζητά premium εμπειρίες. Ένα ανθρακούχο Schweppes αρκεί για να απογειώσει κάθε #BornSocial στιγμή που θα ζήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τον πιο εορταστικό μήνα του έτους. Τι γίνεται, όμως, όταν θέλεις να μπεις σε ένα αεροπλάνο και να απογειωθείς κυριολεκτικά αλλά η δουλειά και οι υποχρεώσεις δε σου δίνουν αυτή την πολυτέλεια; Συνήθως, αναγκάζεσαι να το αναβάλεις. Εκτός κι αν είσαι Global Socializer.

Οι Global Socializers μπορούν να ταξιδέψουν παντού, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και κουλτούρες και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες χωρίς να φύγουν καν από την Αθήνα. Υπάρχουν τόσα μέρη στην πόλη, άλλωστε, που φέρνουν την κουλτούρα και τις γεύσεις άλλων πολιτισμών, που κάθε μέρα έχεις ένα λόγο να γιορτάσεις και να βρεθείς σε ένα από αυτά. Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί τα στέκια της Αθήνας που θυμίζουν προσγείωση σε νέα μέρη, απολαμβάνοντας χαλαρά ένα cocktail με Schweppes Tonic.

Πώς θα ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο χωρίς να φύγεις από την Αθήνα

Πάμε Αργεντινή με το Iguazu

Τεράστιοι γορίλες, πυκνή τροπική βλάστηση, ήχοι και γεύσεις από τη Λατινική Αμερική προσγειώθηκαν στην πλατεία Βραζιλίας, σε μια ζούγκλα διαφορετική από τις άλλες… Δυναμισμός, αναζήτηση, ενέργεια, αυτό είναι το πνεύμα των καταρρακτών του Iguazu που πέφτουν εκεί που η Αργεντινή, η Βραζιλία και η Παραγουάη συναντιούνται. Το Iguazu ανήκει δικαιωματικά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαμώνες που δεν χορταίνουν το τολμηρό, φρέσκο και αναπάντεχο στιλ του. Αφέσου στο λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του και γιόρτασε με την παρέα σου απολαμβάνοντας εκλεκτά κρασιά από αργεντίνικες και χιλιανές ετικέτες αλλά και με μια μεγάλη ποικιλία εξωτικών και κλασικών κοκτέιλ με Schweppes Pink Grapefruit. Δοκίμασε τις signature γεύσεις και ζήσε την περιπέτεια στις ζούγκλες του Αμαζονίου, στην παραλία της Ιπανέμα, στο καρναβάλι του Ρίο και στους δρόμους του Μπουένος Άιρες. Τα βράδια το ρυθμό της διασκέδασης δίνουν τα DJ sets party και τα special lives με δυνατά ονόματα της αθηναϊκής σκηνής. Welcome to the jungle.

Aloha Χαβάη στο Tiki Bar

Το πρώτο και αυθεντικό exotica bar της πόλης σου δίνει την τέλεια αφορμή για γιορτές με τροπικό twist! Ψάθες και εξωτικά φυτά, σανίδες του σερφ και ρετρό αισθητική των 60s, τροπικά prints στα έπιπλα και εξωτικά κοκτέιλ είναι τα χαρακτηριστικά που θα σε ταξιδέψουν στην άλλη μεριά της υδρογείου μόλις πατήσεις το πόδι σου. Μια γουλιά από τα επικά κοκτέιλ του αρκεί για να κλείσεις τα μάτια και να ακούσεις τον ήχο των κυμάτων να σκάει παραδίπλα, να νιώσεις την άμμο να γαργαλάει τα πόδια σου και την γλυκιά ζέστη του ήλιου να καψαλίζει το δέρμα σου. Εδώ είναι καλοκαίρι όλο το χρόνο και αυτό είναι λόγος να το γιορτάσουμε! Τι λες για ένα all time classic cocktail με Schweppes Tonic;

James Joyce λέμε και εννοούμε Ιρλανδία

Ήξερες ότι η καρδιά της Ιρλανδίας χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας; Το James Joyce είναι μια αυθεντική παμπ που προσγειώθηκε στην πόλη μας για να μας μυήσει στο τελετουργικό της draught μπίρας, στο μόνιμα εορταστικό mood των Ιρλανδών και στα κοκτέιλ που στόχο έχουν να ζεστάνουν την καρδιά μας. Βέβαια, οι παμπς στην Αγγλία και την Ιρλανδία λειτουργούν ως στέκια, τα οποία οι άνθρωποι της γειτονιάς επισκέπτονται όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ξεκινήσεις από νωρίς το πρωί με ένα πλήρες ωραίο πρωινό και να καταλήξεις το βράδυ να γιορτάζετε με την παρέα σου το Σαββατοκύριακο που έρχεται! Η rock μουσική, τα συχνά lives και η παρεΐστικη ατμόσφαιρα εγγυώνται ότι θα επιστρέψεις σύντομα εδώ. Άλλωστε, το James Joyce είναι ένα μέρος που δεν υπάρχουν ξένοι, μόνο φίλοι που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα. Αυτό δε σημαίνει άλλωστε #BornSocial; Γνώρισέ τους παρέα με ένα Schweppes Pink Grapefruit.

Από το Baba au Rum στην Καραϊβική

Χαζεύεις το μικρό καρουζέλ στο παράθυρο και ξαφνικά γυρνάς το βλέμμα σου και νιώθεις έντονα vibes Καραϊβικής. Ο φωτισμός, τα χρώματα, η μουσική, η φιλοξενία και η χαλαρότητα που αρμόζει σε ένα εξωτικό νησί, όλα τα έχει το Baba au Rum, μαζί με μια μόνιμη εορταστική ατμόσφαιρα που σου φτιάχνει τη διάθεση. Τι άλλο χρειάζεσαι; Μα φυσικά τρομερά κοκτέιλ, ξέρεις, από εκείνα με τα τροπικά φρούτα, με τους αναπάντεχους συνδυασμούς γεύσεων, με την φήμη του «πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις». Εδώ είναι και αυτά, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει βρεθεί ανάμεσα στα καλύτερα cocktail bars του κόσμου. Ποτέ το fine drinking δεν ήταν τόσο προσιτό και μπορείς πλέον να πεις ότι έχεις ταξιδέψει στην Κούβα και τη Τζαμάικα, στις Μπαχάμες και το Πουέρτο Ρίκο, γουλιά γουλιά.

Schweppes Pink Signature

Νέα Υόρκη και (I'm) Feelin’Good 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο νεοϋορκέζικο από έναν μίνιμαλ urban χώρο με φωτεινές πινακίδες που θυμίζουν αναγγελία παραστάσεων Βroadway, αφροαμερικανική μουσική που σε ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του ωκεανού και επικά κοκτέιλ εμπνευσμένα και αφιερωμένα σε επιδραστικούς Αμερικανούς bartenders και κορυφαία μπαρ. Εδώ θα πιεις την κορυφαία εκδοχή του Garibaldi, ένα από τα πιο hot κοκτέιλ της Νέας Υόρκης ή μπορείς και να εξερευνήσεις τη μοναδική γεύση του νέου Schweppes Pink Signature, με νότες από μύρτιλο και μαύρο φραγκοστάφυλο, σα να βρίσκεσαι στον 45ο όροφο ενός ουρανοξύστη με θέα τη Brooklyn Bridge.

Schweppes Pink Signature

Μάθε περισσότερα στα Social Media του Schweppes Greece και ανακάλυψε έναν κόσμο premium εμπειριών, καθώς και μοναδικούς τρόπους απόλαυσης των αγαπημένων αναψυκτικών μέσα από χαρακτηριστικές συνταγές, με ή χωρίς αλκοόλ.

FB: https://www.facebook.com/schweppesgreece
IG: https://www.instagram.com/schweppesgreece/
#SchweppesGreece #BornSocial

Δειτε περισσοτερα