Smart Life

Η εταιρεία Βίκος και η we4all πρασινίζουν το Γαλάτσι

Όλοι μαζί μπορούμε να πρασινίσουμε τον πλανήτη μας

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίκος

4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση: Η εταιρεία Βίκος συμμετείχε σε ακόμη μία εθελοντική δράση της we4all φυτεύοντας 1000 δενδρύλλια στο Γαλάτσι

Τα τελευταία χρόνια η Ευρώπη έχει έρθει αντιμέτωπη με καταστροφικές φωτιές. Υπολογίζεται ότι το 46% της έκτασης των παγκόσμιων δασών έχει ήδη χαθεί, έχοντας σαν αποτέλεσμα ιδιαίτερα δυσμενείς συνέπειες στο περιβάλλον και στις ζωές μας. Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα, το μέλλον του πλανήτη, δηλαδή το ίδιο μας το μέλλον, δεν θα είναι βιώσιμο. Από αυτή τη συνειδητοποίηση δημιουργήθηκε η we4all, ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός, περιβαλλοντικός και ανθρωπιστικός οργανισμός με σκοπό να βοηθήσει τη Γη να αναπνεύσει και πάλι.

Βίκος

Από το 2018 μέχρι σήμερα η we4all έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 200 δράσεις, φυτεύοντας 2.225.000 δέντρα. Αλλά για να το καταφέρει αυτό, πρέπει κάποιος να πιστέψει στο όραμα της we4all για έναν πράσινο πλανήτη. Από τις πρώτες εταιρείες που πίστεψαν σε αυτό, ήταν η Βίκος Α.Ε., μία εταιρεία που άλλωστε είναι γνωστή για τις περιβαλλοντικές της δράσεις (τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο ευρύτερο πρόγραμμά της για την προστασία του περιβάλλοντος με τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας»).

Βίκος

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, κατά την 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση, η εταιρεία Βίκος ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στην πανελλήνια πρωτοβουλία της we4all, η οποία και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν νέα πνοή στη δική τους γειτονιά με ένα δέντρο, ένα φυτό ή ακόμα κι ένα λουλούδι. Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών η ομάδα της Βίκος Α.Ε. κατάφερε να φυτεύσει 1.000 (!) δενδρύλλια στο Γαλάτσι, συμβάλλοντας έτσι στην αναγέννηση ολόκληρης της περιοχής.

Βίκος
Από αριστερά: Ηλίας Λυμπέρης Brand & Media Manager Βίκος Α.Ε., Ιωάννα Παδιώτη Προϊσταμένη Αθλητικού τμήματος & Manager ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γεράσιμος Λιγνός Παραολυμπιονίκης & Παρατριαθλητής, Γρηγόρης Σουβατζόγλου Τριαθλητής Guide, Γιώργος Κόρομι, Μαρία Τριγκάκη Social Media Specialist Βίκος Α.Ε.
Βίκος

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία Βίκος συμμετάσχει σε κάλεσμα της we4all. Μέχρι σήμερα μέσα από την συνεργασία τους, έχουν φυτεύσει περισσότερα από 6.000 δέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα! Για αυτό ακριβώς δράσεις σαν κι αυτές έχουν τεράστια σημασία. Γιατί λένε ότι αν όλοι βάλουμε τον ίδιο στόχο, πιστέψουμε σε αυτόν και συνεργαστούμε για να τον πετύχουμε, τότε πράγματι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ