Smart Life

Τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για τέλειο ήχο on the go

Αν επιλέξεις handsfree για να τα κάνεις όλα με μια συσκευή διάλεξε ένα σετ που να έχει σχεδιαστεί για μουσική κυρίως

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Plaisio headphones

Τα αξεσουάρ-ακουστικά που χρειάζεσαι για τέλειο ήχο 

Ο σωστός ήχος, ειδικά on the go, είναι κάτι που απαιτεί σωστό εξοπλισμό. Τα περισσότερα smartphone λειτουργούν σαν καλά audio player αλλά το βασικό ζήτημα είναι να επιλέξεις τα κατάλληλα ακουστικά.

Ο σωστός ήχος είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικός. Το τι μας ικανοποιεί σχετίζεται τόσο με τη μουσική που προτιμάμε όσο και με το τι έχουμε συνηθίσει. Ειδικά όταν μιλάμε για ακουστικά εξίσου σημαντικό με τις επιδόσεις είναι και το πώς κάθεται το σετ πάνω μας. Κάποιοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί στο τι ήχο θα λαμβάνουν άλλοι απλά θέλουν να ακούν. Φυσικά ένα σωστό ζευγάρι ακουστικά θα αποδίδει καλύτερα από άλλα όμως αν δεν σου ταιριάζει ο ήχος τους και η εργονομία τους δεν έχει σημασία πόσο καλά είναι. Πώς μπορείς να διαλέξεις τα σωστά headphones; Θα σε βοηθήσουμε αμέσως! Πρώτα από όλα πρέπει να αποφασίσεις αν θες ασύρματα ή ενσύρματα ακουστικά. Τα ασύρματα χρειάζονται την φόρτιση τους και μπορεί να είναι επιρρεπή σε παρεμβολές. Τα ενσύρματα λειτουργούν με ρεύμα από το player αλλά είναι λίγο πιο δύσχρηστα. Όπως σε όλα τα υποκειμενικά ποιοτικά ζητήματα υπάρχει διαμάχη για το αν τα ασύρματα έχουν εξίσου καλό ήχο με τα ενσύρματα.

Ας το λύσουμε, αν τα headphones σου είναι καλής ποιότητας θα παίζουν σωστά, αν έχεις ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια τεχνολογία καλώς την έχεις. Μια επόμενη σημαντική απόφαση είναι αν θες σκέτα ακουστικά ή handsfree. Αν επιλέξεις handsfree για να τα κάνεις όλα με μια συσκευή διάλεξε ένα σετ που να έχει σχεδιαστεί για μουσική κυρίως. Ακολουθούν οι προτάσεις μας για να βρεις το headset που σου ταιριάζει.

Τα τέλεια ακουστικά για να έχεις τον τέλειο ήχο

Sennheiser Momentum Wireless 4

 

Sennheiser Momentum Wireless 4

Η Seinheiser είναι εταιρεία συνώνυμη με το hi-fi. Προϊόντα για audiophiles στο πρότυπο της εκλεπτυσμένης ακρόασης. Παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ακουστικής τελειότητας και πολυτέλειας. Το MOMENTUM 4 Wireless είναι ασύρματο (Bluetooth® 5.2) σετ ακουστικών προσφέρει προσαρμόσιμο ήχο μέσω του ενσωματωμένου EQ, ενσωματώνει Hybrid Adaptive Noise Cancellation (ANC) και Transparency Mode. Με απόκριση συχνότητας από 6 έως και 22.000 Hz απολαμβάνεις εξαιρετική ποιότητα ήχου σχεδόν σε όλο το εύρος, με βαθύ, έντονο μπάσο και πεντακάθαρα πρίμα ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που προτιμάς.

Το σετ ακουστικών MOMENTUM 4 Wireless προσφέρει έως και 60 ωρών αυτονομίας. Με μόλις 5 λεπτά γρήγορης φόρτισης έχεις 4 ώρες αναπαραγωγής, ενώ η επαναφόρτιση της μπαταρίας πραγματοποιείται σε 2 ώρες (5V⎓, 800 mA max. μέσω USB-C).

Marshall Bluetooth Headphones Major IV

 

Marshall Bluetooth Headphones Major IV

Η Marshal είναι μια ιστορική εταιρεία στον ήχο, οι ενισχυτές της είναι συνώνυμοι με τους ροκ ήχους και τα δυνατά live. Πολλά χρόνια τώρα παράγουν hi-fi προϊόντα με ρετρό αισθητική και υψηλές επιδόσεις. Τα ασύρματα ακουστικά Marshall Major IV χρησιμοποιούν custom-tuned dynamic drivers των 40 χιλιοστών για να προσφέρουν δυνατό, βαθύ μπάσο, ισορροπημένα μεσαία και εξαιρετικά πρίμα. Με απόκριση συχνότητας 20Hz-20kHz και υψηλή ευαισθησία 99 dB έχεις τέλειο ήχο. Τα μαλακά μαξιλαράκια προσφέρουν άνεση και ενισχύουν την παθητική ακύρωση θορύβου. Συνδέονται με διάφορες συσκευές μέσω Bluetooth 5.0 (εμβέλεια 10 μέτρων) ωστόσο διαθέτουν και υποδοχή 3.5mm για την περίπτωση που δεν έχεις πολύ μπαταρία. Σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχο τους στην φόρτιση και την αυτονομία. Τα Marshall, Major IV προσφέρουν 20 ώρες παραπάνω αυτονομίας, ξεπερνώντας τις 80 ώρες. Υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, ενώ στην σύνδεση τύπου USB Type-C-παρέχουν τεχνολογία γρήγορης ενσύρματης φόρτισης έτσι με μόλις 15 λεπτά ενσύρματης φόρτισης εξασφαλίζουν 15 ώρες λειτουργίας.

Beats EP On-Ear Headphones

 

Beats EP On-Ear Headphones

Συνεχίζουμε με ένα ζευγάρι καλωδιακά ακουστικά για σένα που δεν θες ασύρματα. Τα Beats EP on-ear διαθέτουν ελαφριά και άνετη στέκα από ανοξείδωτο χάλυβα, με ανθεκτικό περίβλημα και ρυθμιζόμενες κάθετες μπάρες, οι οποίες επιτρέπουν την εξατομίκευση των ακουστικών. Άνετα για καθημερινή χρήση. Προσφέρουν τον ιδιαίτερο ήχο που έχει κάνει τα beats statement piece. Εμπνευσμένα από τον αξεπέραστο ήχο των studio ηχογράφησης, παρουσιάζουν εξαιρετική απόδοση στις χαμηλές συχνότητες, μεστές μεσαίες και «καθαρές» υψηλές. Με τα Beats EP on-ear μπορείς να πας παντού, απολαμβάνοντας μοναδικό ήχο. Χωρίς μπαταρία αλλά με σταθερό και ανθεκτικό καλώδιο, προσφέρουν απροβλημάτιστη αναπαραγωγή ήχου και σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στη μουσική σου.

Τέλος, αν αυτό που αναζητάς είναι ένα καλό και ποιοτικό handsfree που να σε καλύπτει στις κλήσεις σου αλλά να έχει και τον σωστό ήχο πάμε στην τελευταία πρόταση.

JBL Bluetooth Truly Wireless Tour Pro 2

 

JBL Bluetooth Truly Wireless Tour Pro 2

H JBL έχει μακρά παράδοση σε ποιοτικά ηχεία και ακουστικά. Συεχίζει να καινοτομεί για να έχεις σωστό ήχο και εύχρηστες συσκευές. Η τεχνολογία True Adaptive Noise Cancelling των JBL ασύρματων ακουστικών Tour Pro 2 αποσβένει όλους τους εξωτερικούς περισπασμούς. Τροφοδοτούμενα από το θρυλικό JBL Pro Sound, σου επιτρέπουν να «βυθιστείς» σε έναν υπέροχο, χωρικό on-the-go ήχο. Αυτό που τα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερα όμως είναι η έξυπνη θήκη τους. Έλεγξε τις ρυθμίσεις των ακουστικών, διαχειρίσου τις κλήσεις και την αναπαραγωγή, έλεγξε τη ρύθμιση ήχου και το επίπεδο μπαταρίας και ρύθμισε το ξυπνητήρι χωρίς να βγάλεις το τηλέφωνό σου, μέσω της οθόνης που ενσωματώνει η θήκη φόρτισης. Αξιοποιώντας 6 μικρόφωνα, ο αλγόριθμος κλήσεων των ασύρματων ακουστικών JBL Tour Pro 2 σού επιτρέπει να έχεις καλύτερες συνομιλίες ακόμα και σε περιβάλλοντα με έντονο θόρυβο ή αέρα. Με αυτονομία 40 ωρών και δυνατότητα Speed Charge σε 15 λεπτά έχεις 4 επιπλέον ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Καλή ακρόαση!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ