Smart Life

Schweppes: Γιόρτασε τις δύο νέες γεύσεις του με ένα υπέροχο Sunset Party

Με cocktails και καλή παρέα απόλαυσαν οι καλεσμένοι το ηλιοβασίλεμα από το penthouse του Moxy

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
μπουκάλια schweppes

Το Schweppes λανσάρει δύο νέες γεύσεις αναψυκτικών.

Η απόλαυση θέλει χαρακτήρα και τo Schweppes οργάνωσε το απόλυτο Sunset Party, για να γιορτάσει το λανσάρισμα δύο νέων γεύσεων: το Schweppes Pink Signature και το Schweppes Lime Mango.

η μουσική σκηνή από το πάρτι της Schweppes

Το εντυπωσιακό σκηνικό που είχε δημιουργήσει το Schweppes αγκάλιασαν οι καλεσμένοι του, ανάμεσά τους και γνωστοί καλλιτέχνες και celebrities. Όλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική Schweppes εμπειρία, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα από το penthouse του Moxy, παρέα με δροσερά cocktails.

μπουκάλια schweppes

Το welcome των καλεσμένων ανέλαβε το νέο Schweppes Lime Mango, ενώ από το Schweppes Sunset Party δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι νέες προτάσεις Schweppes cocktails, με πρωταγωνιστή το Schweppes Pink Signature. Στον κατάλογο του μπαρ, τον οποίο επιμελήθηκε, ειδικά για τη βραδιά, η Brand Ambassador του Schweppes, Μαίρη Ταλαιπώρου, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν το cocktail της αρεσκείας τους, αλλά και ένα ανατρεπτικό  mocktail.

ο barman που φτιάχνει cocktails

Όσοι βρέθηκαν στο ξεχωριστό αυτό Schweppes Sunset Party πήραν μια δυνατή γεύση από τον Born Social χαρακτήρα του brand. Stay tuned για να μάθεις κι εσύ τι σχεδιάζει το αγαπημένο σου Schweppes μέσα στους επόμενους μήνες!

 

Απολαύστε Υπεύθυνα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ