Smart Life

Μια πολυτελής εμπειρία με τα σκάφη της Seven Islands Ribs στο Ιόνιο

Για να εξερευνήσετε τις φυσικές ομορφιές και τις καταγάλανες ακτές

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Seven _islands_ribs

Ταξίδι στο Ιόνιο με τα πολυτελή σκάφη της Seven Islands Ribs

Η Seven Islands Ribs σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης στον κόσμο της θάλασσας, καθώς περιηγείστε στα μαγευτικά νησιά του Ιονίου, με αφετηρία το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Με χρόνια εμπειρίας και αγάπη για τη θάλασσα, η Seven Islands Ribs προσφέρει στους πελάτες της μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και απολαυστικής πλοήγησης στους κρυμμένους επίγειους θησαυρούς της Ιθάκης, των Παξών, της Λευκάδας και φυσικά της Κεφαλονιάς.

 Seven _islands_ribs

Η Κεφαλονιά και τα γύρω νησιά του Ιονίου περικλείουν έναν κόσμο από ανεξερεύνητες φυσικές ομορφιές και καταγάλανες ακτές που αφήνουν τους επισκέπτες άφωνους. Σε αυτόν τον παράδεισο της Μεσογείου και με κύρια φιλοσοφία την άνεση και την απόλυτη ασφάλεια, η εταιρεία παρέχει την ευκαιρία, σε εσάς και την οικογένειά σας, να ανακαλύψετε τα μυστικά του καταγάλανου Ιονίου.

 Seven _islands_ribs

Στα highlights της εμπειρίας είναι οι παροχές θαλάσσιων δραστηριοτήτων, όπως τα water trends, τα seabobs, τα sups και ο εξοπλισμός για να εξερευνήσετε το μαγικό βυθό των Επτανήσων. Για τους λάτρεις της γαστρονομίας, on demand μπορείτε να απολαύσετε, εν πλω, φρέσκο sushi. Ζήστε μοναδικές στιγμές στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, αφεθείτε στις απολαυστικές παροχές και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα σας ταξιδεύουν.

Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας και θέλετε να γνωρίσετε τη θάλασσα με μοναδικό και συναρπαστικό τρόπο, η Seven Islands Ribs διαθέτει στόλο με 4 τύπους πολυτελών σκαφών και προσφέρει μια σειρά από επιλογές κρουαζιέρας, προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Είτε θέλετε να απολαύσετε μια οικογενειακή εκδρομή, είτε να ζήσετε μια ρομαντική απόδραση, η εταιρεία θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα.

 Seven _islands_ribs

Εξερευνήστε τις κρυφές σπηλιές, τις παραλίες και τα καταγάλανα νερά με την αύρα της θάλασσας να σας συνοδεύει και σας ανανεώνει. Με την υποστήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού, κάθε στιγμή θα είναι γεμάτη συναρπαστικές εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές. Τα σκάφη προσφέρουν την άνεση που χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

 Seven _islands_ribs

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ