Smart Life

Colour Essentials: Kάνε τη New Era το πιο stylish κομμάτι του καλοκαιριού σου

Κάθε σεζόν επανεφευρίσκει τον εαυτό του στιλιστικά, ορίζοντας τάσεις και διαθέσεις

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μοντέλα με καπέλα New Era

New Era: Η νέα συλλογή συνδυάζει παστέλ αποχρώσεις με κλασικούς και αξεπέραστους τύπους καπέλων.

Ποια είναι τα βασικά items για το καλοκαίρι σου; Πέρα από το σωστό αντηλιακό, θες σίγουρα και ένα καπέλο -το αξεσουάρ που συνδυάζει προστασία και στιλ. Και η πρώτη σου επιλογή και φέτος, έχει δύο λέξεις: New Era! Το brand που ξεκίνησε το 1920 από το Buffalo της Νέας Υόρκης, έχοντας φτάσει σήμερα σε πάνω από 80 χώρες, με τα εκατομμύρια φίλων του να το επιλέγουν σχεδόν φανατικά. Και όχι άδικα, μιας και κάθε σεζόν επανεφευρίσκει τον εαυτό του στιλιστικά, ορίζοντας τάσεις και διαθέσεις.

Μοντέλο με καπέλα New Era

Η φετινή συλλογή της New Era έχει τον τίτλο Colour Essentials-Reset The Classics -και είναι ό,τι ακριβώς περιγράφει. Μια carry over collection όπου οι παστέλ αποχρώσεις -με κυρίαρχες αυτές του γαλάζιου, του λευκού και του ροζ- συνδυάζονται με κλασικούς και αξεπέραστους τύπους καπέλων: Fitted, Tonal Mesh Trucker, και φυσικά το σήμα κατατεθέν του brand, το εμβληματικό 9FORTY®. Χάρη στους δεκάδες συνδυασμούς σχεδίων και αποχρώσεων, το σίγουρο είναι ότι θα έχεις πάνω από μια επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας -από την πρωινή κάθοδο στην παραλία μέχρι την έξοδό σου σε ένα από τα rooftop bars της πόλης.

 

Μοντέλα με καπέλα New Era
Μοντέλo με καπέλα New Era

Στο λεξιλόγιο της New Era, Essential και Classic είναι δύο έννοιες που επανασυστήνονται, ξεπερνώντας το καθιερώμενο ή το γνωστό. Με μέρος των συλλογών της να είναι αφιερωμένο σε ομάδες όπως οι Dodgers, οι Sox και οι Yankees, αλλά και με επιρροές από το street culture, ένα είναι σίγουρο: κανένα κομμάτι και αυτής της collection δεν μπορείς να το προσπεράσεις ως αναμενόμενο ή συμβατικό.

Μοντέλο με καπέλο New Era
Μοντέλο με καπέλο New Era

Και επειδή το look σου μπορεί να ξεκινάει από το κεφάλι αλλά δεν εξαντλείται εκεί, η New Era σου δίνει την ευκαιρία να πλαισιώσεις το καπέλο που θα επιλέξεις και με ρούχα και αξεσουάρ που όχι μόνο έχουν την υπογραφή της, αλλά ταιριάζουν και στο στιλ και τη διάθεσή σου. Ανάμεσά τους, διαχρονικά T-shrits και άνετες βερμούδες, που δίνουν μια καλοκαιρινή αύρα σε κάθε look πιστό στο πνεύμα της πιο ξέγνοιαστης εποχής!
Η νέα συλλογή της NEW ERA είναι διαθέσιμη στο NEW ERA corner στο ATTICA CITY LINK και σε επιλεγμένους retailers σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ