Smart Life

Η καθαριότητα δε θέλει κόπο αλλά τρόπο

Κατάλληλα εργαλεία για να τα κάνεις όλα ξεκούραστα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Karcher σκουπάκι χειρός CVH 2 Premium
Karcher σκουπάκι χειρός CVH 2 Premium

Kärcher: Εργαλεία καθαρισμού κατάλληλα για μέσα και έξω από το σπίτι.

Ξυπνάς, ετοιμάζεις τα παιδιά, πας δουλειά, επιστρέφεις στο σπίτι και σε περιμένουν τα παιδιά για να παίξεις και οι δουλειές του σπιτιού για να τις κάνεις. Θα κάνεις και ένα μπάνιο πριν κοιμηθείς, θα φας και κάτι, όλα μπορούν να γίνουν με τρόπο, όχι κόπο. Το μυστικό είναι η σωστή επιλογή μηχανημάτων ώστε να μην χρειάζεται να αναβάλεις καμία δουλειά για την επόμενη ημέρα. Όπως έκανα εγώ συνήθως δηλαδή με το σκούπισμα και το πλύσιμο των εξωτερικών χώρων!

Από τότε που έγινα μαμά όμως, άλλαξαν πολλές από τις προτεραιότητές μου και έχοντας πλέον μωρό σε ηλικία που μπουσουλάει και δοκιμάζει τα πάντα με το στόμα, η καθαριότητα εντός και εκτός σπιτιού δε σηκώνει καμία αναβολή. Γι’ αυτό φρόντισα και προμηθεύτηκα από την Kärcher τα κατάλληλα εργαλεία που θα κάνουν τη ζωή μου πιο εύκολη. Έχεις δει σειρές με μαμάδες που σκουπίζουν με το ένα χέρι και με το άλλο κρατάνε αγκαλιά το μωρό τους γελώντας ευτυχισμένες; Κάπως έτσι νιώθω όταν σκουπίζω με τη σκούπα VC 6 που μεταμόρφωσε το σκούπισμα από αγγαρεία σε εμπειρία. Διαθέτει πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως εύκολο άδειασμα του δοχείου σκόνης με 1 κλικ, λειτουργία boost, εργονομικό σχεδιασμό για καθαρισμό σε δυσπρόσιτα σημεία και φώτα LED στο ακροφύσιο δαπέδου, για να βλέπω αν έχω απορροφήσει όντως τη σκόνη από παντού ή μου έχει ξεφύγει κάποιο σημείο.

Karcher σκούπα VC 6
Karcher σκούπα VC 6
Karcher σκούπα VC 6
Karcher σκούπα VC 6

Βέβαια, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, το καθημερινό σκούπισμα δεν είναι εφικτό, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Ευτυχώς όμως υπάρχουν τρόποι να διατηρήσεις το σπίτι καθαρό για περισσότερο. Ένας από αυτούς είναι το σκουπάκι χειρός CVH 2 Premium με μπαταρία που χρησιμοποιώ για να μαζεύω κατευθείαν τρίχες ή ψίχουλα από το τραπέζι, τον καναπέ, το κρεβάτι, το πάτωμα και όποια άλλη επιφάνεια χρειάζεται. Καθαρίζεται εύκολα με τρεχούμενο νερό και ο μικρός του όγκος μου επιτρέπει να το έχω μόνιμα στην άκρη του πάγκου ώστε να είναι εύκολα και άμεσα προσβάσιμο από όλους στο σπίτι.

Karcher σκουπάκι χειρός CVH 2 Premium
Karcher σκουπάκι χειρός CVH 2 Premium
Karcher σκουπάκι χειρός CVH 2 Premium
Karcher σκουπάκι χειρός CVH 2 Premium

Το σπίτι σίγουρα δε θα μείνει για πολύ καθαρό αν δεν είναι καθαροί και οι εξωτερικοί χώροι. Είτε έχεις βεράντα, είτε μπαλκόνι, είτε αυλή, όπως εγώ, ο εξωτερικός καθαρισμός θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την καθαριότητα του σπιτιού και να δημιουργήσεις έναν πιο ασφαλή χώρο για παιδιά απομακρύνοντας βρωμιές και μούχλα. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που όλοι θέλουμε να απολαύσουμε την εξωστρέφεια που φέρνει η καλοκαίρια, η καθαριότητα γίνεται απαραίτητη. Και ευτυχώς πιο εύκολη με το πλυστικό μηχάνημα K mini μπορεί να μεταφερθεί παντού και είναι κατάλληλο για όλους τους χώρους, χάρη στο πρακτικό μέγεθος που διαθέτει και το ελαφρύ βάρος του. Η υψηλή πίεση του νερού βοηθάει να απομακρύνεις εύκολα φύλλα, κουτσουλιές, μαυρίλες υγρασίας, γύρη, χνούδια ή σκόνη. Ακόμη, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για το πλύσιμο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας, του ποδηλάτου ή ακόμα και των ροδών του παιδικού καροτσιού.

Karcher πλυστικό μηχάνημα K mini
Karcher πλυστικό μηχάνημα K mini

Είμαι σίγουρη ότι θέλεις όσο κι εγώ να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας μέσα και έξω από το σπίτι σου και απαραίτητο για αυτό είναι οι χώροι να είναι καθαροί και περιποιημένοι. Φρόντισε τον εαυτό σου κάνοντάς του δώρο τα κατάλληλα «εργαλεία» από την Kärcher που προσφέρει πάντα ισχυρές και αποτελεσματικές λύσεις καθαρισμού.

Βρες περισσότερους συμμάχους για ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι από  τη σειρά Home & Garden της Kärcher

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ