Smart Life

Ζήσε έντονα με την ολοκαίνουργια νεανική σειρά Redmi Note 12 της Xiaomi

Απόλυτα μοντέρνο design, κορυφαίες επιδόσεις, προσιτές τιμές.

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζήσε έντονα με την ολοκαίνουρια νεανική σειρά Redmi Note 12 της Xiaomi

Η ολοκαίνουρια νεανική σειρά των smartphones Redmi Note 12 της Xiaomi βρίσκεται ήδη εδώ, καλώντας μας να απελευθερώσουμε τη φαντασία μας και τη δημιουργικότητά μας.

Redmi Note 12 Pro + 5G

Με μια ματιά
Πρωτοποριακή κάμερα 200MP με τεχνολογία OIS
Οθόνη AMOLED 120Hz
120W ταχεία φόρτιση
Media Tek Dimensity 1080 επεξεργαστής

Αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νέας σειράς. Με κάμερα πλήρως εξοπλισμένη με OIS, για ζωντανές λήψεις μέρα και νύχτα, και οθόνη κατασκευασμένη από προηγμένα εύκαμπτα υλικά, ώστε να αυξάνεται η φωτεινότητα απεικονίζοντας μεγαλύτερη χρωματική γκάμα, για μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Το Redmi Note 12 Pro + 5G ξεχωρίζει για τον μίνιμαλ σχεδιασμό, τη γυάλινη πλάτη, τον λαμπερό μεταλλικό διάκοσμο της κάμερας αλλά και το άνετο κράτημα, κάνοντας τη flagship τεχνολογία ακόμα πιο προσιτή. Μαζί με το Redmi Watch 3 black, με ελαφρύ σχεδιασμό της σειράς Redmi Watch, το σώμα του ρολογιού ζυγίζει μόνο 37 γραμμάρια και είναι πιο άνετο στον καρπό. Όσο για την μπαταρία, απλώς… την ξεχνάτε. Εξοπλισμένη με το chipset Xiaomi Surge P1, μπορεί να φορτίσει το κινητό στο 100% σε μόλις 19 λεπτά, διατηρώντας παράλληλα μεγάλη αυτονομία.

Θα το βρείτε σε χρώματα μπλε και γκρι.

Τιμή: €499,9 – δώρο το RedmiWatch 3 με αγορά έως 23/4

Redmi Note 12

Redmi Note 12 Pro 5G
Με μια ματιά
50MPκάμερα με τεχνολογία OIS
Οθόνη AMOLED 120Hz
67W ταχεία φόρτιση
Media Tek Dimensity 1080 επεξεργαστής

Το… σούπερ Note που είναι και το λεπτότερο, με πάχος μόλις 7,98 χιλιοστά! Μαζί με το Redmi Watch 3 black, με ελαφρύ σχεδιασμό της σειράς Redmi Watch, το σώμα του ρολογιού ζυγίζει μόνο 37 γραμμάρια και είναι πιο άνετο στον καρπό. Στην ουσία, πρόκειται για ένα πολυεργαλείο με εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως η κάμερα που είναι εξοπλισμένη με OIS για σταθερές λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εδώ, οι ισχυροί αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα και την ταχύτητα της εικόνας, ζωντανεύοντας κάθε ανεκτίμητη στιγμή της ζωής σας. Θα το βρείτε σε δύο εκδόσεις, 6/128 στα 399,90 και 8/256 στα 429,90. Σε τρία ξεχωριστά χρώματα: μπλε, γκρι και λευκό.

Τιμή: €429,9 – δώρο το Redmi Watch 3 με αγορά έως 23/4

Redmi Note 12 Pro 5G

Redmi Note 12 5G

Με μια ματιά
Οθόνη AMOLED120Hz
48MP τριπλή κάμερα
33W ταχεία φόρτιση
6nm Snapdragon 4 Gen 1 επεξεργαστής

Ανακάλυψε το νέο Redmi Note 12, με ταχύτητες 5G! Μαζί με τα ασύρματα ακουστικά Redmi Buds 4 White, με ελαφρύ και στρογγυλεμένο σχεδιασμό για περισσότερη άνεση, φιλικά στο δέρμα. Προσφέρουν πλούσιο ήχο! Με SGS Eye Care οθόνη, η φωτεινότητα της οποίας προσαρμόζεται ήπια στις ξαφνικές αλλαγές του φωτισμού στο περιβάλλον, με τους ειδικούς της Xiaomi, κατά τον σχεδιασμό του προϊόντος, να δίνουν προτεραιότητα στην προστασία των ματιών και την άνεση. Ακόμη, ο 5G επεξεργαστης της συσκευής, με τεχνολογία αρχιτεκτονικής 6nm, επιπέδου flagship, έχει μικρότερες καθυστερήσεις και δυνατότητα ακόμα μεγαλύτερης ταχύτητας στο download. Για ολοήμερη αυτονομία, το Redmi Note 12 5G συνοδεύεται από μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 5000mAh, η οποία αντιστοιχεί σε μέγεθος παρόμοιο με ένα power bank.

Χρώματα: Μπλε & Γκρι

Τιμή: €299,9 – δώρο το Redmi Buds 4 με αγορά έως 23/4

Redmi Note 12

Redmi Note 12

Με μια ματιά
Οθόνη AMOLED 120Hz
50MP τριπλή κάμερα
33W ταχεία φόρτιση
6nm Snapdragon 685 επεξεργαστής

Κομψό και ελαφρύ, καθώς ζυγίζει μόλις 183,5γρ., καθώς και άνετο στο κράτημα. Μαζί με τα ασύρματα ακουστικά Redmi Buds 4 White, με ελαφρύ και στρογγυλεμένο σχεδιασμό για περισσότερη άνεση, που προσφέρουν πλούσιο ήχο! Σημειώστε ότι το smartphone διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία μπαταρίας έως 1,35 ημέρες, εξυπηρετώντας σας χωρίς πρόβλημα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Κατασκευασμένο με τεχνολογία 6nm, επιπέδου flagship, προσφέρει ομαλή και ενισχυμένη απόδοση με έναν ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 685 από την Qualcomm.

Σε μπλε και γκρι χρώμα.

Τιμή: €239,9 – δώρο το Redmi Buds 4 με αγορά έως 23/4

Redmi Note 12

* Όλα τα μοντέλα της νέας σειράς Redmi Note 12 έρχονται με τον αντίστοιχο ταχυφορτιστή τους, θήκη προστασίας και μεμβράνη προστασίας οθόνης. Ανακαλύψτε τα σε όλα τα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr, καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.

Redmi Note 12

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ