Smart Life

Τα απόλυτα secret parties που ήρθαν για να αφήσουν εποχή στη νυχτερινή Αθήνα

Μάθε πώς θα κερδίσεις διπλές προσκλήσεις για τα απροσδόκητα «μυστικά» πάρτι που διοργανώνει τις Παρασκευές του Μαρτίου το Schweppes Pink Grapefruit

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάρτι του Schweppes Pink Grapefruit

Schweppes Pink Grapefruit: στείλτε μήνυμα στη σελίδα του Schweppes στο Instagram και διεκδίκησε μια διπλή πρόσκληση για τα parties που έρχονται τις 17 και 31 Μαρτίου

Το πρώτο έγινε και άφησε εποχή. Έρχονται, όμως, άλλα δύο και δεν πρέπει να τα χάσεις! Πρόσεξε: η απόλαυση θέλει χαρακτήρα και τo Schweppes, το πιο εκλεκτό αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων, ντύνει στα ροζ τρεις Παρασκευές του Μαρτίου, καλώντας μας να ακολουθήσουμε τα «στοιχεία» για να ανακαλύψουμε τα secret parties με την υπογραφή του Schweppes Pink Grapefruit.

Πάρτι του Schweppes Pink Grapefruit

Το πρώτο secret party πραγματοποιήθηκε σε μια άκρως μυστική τοποθεσία, την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας ήδη γίνει talk of the town.

Πάρτι του Schweppes Pink Grapefruit

Όσες και όσοι έζησαν τη φοβερή αυτή εμπειρία, έχουν να λένε για το εντυπωσιακό σκηνικό που είχε δημιουργήσει το Schweppes, όπου δέσποζε η υποβλητική DJ σκηνή, το minimal μαύρο μπαρ και ο φωτισμός που έπαιζε με τις αποχρώσεις του ροζ του Schweppes Pink Grapefruit.

Πάρτι του Schweppes Pink Grapefruit

Από το πιο εκλεκτό party του Μαρτίου, που ήταν μόνο η αρχή, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι δροσιστικές μελωδίες του Pink Grapefruit. Στον κατάλογο του μπαρ, τον οποίο επιμελήθηκε η brand ambassador του Schweppes, Μαίρη Ταλαιπώρου, οι προσκεκλημένοι μπορούσαν να διαλέξουν το αγαπημένο τους cocktail, με φρέσκο χυμό μανταρινιού ή με old fashioned bitters, με το οποίο και συνόδευσαν τη χορευτική βραδιά τους. Με βάση το τζιν ή το ρούμι, ο κάθε παρευρισκόμενος μπορούσε να διαλέξει μεταξύ των χαρακτηριστικών Schweppes cocktails, ενώ δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τον κατάλογο και η mocktail επιλογή, για όσους αγαπάνε το Pink Grapefruit αλλά το προτιμούν straight, χωρίς να συνδυάζεται με αλκοόλ!

Ο Αργύρης Πανταζάρας στο πάρτι του Schweppes Pink Grapefruit
Ο Αργύρης Πανταζάρας στο πάρτι του Schweppes Pink Grapefruit
Ειρήνη Σταματούκου Social Media Manager, Μάρθα Οστιούνη Senior Brand Manager, Μαίρη Αναστασίου Social Media Manager
Ειρήνη Σταματούκου Social Media Manager, Μάρθα Οστιούνη Senior Brand Manager, Μαίρη Αναστασίου Social Media Manager

Ανακάλυψε τα επόμενα δύο πάρτι! Μην αργείς, γίνε κι εσύ μέρος της Schweppes εμπειρίας, στείλε μήνυμα στη σελίδα του Schweppes στο Instagram και διεκδίκησε μια διπλή πρόσκληση για να ζήσεις μια μοναδική βραδιά! Save the dates για τα parties που έρχονται τις 17 και 31 Μαρτίου και δώσε το «παρών», γιατί η απόλαυση θέλει χαρακτήρα!

#SchweppesGreece #SchweppesSecretParties #TheSchweppesClub

www.schweppes.gr

Instagram: schweppesgreece

Facebook: @schweppesgreece

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ