Smart Life

Το ζήτημα είναι να είσαι ουσιαστικά «εκεί»

Οι λόγοι που ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ βρίσκεται στην καρδιά της τεχνολογίας

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
παιδιά με ποδήλατο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Η νέα καμπάνια της ΓΕΡΜΑΝΟΣ με επικοινωνιακό μήνυμα «εκεί» έρχεται να αναδείξει τις δυνατότητες που σου προσφέρει μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες

Δεν είναι ψέμα. Η τεχνολογία φέρνει κοντά τους ανθρώπους και αποτελεί στα αλήθεια μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πώς βρήκε η Κατερίνα το σκυλάκι της που χάθηκε; Με πολλαπλές αναρτήσεις στα social που έγιναν viral. Πώς από τη φάση it’s complicated, ο Νίκος και η Δέσποινα, πήγαν στο in a relationship- εξ αποστάσεως μεν, σχέση δε-; Με τη δυνατότητα του facetime. Πώς βρήκε ο Ηλίας τη δουλειά των ονείρων του στο εξωτερικό; Βλέποντας τη σχετική ανάρτηση στο Linkedin. Πώς βρήκε ο Κώστας το limited edition ρολόι που έκανε δώρο στη μητέρα του, η οποία μάταια το έψαχνε σε φυσικά καταστήματα; Μέσω των πολλαπλών ηλεκτρονικών πλατφόρμων πώλησης. Κοινός παρανομαστής; Η τεχνολογία. Αυτή που φέρνει τους ανθρώπους –και τα ζώα- κοντά, αυτή που κάνει τα αδύνατα, δυνατά, αυτή που δίνει μοναδικές ευκαιρίες και αυτή που επιτρέπει το «μαζί».

Όλοι μας έχουμε ένα κοινό. Σκεφτόμαστε, πράττουμε, ονειρευόμαστε, ζούμε μέσα από την τεχνολογία. Το σημαντικότερο όμως είναι να ξέρουμε πώς να τη χρησιμοποιούμε σωστά για να απολαμβάνουμε στο μέγιστο όλα τα οφέλη της. Σύμμαχος μας σε αυτό, ο οποίος στα αλήθεια βρίσκεται στην καρδιά της τεχνολογίας, είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Με το πλήθος υπηρεσιών και την ποικιλία προϊόντων που διαθέτει, είναι ουσιαστικά «εκεί».

Προϊόντα και υπηρεσίες της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Αυτό ακριβώς εξηγεί και η νέα επιτυχημένη καμπάνια της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με everyday περσόνες κάθε φύλου, κάθε ηλικίας, με κάθε χόμπυ και όλες τις ανάγκες, για να εκφράσει όλους τους τρόπους με τους οποίους ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι δίπλα στους καταναλωτές, δηλαδή όλους εμάς. Με το επικοινωνιακό μήνυμα «εκεί», μας υπενθυμίζει όλους του λόγους για τους οποίους πρέπει να εμπιστευόμαστε την ομάδα του Γερμανού και κατά συνέπεια την τεχνολογία, με ένα στόχο: να κάνουμε την καθημερινότητά μας ευκολότερη και καλύτερη. Είναι εκεί με 263 καταστήματα, με ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, με Tech Experts για κάθε σου απορία και επισκευή και με εξουσιοδοτημένο service σε μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Προϊόντα και υπηρεσίες του ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Είναι οκ να μην ξέρεις να ενεργοποιήσεις το νέο σου Iphone ή οποιοδήποτε gadget-άκι. Αυτό δε σε καθιστά boomer. Βρες κάποιον από την έμπειρη ομάδα των Tech Experts που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να επέμβουν και να σώσουν τη μέρα σου. Σου διαβεβαιώνω ότι θα τον μάθεις με τον μικρό, γιατί πολύ απλά θα γίνει ο άνθρωπος σου. Θα ενεργοποιήσει το κινητό σου και έτσι θα μπορείς να κανονίζεις με τους κολλητούς, να στέλνεις γρήγορα και εύκολα emails, να βγάζεις τις καλύτερες φωτό και να συνομιλείς με φίλους στην άλλη άκρη της γης. Φυσικά, θα σου περάσει και τα σημαντικά αρχεία για τη δουλειά σου, έτσι ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Προϊόντα και υπηρεσίες της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Εννοείται, ότι οτιδήποτε και αν χαλάσει το πας στον ΓΕΡΜΑΝΟ, για κάθε μικρή ή μεγάλη επισκευή. Laptop που κρασάρουν, μπαταρίες που «τα φτύνουν», πτώσεις που ραγίζουν οθόνες (και καρδούλες). Ευτυχώς, η λύση είναι το G Service του, εξουσιοδοτημένο σε 14 κατηγορίες προϊόντων και πάνω από 80 κατασκευαστές συσκευών. Επομένως, δικαιωματικά είναι ο Νο1 προορισμός για service κινητού & προϊόντων τεχνολογίας*.Προτείνω να βάλεις το κατάστημα που σε βολεύει στα favourite locations στα maps, θα το χρειαστείς.

Θες γρήγορα ένα φλασάκι να σώσεις κάποια σημαντικά δεδομένα ή ακουστικά πριν φύγεις για το Euro trip; Πήγαινε στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Σίγουρα, κάποιο από τα 263 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, θα βολεύει για να πεταχτείς. Με το G Click & Collect, παραλαμβάνεις την παραγγελία σου από το κοντινότερο κατάστημα, την αμέσως επόμενη στιγμή- asap που λέμε. Τέλειο; Άκου και το καλύτερο. Εκεί πληρώνεις όπως εσύ θέλεις. Πίστεψέ με, γνωρίζω πόσο μπορεί να θες αυτή την top νέα κυκλοφορία, που δεν μπορείς να αποκτήσεις- μου συμβαίνει με παπούτσια πολλές φορές. Τώρα μπορείς. Γιατί κι εκεί έχει τη λύση ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Απόκτησε τώρα με δόσεις και ΧΩΡΙΣ κάρτα ό,τι λαχταράει η ψυχούλα σου –και ας μη συμφωνεί η τσεπούλα σου σε αυτή τη φάση. Καλά διάβασες χωρίς κάρτα, αλλά με δόσεις. Τρελό;

Προϊόντα και υπηρεσίες της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Αν δεν έχεις χρόνο να πας σε κάποιο κατάστημα, γιατί έχεις να κάνεις τη βαλίτσα για το τουρ που λέγαμε ή μπάνιο για να μην ξυπνάς αύριο νωρίτερα, επίλεξε την παραλαβή στο σπίτι. Το καλύτερο; Δε θα γίνει αυθημερόν. Γιατί θα γίνει μέσα στην επόμενη ώρα. Ό,τι θες με ένα μόνο κλικ στην πόρτα σου - ταχύτητα φωτός και στην παράδοση εκτός από την τεχνολογία.

Προϊόντα και υπηρεσίες της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Feel free to shαre ότι είσαι πορωμένος/ η με το gaming. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος, μπορεί όμως να είναι το game σου. Νέες κυκλοφορίες, κορυφαίοι τίτλοι, state-of-the-art οθόνες και τα πιο up to date περιφερειακά. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εκεί για το gaming community, αλλά και για να «στήσει» το δικό σου gaming room και να εμψυχώσει τον gamer που (δεν) κρύβεις μέσα σου.

Προϊόντα και υπηρεσίες της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για ό,τι θέλεις, ό,τι κι αν σκεφτείς, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εκεί. Μήπως αυτό το εκεί είναι η wonderland που βρίσκεται στο επόμενο στενό; Ανακάλυψε όλους τους τρόπους που ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εκεί για εσένα… starting from today.

(*)Ο Νο 1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά επίσκεψη καταστημάτων για επισκευή κινητού & προϊόντων τεχνολογίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ