Smart Life

Euromedica Περιστερίου: Ένα πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο στα δυτικά προάστεια

Με γνώμονα την ποιότητα, στην Euromedica Περιστερίου έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί ολοκαίνουργιος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός σε συνεργασία με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες του κλάδου

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euromedica Περιστερίου: Ένα Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο στα Δυτικά Προάστεια
Euromedica Περιστερίου: Ένα Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο στα Δυτικά Προάστεια

Το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Περιστερίου είναι ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας 

Σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό έχει μετεξελιχθεί το πολυδύναμο διαγνωστικό Euromedica Περιστερίου, μετά από την πρόσφατη ολική κτιριακή και ιατροτεχνολογική ανακαίνιση. Το κέντρο στεγάζεται σε τριώροφες κτιριακές εγκαταστάσεις, με εξαιρετικούς χώρους φιλοξενίας εξεταζόμενων και ιατρικά μηχανήματα αιχμής, που αντανακλούν τη νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου Euromedica.

Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου

State of the art εξοπλισμός
Με γνώμονα την ποιότητα, στην Euromedica Περιστερίου έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί ολοκαίνουργιος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός σε συνεργασία με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες του κλάδου. Ενδεικτικά αναφέρεται ο Αξονικός Τομογράφος 128 τομών της Siemens για την πραγματοποίηση αξονικής αγγειογραφίας, στεφανιογραφίας και πυελογραφίας, καθώς και ο Μαγνητικός Τομογράφος 1,5Τ της GE Healthcare με δυνατότητα μαγνητικής αγγειογραφίας, πολυπαραμετρικής προστάτη, μαστογραφίας και πυελογραφίας.

Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου
Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου

Στο Κέντρο διενεργούνται οι κυριότερες απεικονιστικές εξετάσεις, όπως Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχοι οργάνων σώματος, συμπεριλαμβανομένων καρδιάς και μαστού, Ψηφιακές Ακτινογραφίες, Ηλεκτρομυογραφήματα & Εγκεφαλογραφήματα, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Λιπομέτρηση. Επίσης λειτουργεί πλήρες Kαρδιολογικό τμήμα με δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, δοκιμασίας κόπωσης, triplex καρδιάς, καθώς και τοποθέτησης holter ρυθμού και πίεσης, ενώ στο Γαστρεντερολογικό τμήμα πραγματοποιούνται εξετάσεις του ανώτερου και κατώτερου πεπτικού συστήματος (γαστροσκόπηση & κολονοσκόπηση).

Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου
Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου

Τέλος, διενεργούνται όλες οι εξετάσεις βιοπαθολογίας και μοριακής βιολογίας γρήγορα και αξιόπιστα, ενώ η μονάδα διαθέτει και υπηρεσία κατ’ οίκον αιμοληψίας, κατόπιν σχετικής συνεννόησης.

Η Euromedica Περιστερίου παρέχει υψηλού επιπέδου καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Περιστερίου και των γύρω περιοχών. Το Κέντρο δέχεται καθημερινά ασθενείς από τις 7:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και το Σάββατο από 7:00 έως 15:00.

 Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210- 5776006, ενώ το email επικοινωνίας είναι info.peristeri@euromedica.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ