Smart Life

To νέο υπερσύγχρονο σπίτι της Kaizen Gaming

Το Kaizen Campus ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους 1.000+ εργαζόμενους της εταιρίας στην Αθήνα

Μπεθ Τσαλίκη
Μπεθ Τσαλίκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kaizen Campus

Kaizen Campus: 22 αίθουσες συναντήσεων, αίθουσα εκπαίδευσης, αμφιθέατρο, αλλά και playroom με τοίχο αναρρίχησης, F1 Playstation κ.ά. για τους εργαζόμενούς της

Η Kaizen Gaming συμπλήρωσε τα 10 χρόνια από τη δημιουργία της, έχοντας καταγράψει μια θεαματική πορεία ανάπτυξης που της έχει επιτρέψει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες GameΤech εταιρίες παγκοσμίως. Και αν η πρώτη δεκαετία προσδιορίστηκε από σημαντικά γεγονότα, όπως το άνοιγμα νέων αγορών, στην Ευρώπη, την Λατινική και Βόρεια Αμερική, η ανάδειξή της σε κορυφαία εταιρεία του κλάδου παγκοσμίως στα διεθνή βραβεία EGR Awards και η συνεργασία της με την FIFA, ως η πρώτη εταιρία του χώρου, χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η αρχή της νέας δεκαετίας σηματοδοτείται από την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου "σπιτιού" της εταιρίας, του Kaizen Campus.

Το Kaizen Campus, είναι σχεδιασμένο εξ αρχής με βάση τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της Kaizen Gaming με σκοπό να παρέχει το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον στους ανθρώπους της. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της εταιρίας, οι 1700+ Kaizeners που εργάζονται για τις 12 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται σήμερα η Kaizen Gaming, είναι η κινητήριος δύναμη της επιτυχημένης διαδρομής της και η βασική προτεραιότητα της.

Kaizeners

Το νέο κτίριο, το οποίο άνοιξε χθες τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους περισσότερους από 1,000 εργαζόμενους που έχουν έδρα την Αθήνα, αποτελεί μία από τις πρώτες εγκαταστάσεις γραφείων στην Ελλάδα, ειδικά μελετημένη για το υβριδικό μοντέλο εργασίας, που ήδη εφαρμόζει η εταιρία. Διαθέτει γραφειακό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων γραφείων που μετακινούνται εύκολα στο χώρο και ενώνονται σε διάφορους σχηματισμούς προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ομάδων εργασίας, ειδικά της πολυάριθμης ομάδας τεχνολογίας. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ακουστική μελέτη αλλά και στη μελέτη φωτισμού, με αυτοματισμούς και συστήματα υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να επιτευχθούν οι ιδανικές εσωτερικές συνθήκες για τους εργαζόμενους. Το Kaizen Campus διαθέτει επίσης 22 αίθουσες συναντήσεων, 19 "τηλεφωνικούς θαλάμους" μελετημένους ειδικά για μικρότερες διαδικτυακές - και μη - συναντήσεις, μια αίθουσα εκπαίδευσης και ένα αμφιθέατρο.

Πέρα όμως από τις προδιαγραφές για τους αμιγώς εργασιακούς χώρους, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος στο οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να χαλαρώνουν και να ψυχαγωγούνται. Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργηθεί το Kaizen Hall, ένας πολυχώρος τριών επιπέδων που απαρτίζεται από το χώρο εστίασης και εκδηλώσεων, ένα playroom με τοίχο αναρρίχησης, F1 Playstation, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, air hockey και πολλές άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες καθώς και το αμφιθέατρο χωρητικότητας 70 ατόμων με δυνατότητα οπτικής και ηχητικής απομόνωσης, για μεγάλες συναντήσεις και events.

Κεντρικός στόχος για τον σχεδιασμό του νέου κτιρίου ήταν να προσφέρει στους ανθρώπους της εταιρίας ένα περιβάλλον εργασίας που να τους επιτρέπει να αποδώσουν στο μέγιστο, παρέχοντάς τους υψηλή ποιότητα συνθηκών εργασίας καθώς και τη δυνατότητα για κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που ενισχύουν την κουλτούρα της ομάδας που διέπει την Kaizen Gaming.

Kaizener

Τέλος το Kaizen Campus, δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις βασικές αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο WELL, το οποίο επικεντρώνεται στις συνθήκες για την προώθηση της ευεξίας και της υγείας του ανθρώπου στο κτιριακό περιβάλλον. Είναι επίσης ένα από τα λίγα κτίρια στην Αθήνα με πιστοποίηση LEED® GOLD (Leadership in Energy and Environmental Design), το παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης αειφόρων κτιρίων.

Kaizen Campus κτίριο

Οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming γιόρτασαν χθες την είσοδό τους στο νέο τους σπίτι σε μια γιορτή αποκλειστικά για εκείνους, στη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν και να γνωρίσουν το νέο κτίριο και να βρεθούν ως ομάδα στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την Kaizen Gaming.

I was there Kaizen

Ακολουθήστε μας και στα social media:
Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ