Smart Life

Kaizen Gaming: "The Great Place to Work" στην Ελλάδα

Η εταιρία έχει λάβει πιστοποίηση Great Place to Work στην Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία και 9η θέση στα Best Workplaces Europe 2021

Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kaizen Gaming

Kaizen Gaming: η μεγαλύτερη ελληνική gametech εταιρία, αναγνωρίστηκε για ακόμη μια φορά ως Great Place to Work στην Ελλάδα και για πρώτη φορά σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία 

Όταν ρωτάμε κάποιον για τη δουλειά του, προσδοκούμε από την απάντησή του να καταλάβουμε περισσότερα για το ποιος είναι. Δεν είναι μια παράλογη προσδοκία αφού ο χρόνος είναι ο πολυτιμότερος πόρος μας και – για τους περισσότερους ανθρώπους – η εργασία καταλαμβάνει ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μας. Για αυτό το λόγο η αναζήτηση εργασίας δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Στο σύγχρονο τοπίο της επαγγελματικής αβεβαιότητας, συχνά νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο να ρισκάρεις για να βρεις καλύτερες συνθήκες. Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται καλά στην εταιρία που σκέφτεσαι να εργαστείς, αλλά είναι κάτι για το οποίο δε θα έχεις εικόνα, πραγματικά, μέχρι να βρεθείς εκεί.

Στην περίπτωση της Kaizen Gaming, μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες gametech διεθνώς, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Απόδειξη οι απαντήσεις που δόθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work, στην οποια οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming, αξιολόγησαν το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, το επίπεδο εμπιστοσύνης, καθώς επίσης και την εταιρική κουλτούρα, μεταξύ άλλων.

Η διαδικασία της πιστοποίησης αποτελείται από δύο βήματα: μια έρευνα η οποία συμπληρώνεται από τους εργαζόμενους, και απο την καταγραφή των τυπικών χαρακτηριστικών της επιχείρησης, που συμπληρώνεται από τον εργοδότη. Η ενθουσιώδης άποψη των εργαζομένων της Kaizen Gaming για την εταιρία, όπως αυτή αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα της έρευνας, είναι η εγγύηση που χρειάζεσαι, για να κάνεις και εσύ το μεγάλο βήμα. Σημειώνεται ότι η Kaizen Gaming έλαβε για δεύτερη φορά την πιστοποίηση Great Place to Work στην Ελλάδα, ενώ διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο το 2021 καταλαμβάνοντας την 9η θέση στα Best Workplaces Europe 2021, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 500+ εργαζόμενους.

Kaizen Gamin εργαζόμενοι

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι από μια ομάδα 20 ατόμων το 2012, η Kaizen Gaming σήμερα μετρά πάνω από 1.600 Kaizeners σε όλο τον κόσμο. Το 89% δηλώνει πως όταν το ρωτούν «πού δουλεύεις», απαντά περήφανα «στην Kaizen Gaming» ενώ αισθάνεται ότι συνεισφέρει ουσιαστικά και δεν διστάζει να συστήνει την εταιρία σε φίλους και συγγενείς, ως «σπουδαίο μέρος για να εργάζεσαι».

Η ομαδικότητα, ειδικά, αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της εταιρίας. Παράλληλα ενισχύεται η διαφορετικότητα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, καθώς οι Kaizeners λειτουργούν υπό το πνεύμα της αξίας #oneteam, χαρακτηριστικό της κουλτούρας από τα πρώτα βήματα της Kaizen Gaming. Γι’ αυτό και το 89% των εργαζομένων δήλωσε πως στην Kaizen Gaming μπορεί να νιώθει ο εαυτός του. Η πιστοποίηση Great Place to Work εξασφαλίζει πως οι σχέσεις μεταξύ εργαζομένων και Διοίκησης βασίζονται πρωτίστως στην εμπιστοσύνη χτίζοντας πράγματι ένα 'great place to be great’.

Κατά τη διάρκεια του 2022 και μόνο, η Kaizen Gaming δημιούργησε 800 νέες θέσεις εργασίας ενώ για το 2023 προβλέπεται να δημιουργήσει 1.000 επιπλέον θέσεις. Η εταιρία δραστηριοποιείται ήδη δυναμικά σε 12 χώρες, έχοντας παρουσία με το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο, και με το brand Betano σε 10 ακόμα χώρες του εξωτερικού. Μάλιστα, για πρώτη φορά, η Kaizen Gaming έλαβε την ίδια πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία, χώρες στις οποίες έχει αναπτύξει ισχυρή παρουσία και δραστηριότητα.

«Kaizen», στα ιαπωνικά, σημαίνει «συνεχής εξέλιξη». Αν αυτό που αναζητάτε είναι να εξελίσσεστε συνεχώς σε ένα περιβάλλον όπου όλοι μοιράζονται τις ιδέες τους, προτείνοντας καινοτομίες και παίρνοντας πρωτοβουλίες, τότε η Kaizen Gaming είναι αναμφίβολα ένα «great place to work» και για εσάς.

A great place to be great!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ