Smart Life

Πόσα από αυτά που θέλεις να κάνεις για εσένα θα προλάβεις μέσα σε 30 λεπτά;

Κάνε την καθημερινότητα σου ευκολότερη με πλύσιμο στο πι και φι

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
κοπέλα με άπλυτα ρούχα
© pixabay/ amine_tad

Ένα υγρό απορρυπαντικό που εξαφανίζει τους λεκέδες μέσα σε 30 λεπτά και στους 30 βαθμούς, πλένοντας στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Τετάρτη απόγευμα. Το ρολόι δείχνει 8 μμ. Μόλις έχω επιστρέψει από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά και το μόνο που θέλω είναι να χαλαρώσω μπροστά στην τηλεόραση. Γρήγορα όμως συνειδητοποιώ ότι είναι η προγραμματισμένη μέρα για το πλύσιμο των ρούχων (tip: ο προγραμματισμός βοηθάει πολύ και στις δουλειές του νοικοκυριού), οπότε αλλαγή σχεδίων! Αντί για τον αναπαυτικό καναπέ μου, με περίμενε ένα καλάθι γεμάτο άπλυτα ρούχα. Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω, όμως μόνο που σκέφτηκα πόσο χρόνο θα μου πάρει το ανέβαλα, έχοντας στο μυαλό μου ότι το για ακόμη μια φορά θα το αναλάβει το laundry spot στη γωνία.

Καλάθι Απλύτων
© unsplash/ annie spratt

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη και απαιτητική και πού χρόνος για πλύσιμο; Γυρνάμε από τις δουλειές μας κουρασμένοι χωρίς καθόλου όρεξη για τις δουλειές του σπιτιού, πόσο μάλλον αν αυτές απαιτούν πολύ χρόνο. Αποτέλεσμα; Ή τις αποφεύγουμε ή αναφορικά με το πλύσιμο των ρούχων, το δίνουμε σε laundry spots –ωστόσο πολύ κοστοβόρο! Μήπως υπάρχει λύση; Τα πράγματα δε θα ήταν πολύ πιο εύκολα εάν βρίσκαμε τρόπους γρήγορου πλυσίματος με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση του πολύτιμου προσωπικού μας χρόνου;

Επιλογή σωστού απορρυπαντικού

Το πρώτο βήμα είναι η επιλογή του κατάλληλου απορρυπαντικού, αποτελεσματικού και που εξασφαλίζει γρήγορο χρόνο πλύσης –super quick & clean. Πώς θα σου φαινόταν να ολοκλήρωνες το πλύσιμο των ρούχων σε 30 μόλις λεπτά; Εμένα μου φαίνεται ανακουφιστικό το λιγότερο! Ένα απορρυπαντικό που μας «λύνει τα χέρια» είναι το ROL QUICKWASH. Το ROL της εταιρείας ROLCO, που μετρά ήδη περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά είναι ιδανικό για όλους όσους έχουμε ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα –ουσιαστικά λίγο πολύ για όλους μας -, αυτό το ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για χρήση στο πλυντήριο ανταποκρίνεται άψογα στο γρήγορο και χαμηλά ενεργειακό πρόγραμμα πλύσης.

Πλύσιμο στο πι και φι


Η σύστασή του, του επιτρέπει να καθαρίζει σε βάθος και τους πιο δύσκολους λεκέδες στους 30 βαθμούς. Εισχωρεί βαθιά στις ίνες των ρούχων και απομακρύνει βρωμιά και ανεπιθύμητες οσμές μέσα σε μόνο 30 λεπτά. Το καλύτερο; Δε χρειάζεται πια να ακυρώσεις κάποια έξοδο, επειδή οι δουλειές του σπιτιού καταλήγουν να είναι ένα δεύτερο επάγγελμα, ένα δεύτερο 8ώρο. Απόλαυσε το αγαπημένο σου σίριαλ της prime time ζώνης και μέχρι το πρώτο διάλλειμα, το πλύσιμο των ρούχων θα είναι πια παρελθόν.

ζευγάρι που βλέπει τηλεόραση
© pixabay/ yousafbhutta Τηλεόραση σε 30 λεπτά όσο διαρκεί το πλύσιμο των ρούχων

Μείωση ενεργειακής κατανάλωσης

Εκτός από εξοικονόμηση προσωπικού χρόνου, με τη χρήση του ROL QUICKWASH μειώνεται η ενεργειακή κατανάλωση. Συγκεκριμένα, και τα δύο απορρυπαντικά της σειράς QuickWash -ROL QUICKWASH και ROL QUICKWASH Sweet Elation + Aroma Encaps - «απαντούν» έμπρακτα στην ενεργειακή κρίση. Διαθέτουν ένα συνδυασμό προηγμένων ενζύμων, σχεδιασμένα ώστε να ενεργούν μαζί με δραστικές απορρυπαντικές ουσίες από την αρχή του σύντομου κύκλου πλυσίματος έως το τέλος και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Δε θα ανησυχείς τόσο εάν χρησιμοποιείς το πλυντήριο κατά τις ώρες ενεργειακής αιχμής 6μμ έως 9μμ, διότι η κατανάλωση θα είναι μικρότερη. Και το όφελος; Διπλό: τόσο για την τσέπη σου, όσο και για τον πλανήτη μας.

Χρόνος για γυμναστική στο σπίτι
© unplash Γυμναστική σε 30 λεπτά όσο διαρκεί το πλύσιμο των ρούχων

Μυρωδιά φρεσκάδας που διαρκεί

Ένα ακόμη θετικό των ROL QUICKWASH εκτός από την επένδυση στην πράσινη ενέργεια και στη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης, είναι η έντονη μυρωδιά που διαρκεί -ακόμη και μέρες μετά το πλύσιμο! Τα ρούχα έχουν ένα άρωμα φρεσκάδας -το ROL QUICKWASH Sweet Elation + Aroma Encaps μυρίζει μείγμα λουλουδιών και φρούτων- που εξυμνεί τις αισθήσεις και μας αναζωογονεί. Έτσι, δε χρειάζεται να «λούζεις» τα ρούχα σου με κολόνια για να μυρίζουν όμορφα, τώρα ξέρεις ποιος είναι σύμμαχός σου.

ζευγάρι μαγειρεύουν
© pixabay/ 089photoshootings Μαγείρεμα σε 30 λεπτά όσο διαρκεί το πλύσιμο των ρούχων

Τα προϊόντα ROL

Συνολικά η σειρά ROL της ROLCO, διαθέτει μεγάλη ποικιλία απορρυπαντικών που προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα στα ρούχα, ενώ ταυτόχρονα βάζει ως προτεραιότητά της την ποιότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα. Τυχαίο; Καθόλου! Αφού πάντα φροντίζει να λειτουργεί σύμφωνα με τις νέες τάσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, αλλά φυσικά και του πλανήτη μας. Άλλωστε όπως λένε είμαστε οι επιλογές μας. Και καλό είναι να σκεφτόμαστε πώς οι επιλογές μας που αφορούν το περιβάλλον και την ενέργεια, πέρα από εμάς τους ίδιους, επηρεάζουν την ολοένα και αυξανόμενη ενεργειακή και περιβαλλοντική κρίση. Όπως αναφέρει και η ROL και ερχόμαστε να συμφωνήσουμε, εξελίσσεται μαζί μας γενιά με γενιά!

Όπως όλα δείχνουν το ROL QUICKWASH αποτελεί την ιδανική λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου. Για όλους εμάς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη καθημερινότητα, ας κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη με την επιλογή ενός σωστού και γρήγορου απορρυπαντικού. Τώρα ξέρεις ποιο είναι αυτό!  

                                   #ROL #Quickwash

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.rol.gr. 

rol_quickwash_ασυγκριτη_καθαριοτητα___οικονομια_visual

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ