Smart Life

5 tips για να μετακινηθείς εύκολα και έξυπνα στην πόλη

Δεν θέλει κόπο, θέλει affordable taxi για όλους

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Taxiplon app

Taxiplon, η μεγαλύτερη ελληνική εφαρμογή taxi για κινητά στην Ελλάδα.

Κάθε στάση αποτελεί ένα ταξίδι, έναν διαφορετικό προορισμό. Προορισμό που σε κάνει να ονειρεύεσαι, να σταματάς στο χρόνο και στο χώρο, να σιγοτραγουδάς εκείνο το τραγούδι που βάζεις στο repeat ξανά και ξανά. Κι όπως λένε άλλωστε η διαδρομή είναι αυτή που μετράει και χρειάζεται να είναι απολαυστική. Για εκείνες τις στιγμές που έχεις χαθεί στην Αθήνα, έχεις αργήσει να ξυπνήσεις, έχεις κουραστεί από την κίνηση, πονάς από το γυμναστήριο, που θες να δεις τον αγαπημένο σου αγώνα παρέα με τους κολλητούς εδώ και τώρα, θες να πας για shopping therapy, να πιεις μια επιπλέον γουλιά από τον μοσχομυρωδάτο σου καφέ ή δροσερά κοκτέιλ μέχρι το πρωί αλλά και για εκείνες που επιλέγεις συνειδητά μια ασφαλή διαδρομή σύμμαχος σου είναι η Taxiplon. Η μεγαλύτερη ελληνική εφαρμογή taxi για κινητά στην Ελλάδα που θα σε ταξιδέψει στο προορισμό σου -όποιος και αν είναι αυτός- γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού και θα συμβάλλει στο να απολαύσεις κάθε διαδρομή όπως της αξίζει. Παρακάτω σου έχουμε 5+1 tips για εύκολες και έξυπνες μετακινήσεις μέσα στην πόλη παρέα με την Taxiplon.

Taxiplon


Κλείσε νωρίτερα την διαδρομή σου ακόμη και για 1 μήνα μετά

Αν είσαι από εκείνους που λατρεύουν το πρόγραμμα και την ηλεκτρονική τους ατζέντα, που έχεις το σπίτι σου γεμάτο post it με επαγγελματικά ραντεβού ή next goal προορισμούς, η taxiplon με ένα κλικ έχει την λύση. Συγκεκριμένα, σου δίνει την δυνατότητα μέσω του app της να προγραμματίζεις τις διαδρομές σου ακόμη και για 1 μήνα μετά. Ένα άγχος έφυγε από πάνω σου; Σκρολάρεις στo φιλικό και χρηστικό mobile app της, επιλέγεις εσύ τον οδηγό σου-μπορείς να τον αξιολογήσεις κιόλας ανά πάσα στιγμή-, αποθηκεύεις τους αγαπημένους σου προορισμούς -τον οδοντίατρο που πάντα ξεχνάς, το ραντεβού για laser των οχτώ, το coffee φοιτητικό spot για διάβασμα-, πληρώνεις με ασφάλεια μέσω κάρτας και έφτασε στην πόρτα σου πριν καλά καλά το καταλάβεις. Τικ, τικ και ξανά τικ.

Extra tip: Η taxiplon σου εξασφαλίζει ότι θα αναζητά για σένα αυτοκίνητο 20 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα, χωρίς άλλη ενημέρωση από πλευράς σου. 

24/7 εξυπηρέτηση is the key

Ηλεκτρικό ταξί

Βρίσκεσαι στο δρόμο, έχεις καλέσει το ταξί σου, θέλεις να ρωτήσεις μια λεπτομέρεια ή έχει προκύψει κάτι τελευταία στιγμή; Μέσα από την εφαρμογή που έχεις κατεβάσει στο κινητό σου, μπορείς να κάνεις δωρεάν κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της taxiplon…και να έχεις ανά πάσα στιγμή κάποιον να σου απαντήσει και να λύσει επιτόπου οπουδήποτε πρόβλημα. Αν σε βολεύει καλείς και στο 18222 ή στο 2102773600 -η ομάδα του τηλεφωνικού κέντρου έχει μάλιστα άριστες επιδόσεις στην εξυπηρέτηση.

Ποιος θα μου χαρίσει ασφάλεια εδώ και τώρα; Ενημερώσου για την κατάσταση της διαδρομής, από την ώρα της κλήσης μέχρι και την αποβίβαση

Η γη γυρίζει, η ντισκομπάλα γυρίζει, το ταβάνι γυρίζει και εσύ γυρίζεις σπίτι ασφαλής με ένα Taxiplon. Αν αποφάσισες σήμερα να μη διαβάσεις τελικά για την εξεταστική, να πιεις κοκτειλάκι με την Μαρία ή τον Αντώνη και ψάχνεις πώς θα γυρίσεις, κατέβασε το app της taxiplon - έχε το νου σου δε σε κρίνουν, απλά σε πάνε- για να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή. Με ένα μόλις κλικ μέσα από την εφαρμογή, καλείς απευθείας το τηλεφωνικού κέντρο- επίσης, μιλάς πάντοτε με ένα συνεργάτη της taxiplon πρόθυμο να λύσει κάθε πρόβλημα ή καλείς στο 18222. Σημειώνεται ότι η ομάδα του τηλεφωνικού κέντρου έχει μάλιστα άψογα communication skills και εξαιρετικά καλούς χρόνους ανταπόκρισης- συνεπώς ότι και αν προκύψει έχεις πάντα κάποιον εκεί 24/7.

Εxtra tip: Παρακολούθηση του ιστορικού των διαδρομών και δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων σου προορισμών. Ουλαλα!

Προγραμμάτισε τον τρόπο πληρωμής σου ή αλλιώς οικονομία μου, οικονομία μου, οικονομία μου

Taxiplon app

Το Παγκόσμιο Κυπέλλο Ποδοσφαίρου έφτασε στο τέλος του και εσύ περιμένεις πώς και πώς την επιστροφή στα γήπεδα με διάθεση για πανηγυρισμούς. Αν σε λίγα λεπτά ξεκινάει η ματσάρα, μένεις στην άλλη άκρη της Αθήνας και θες να γλιτώσεις την κίνηση, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Πάρε με τους κολλητούς ένα οικονομικό Τaxiplon για να προλάβεις να ζήσεις την μαγεία του γηπέδου ξανά απο κοντά και άσε τους άλλους να ψάχνουν για parking με τις ώρες. Η εταιρία έχει στόχο να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης αλλά κατά βάση affordable taxi για όλους μιας και η ελάχιστη χρέωση είναι 5 ευρώ, ξεκάθαρα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Είσαι μήπως από τους πατροπαράδοτους με cash; Κανένα πρόβλημα. Όλα γίνονται αυτόματα οργανωμένα και εύκολα στο taxiplon app που είναι πολλά περισσότερα από ένα ταξί. 

Extra tip: Η Taxiplon που έφερε πρώτη το καινοτόμο ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα το 2021 είναι green και με περιβαλλοντική συνείδηση. Αν έχεις και κινητό Huawei μέσω Petal Maps μπορείς να κάνεις απευθείας κλήση στη Taxiplon. Πάμε λίγο...

Στείλε ό,τι θες όπου θες γρήγορα και εύκολα με ένα τηλέφωνο στο 2102773600

Άφησες ή ξέχασες τα κλειδιά σου και πρέπει να σου τα στείλουν εδώ και τώρα; Πεινάει το παιδί σου στην Θεσσαλονίκη; Αρρώστησε ο κολλητός και δεν έχει προμήθειες; Θες να στείλεις εκείνο το δώρο για τα γενέθλια της ξαδέρφης που δεν προλαβαίνεις να το παραδώσεις σήμερα από κοντά; Η taxiplon διαθέτει την υπηρεσία άμεσης παράδοσης «Smart box» χάρη στην οποία μπορείς να στείλεις ένα δέμα άμεσα από την άνεση του σπιτιού με ασφάλεια. Καλείς, ο συνεργάτης σε ενημερώνει για το κόστος που υπολογίζεται βάση χιλιομετρικής απόστασης. και προγραμματίζει την αποστολή του. Έπειτα από λίγο ένας έμπειρος και ευγενικός οδηγός θα έρθει να παραλάβει το δέμα για να το παραδώσει με διακριτικότητα στον παραλήπτη που έχεις ορίσει.

Πήγαινε όπου θέλεις, όποτε θέλεις με το Taxiplon Premium

Taxiplon Premium

Αν έχεις κουραστεί και εσύ να ψάχνεις συνέχεια ταξί και να πληρώνεις υπέρογκα ποσά, σήκωσε το χέρι. Έλα πλάκα κάνω κατέβασε το αμέσως... αλλά αισθάνομαι την ταύτιση. Tο πρωί θες να πας στη δουλειά άνετος και να προλάβεις να περάσεις από το αγαπημένο σου spot για brunch, το μεσημέρι να πεταχτείς στο κέντρο για τις boring δουλειές, το απόγευμα να προλάβεις την θεατρική παράσταση των 7 και το βράδυ να γυρίσεις γρήγορα για να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου. Τι θα έλεγες για μια συνδρομητική υπηρεσία taxi, με δυο λόγια tαxi με το μήνα, για να το έχεις εκεί που το θες, όπως το θες; Η Taxiplon δημιούργησε την πρώτη συνδρομητική υπηρεσία taxi στην Ελλάδα και σου λύνει τα χέρια. Απλά κλείνεις ένα πακέτο μηνιαίας συνδρομής με €9,9 το μήνα και ξενοιάζεις ξέροντας ότι πάντα το Taxi σου θα είναι εκεί που το θες, όπως το θες! Bonus ότι με Taxiplon Premium έχεις προτεραιότητα και στα αιτήματα διαδρομών, μετακινείσαι με τα καλύτερα businessclass οχήματα της αγοράς όσες φορές θέλεις μέσα στην ημέρα χωρίς κανένα περιορισμό, μπαίνεις στο πρόγραμμα ανταμοιβής, μαζεύεις πόντους και τους εξαργυρώνεις ενώ μπορείς να πάρεις και τον Leo μαζί σου μιας και είναι pet friendly οι drivers.  

Extra tip: Θέλεις να βάλεις και την family στο κόλπο; To Taxiplon Premium γίνεται οικογενειακό (έως και 5 άτομα) με μόλις 19,90 το μήνα. Άντε αδερφέ μου σου έφεξε πάλι!

Η Taxiplon δεν επαναπαύεται, συνεχίζει να αποτελεί την Νο1 μεγαλύτερη ελληνική εφαρμογή taxi για κινητά στην Ελλάδα που ξεχωρίζει. Ως εταιρία έχει συμβάλλει επίσης, στο να αλλάξει το taxi προς το καλύτερο και δε σταμάτα να γίνεται καλύτερη και να σου δίνει καινούργιους λόγους για να την αγαπήσεις μέσα από τις διαδρομές της. Άλλωστε πολλές στάσεις ή διαδρομές της ζωής μας συνεχίζονται για πολύ καιρό ακόμα αφότου έχουν γίνει. Και την εξυπηρέτηση της… σίγουρα την θυμάσαι για πάντα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ