Smart Life

Huawei Watch GT 3 Pro: Ένας πολύτιμος βοηθός υγείας και άσκησης στο χέρι μας!

Χάρη στην εφαρμογή ECG οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα, να παρακολουθούν τον καρδιακό τους παλμό και να εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Huawei Watch GT 3 Pro

Το Huawei Watch GT 3 Pro συνδυάζει την τεχνογνωσία με την αισθητική οδηγώντας την υγεία και τη φυσική κατάσταση στην κορυφή.

Ένα φοβερό εργαλείο για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής μας κατάστασης φέρνει η HUAWEI. Πρόκειται για το HUAWEI WATCH GT3 Pro το οποίο χάρη στην εφαρμογή ECG, η μοναδική που είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προσφέρει, μεταξύ άλλων, ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και των παλμών. Έτσι, οι χρήστες του HUAWEI WATCH GT 3 Pro θα μπορούν να πραγματοποιούν έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα, να παρακολουθούν τον καρδιακό τους παλμό και να εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς. Η διαδικασία μέτρησης είναι απλή, καθώς πραγματοποιείται με το άγγιγμα του κουμπιού στο πλάι της συσκευής για 30 δευτερόλεπτα, ενώ τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη του ρολογιού αμέσως μετά τη μέτρηση.

Βοηθός υγείας και άσκησης

Ως ένα αληθινό πολυεργαλείο, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει, επίσης, τον βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock, μέσω του οποίου μπορούμε να λαμβάνουμε τακτικές υπενθυμίσεις για την ημερήσια πρόσληψη νερού, υπενθυμίσεις φαρμάκων, υπενθύμιση ύπνου ή όγκο άσκησης. Και κληρονομώντας το αθλητικό DNA της σειράς GT, αλλά με αναβαθμισμένες δυνατότητες, διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα γεω-εντοπισμού GNSS Dual Band, πέντε δορυφορικών συστημάτων (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS), με αποτέλεσμα, όπου κι αν σας πάει η προπόνησή σας, το ρολόι θα σας βοηθήσει να βρείτε τη διαδρομή σας, ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός σύνδεσης. Να θυμάστε ακόμη ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε καθόλου εάν μπείτε στο νερό φορώντας το, καθώς επιτυγχάνει πρωτοποριακή αδιάβροχη απόδοση η οποία μπορεί να υποστηρίξει ελεύθερη κατάδυση σε βάθος έως και 30 μέτρα. Επιπλέον, είναι εφοδιασμένο με τη νέα λειτουργία Free Diving, η οποία παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για οποιονδήποτε μαθαίνει ελεύθερη κατάδυση.

Huawei Watch GT 3 Pro - Leather

Εξαιρετική τεχνογνωσία και αισθητική

Το HUAWEI WATCH GT3 Pro συνδυάζει την εξαιρετική τεχνογνωσία του με την αισθητική. Είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,43 και ανάλυση 466 x 466 και προσφέρει ακόμη υψηλότερη ευκρίνεια από τις προηγούμενες εκδόσεις, ώστε όλα τα δεδομένα να διαβάζονται άμεσα. Το ισχυρό αλλά ελαφρύ σώμα από τιτάνιο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στον χρόνο και έχει γυαλιστεί με ειδικές τεχνικές για τρισδιάστατο φινίρισμα. Το καντράν είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφειριού, ένα υλικό τόσο σκληρό όσο το διαμάντι, ενώ το πίσω μέρος είναι καλυμμένο από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, που περνάει πάνω από 60 διαδικασίες επεξεργασίας, για να μετατραπεί από σκόνη ζιρκονίας, στο τελικό προϊόν.

Σε δύο εκδόσεις, Titanium και Ceramic

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διατίθεται στις εκδόσεις Titanium και Ceramic. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν 3D περιστρεφόμενη κορώνα (κουρδιστήρι) αφής, σε στιλ παραδοσιακού ρολογιού, που επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει zoom and out, να περιηγηθεί στις εφαρμογές ή να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του, απλώς κάνοντας κλικ και περιστρέφοντας την κορώνα. Επίσης, διαθέτουν έναν εκπληκτικά ισχυρό φακό από κρύσταλλο ζαφειριού, που τα καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικά σε γρατζουνιές και θραύση. Η σειρά HUAWEI Watch GT 3 Pro μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις προσφέρει άμεση παρακολούθηση των ενεργειών του χρήστη εφόσον συνδυαστεί με ένα smartphone, ανεξάρτητα από το αν η συσκευή λειτουργεί σε Android ή iOS. Η σειρά HUAWEI WATCH GT 3 Pro είναι διαθέσιμη σε όλο το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της HUAWEI.

Huawei Watch GT 3 Pro - Titanium

Οι χρήστες θα πρέπει να διαβάσουν τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται δεν αποτελούν κλινική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν την επίσκεψη στον καρδιολόγο. Επίσης, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για ιατρική έρευνα, διαγνωστικούς ή θεραπευτικούς σκοπούς. Οι χρήστες της εφαρμογής θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, ενώ όσοι έχουν διαγνωστεί με άλλους τύπους αρρυθμίας θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: consumer.huawei.com/gr • Facebook: HuaweimobileGR • Instagram: huaweimobilegr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ