Smart Life

Urban Alchemies: Ταξίδι στο Μεξικό παρέα με την αξεπέραστη Jose Cuervo Tequila

Δροσιστικά cocktails μας ταξιδεύουν στην πόλη της Τεκίλα

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Jose Cuervo Tequila

Urban Alchemies: Οι καλύτεροι bartenders του κόσμου ετοιμάζουν μοναδικά cocktails με Jose Cuervo Tequila στις πιο in αθηναϊκές μπάρες

Η τεκίλα είναι σαν το Μεξικό: διασκεδαστική και ερωτική. Είναι το απόσταγμα που φτιάχνεται στην ομώνυμη πόλη του Μεξικού από τη μπλε αγαύη, θεωρείται το πιο «σέξι» ποτό και έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές. H πιο δημοφιλής και πολυβραβευμένη Tequila στον κόσμο, η Jose Cuervo Tequila, με ιστορία από το 1795 θα πρωταγωνιστεί στις αθηναϊκές μπάρες μέσα από τον θεσμό Urban Alchemies.

JOSE CUERVO - URBAN ALCHEMIES - horizontal

Το τριήμερο 7,8 και 9 Νοεμβρίου ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό ταξίδι με την Jose Cuervo Tequila, με πρωτότυπα και ευφάνταστα cocktails, σε συνδυασμό με κορυφαία events, γεμάτα μουσική και απολαυστικά serves από φημισμένα bars του κόσμου και βραβευμένους bartenders που θα σας εκπλήξουν με τις εντυπωσιακά skills τους. Ο νέος θεσμός Urban Alchemies, που επιδιώκει να φέρει την Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσμιας μπαρ σκηνής, ενώνοντας την με μερικά από τα 50 πιο αναγνωρισμένα bar παγκοσμίως από το Λονδίνο μέχρι τη Βηρυτό και από τη Βαρκελώνη μέχρι την Ιαπωνία.

Αν είστε λοιπόν λάτρεις του fine drinking, αφήστε την Jose Cuervo Tequila να προσφέρει την απόλαυση στο ποτήρι σας. Το τριήμερο ξεκινά δυναμικά στο Barro Negro, στο αγαυένιο spot που φιγουράρει ανάμεσα στα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2022. Ένα μπαρ που ενώνει την παράδοση με το σύγχρονο χαρακτήρα του μεξικανικού ποτού και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου υποδέχεται μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες της τρέχουσας διεθνής βιομηχανίας bartending, τον Shingo Gokan, που θα δημιουργήσει για εσάς αριστουργηματικά cocktails, πάντα με βάση τη Jose Cuervo Tequila.

Σειρά έχει το κονσεπτικό urban Amber την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, σε έναν χώρο με μεξικάνικη ατμόσφαιρα, θα πραγματοποιηθεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνεργασία με το το La Punta Expendio De Agave από τη Ρώμη, απολαμβάνοντας πάντα τα μοναδικά Jose Cuervo Tequila cocktails, ενώ το πάρτι θα συνεχιστεί λίγο πιο πάνω στην Κολοκοτρώνη, στο μπαρ Tekila, με τον κορυφαίο Dj Manolaco.

Το μοναδικό αυτό τριήμερο θα ολοκληρωθεί στο μπαρ Tekila παρέα με το Piñata Cantina, το απόλυτο μεξικάνικο cocktail bar από τη Βαρκελώνη, και υπόσχεται να σας αφήσει αξέχαστες και αυθεντικές στιγμές. Η βραδιά θα καταλήξει -που αλλού; - στο Barro Negro, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε το κορυφαίο Jose Cuervty παρέα με τα Three Cents.

Το μπαρ Tekila.

Εσύ θα λείπεις;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ