Smart Life

Black Friday 2022: Ο οδηγός για να πετύχεις τις καλύτερες προσφορές, tips και dont’s

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στα Public

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Black Friday
(φωτογραφία αρχείου) © Pexels

Τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις Black Friday προσφορές που σε αφορούν.

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου, που, ενόψει τον γιορτών θέλουμε να ανανεωθούμε, κάνοντας update στο σπίτι και την ντουλάπα μας ή να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους μας χαρίζοντας τους ιδιαίτερα gadgets για τα Χριστούγεννα. 38 μέρες μέχρι την πολυπόθητη Black Friday 2022 που πλησιάζει, ο χρόνος πολύτιμος και μένα στο μυαλό μου έρχονται εικόνες χαρούμενων προσώπων κρατώντας περήφανα τις shopping bags τους αλλά και στιγμιότυπα προσφορών που, όπου κι αν πρωτοκοιτάξεις αναβοσβήνουν σαν neon επιγραφές με καμπανάκια. Σύμμαχός σου σε αυτό το ταξίδι είναι και φέτος τα Public, τα οποία άλλωστε έφεραν πρώτα τη Μαύρη Παρασκευή στην Ελλάδα, το 2016. Για εσένα που αναρωτιέσαι κάθε χρόνο πότε φτάνει η μεγάλη γιορτή των προσφορών, η απάντηση είναι μια, η τελευταία Παρασκευή κάθε Νοεμβρίου, οπότε φέτος η 25η Νοεμβρίου 2022 είναι μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσεις μέρος του budget σου για να επενδύσεις πρακτικά σε ό,τι χρειάζεσαι τώρα που οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές, εξοικονομώντας χρήματα. Σου έχουμε παρακάτω όλα τα tips και donts που χρειάζεσαι για να κάνεις τα καλύτερα Black Friday deals, let’s go!

6 Tips για να γίνεις expert των Black Friday

Λίστα is the key

Shopping list
© Unsplash

Black Friday χωρίς λίστα αγορών γίνεται; Φυσικά και όχι. Η λίστα σoυ πρέπει να περιλαμβάνει όλα εκείνα τα προϊόντα που θέλεις με αριθμημένη σειρά, φρόντισε να καταγράψεις όλα αυτά που πράγματι χρειάζεσαι. Στην κορυφή πρέπει να είναι το top προϊόν, ο «στόχος»,  που θέλεις εκείνη την μέρα να αγοράσεις. Βεβαιώσου ότι δεν θα σου ξεφύγει τίποτα και θα μπορέσεις να κάνεις σωστή αξιολόγηση των πραγμάτων που έχεις ανάγκη ώστε να μην βγεις εκτός budget.

«Σκάναρε» προσφορές αρκετές ημέρες πριν

Smart TV
© Unsplash

Smartphones, Τηλεοράσεις, Laptops, Smartwatches & χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας, οικιακές συσκευές, βιβλία, είδη σπιτιού και διακόσμησης, προϊόντα fitness and sports, hobby τα θέλεις όλα και σε καταλαβαίνω απολύτως. Η απαραίτητη, η τίμια έρευνα αγοράς ξεκινάει από τις αρχές του μήνα -όλοι το ξέρουν άλλωστε αυτό-. Πάρε τον χρόνο σου, δες τι πραγματικά έχεις ανάγκη και κάνε την παραπάνω λίστα στο κινητό σου. Οι διαδικτυακές «βόλτες» του οργανωμένου shopper ξεκινούν τσεκάροντας τις διαθέσιμες τιμές της αγοράς, οπότε σημείωσε ακριβώς τις τιμές για τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και στήσε μεθοδικά τη wishlist σου, ελέγχοντας παράλληλα τις διακυμάνσεις τους προκειμένου να βρεις τα καλύτερα Black Friday deals και να κάνεις τικ σε όλη τη λίστα με αυτά που χρειάζεσαι.

Smartwatch
© Unsplash

Extra tip: Για να μην σε πιάσει καταναλωτική μανία ωστόσο, κάνε πρώτα μια αναζήτηση στις Pre Black Friday προσφορές των Public που σου δίνουν τη δυνατότητα να λαμβάνεις ειδοποιήσεις, ώστε να μην «χαθείς» μέσα στην πληθώρα ευκαιριών. Συμπλήρωσε επίσης, τα στοιχεία σου στη φόρμα για να λαμβάνεις ενημέρωση για τις πιο hot Black Friday προσφορές του 2022 και να μην σου ξεφεύγει τίποτα!

Βάλε ψηλά τον πήχη

 iPhone 14 Pro Max
© Unsplash

Παρακολούθησε τα μεγάλα brands που συνήθως κάνουν τις καλύτερες προσφορές. Το Black Friday είναι κυρίως η μεγάλη ευκαιρία να κάνεις focus και να αποκτήσεις μια τηλεόραση που ήθελες καιρό ή το κινητό με την τρομερή κάμερα που ψάχνεις για τις selfies σου. Σκοπός είναι να αποκτήσεις όλα εκείνα που τον υπόλοιπο χρόνο είναι «απαγορευτικά» για το budget σου, οπότε επικεντρώσου σε ακριβά είδη τεχνολογίας, για να πετύχεις μια καλή αναλογία τιμής/απόδοσης. Μετά τρέξε να προλάβεις τις δυνατές προσφορές τόσο online όσο και στα καταστήματα! Think big!

Το budget σου και τα μάτια σου

Budget
© Unsplash

Η σωστή διαχείριση του budget ίσως να ακούγεται απλή αλλά μερικές φορές δεν είναι και τόσο. Θεώρησε δεδομένο ότι θα… «ξεμυαλιστείς» από τις άπειρες προσφορές, θα αναρωτιέσαι συνεχώς μήπως μου είναι απαραίτητη κι αυτή η τηλεόραση και ενώ ο στόχος σου θα είναι να αγοράσεις «ακουστικά Bluetooth», θα βρεθείς ως δια μαγείας με δεύτερη καφετιέρα! Συνεπώς «κλείδωσε» στο ποσό που σχεδιάζεις να ξοδέψεις και μείνε… όσο πιο πιστός μπορείς. Πάρε μαζί σου και μια φίλη ή ένα φίλο σου, πες του να σε βοηθήσει να «τηρήσεις» τη συμφωνία σου και διασκεδάστε παρέα ψωνίζοντας!

Σύμμαχός σου τα newsletter

Newsletter
© Unsplash

Τα καταστήματα μπορεί να ανοίγουν τις πόρτες τους νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όμως οι προσφορές σε sites και e-shops ξεκινούν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Γράψου σε όσα περισσότερα newsletter μπορείς, μείνε συντονισμένος στα Social, Ιnstagram, Facebook, Tik Tok, Τwitter, τσέκαρε τα όλα εξονυχιστικά μήπως σου έχει ξεφύγει κάποια σημαντική λεπτομέρεια και κράτα αρχείο με τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Φτιάξε δυνατό καφέ το βράδυ της Πέμπτης, βάλε χαλαρωτική ή ροκ μουσική-ανάλογα με τα γούστα- και προετοιμάσου για ξενύχτι μεν, έξυπνες αγορές δε μπροστά στην οθόνη! Το νέο πλυντήριο που είναι και στεγνωτήριο απαιτεί μερικές θυσίες, αν θες να το βρεις σε καλή τιμή, τι να κάνουμε…

Extra Info: Τα καταστήματα Public έχουν φροντίσει για την απόλυτη ασφάλεια σου τηρώντας όλα τα μέτρα καθαριότητας και αποστάσεων ώστε να κάνεις τις αγορές σου ανενόχλητος. Οπότε θα είσαι safe αν το διπλοσκέφτεσαι.

Βάλε τα αθλητικά σου και έλα στο ραντεβού

Gym equipment
© Unsplash

Αν πάλι είσαι τύπος που του αρέσουν οι ατέλειωτες βόλτες σε αγορές, πολυκαταστήματα, μαγαζιά και προτιμάς να δεις και να τεστάρεις μια τελευταία φορά όσα θες να αγοράσεις, φόρα τα πιο άνετα ρούχα σου, αθλητικά παπούτσια, φόρτισε powerbank και ετοιμάσου για μεγάλες ουρές αλλά και μεγάλες προσφορές! Στα Public φροντίζουν και τη φυσική σου κατάσταση προσφέροντάς τα καλύτερα όργανα γυμναστικής στις πιο απίστευτες Black Friday τιμές! Αυτή τη Black Friday και κάθε φορά που πας για ψώνια, προσπάθησε να αγοράζεις με συνείδηση μόνο ότι  σε αντιπροσωπεύει πραγματικά.

Τα Public αποτελούν το Νο1 online προορισμό για ακόμη μια Black Friday, φροντίζουν να βρίσκονται στο πλευρό σου προσφέροντας πάντοτε από τις πιο χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, για να μπορείς να απολαμβάνεις ότι σου είναι απαραίτητο. Φυσικά και τα αγαπημένα σου Apple προϊόντα όπως τα iPhone – το iPhone 14 είναι πλέον στα καταστήματα Public και σε περιμένει για να το κάνεις δικό σου αν δεν το έχεις ήδη αποκτήσει- είναι διαθέσιμα σε ασυναγώνιστες τιμές. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να παραλάβεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δωρεάν από όλα τα καταστήματα ενώ για παραγγελίες άνω των 35€ έχεις δωρεάν μεταφορικά. Happy Black Friday!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ