Smart Life

Ήξερες ότι μαθαίνοντας για την Ενέργεια μπορείς να κερδίσεις 1.000€ μετρητά;

Η nrg γιορτάζει 10 χρόνια με εκδηλώσεις και διαγωνισμούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης: Η nrg συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη με εκδηλώσεις και δράσεις, μοιράζοντας 1000€ μετρητά σε 10 τυχερούς με το διαγωνισμό Save Your nrg.

Η Ενέργεια είναι το θέμα συζήτησης των ημερών αφού απασχολεί κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση με τον χειμώνα να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα. Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες για την Ενέργεια και τις τιμές της στην Ελλάδα, διάβασα για την nrg, έναν από τους κορυφαίους παρόχους ενέργειας στη χώρα μας, και τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές.

Θέλοντας να μάθω περισσότερα, ανακάλυψα ότι η nrg θα βρίσκεται, μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιώντας ξεχωριστές εκδηλώσεις και δράσεις με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας της.

nrg

Ξεκινώντας από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η nrg θα βρίσκεται εκεί με ένα ξεχωριστό περίπτερο όπου θα παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διαθέτει για την ενέργεια στο σπίτι: Ηλεκτρικό Ρεύμα και Φυσικό Αέριο, λύσεις Ηλεκτροκίνησης για φόρτιση στο σπίτι, προϊόντα και υπηρεσίες Smart Home, Φωτοβολταϊκά για τη στέγη, λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και συμβουλές για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής μέσα στο σπίτι.

Πλατεία Αριστοτέλους

Το Σαββατοκύριακο 17-18/9 θα βρίσκεται επίσης στην Πλατεία Αριστοτέλους με ιδέες και προτάσεις οικονομικών λύσεων για κάθε ανάγκη σε οικιακή ενέργεια, ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του nrg store στην Ελ. Βενιζέλου 18, στη Θεσσαλονίκη.

nrg

Μαθαίνοντας για την Ενέργεια μπορείς να κερδίσεις 1000€ μετρητά

Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι σε όλα τα spot που θα βρίσκεται η nrg, οι επισκέπτες θα μπορούν εκτός από το να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, να παίξουν και το διαδραστικό παιχνίδι «Save Your nrg» που δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν 1.000€ την ημέρα στην καθημερινή κλήρωση.

Ουσιαστικά, μπαίνεις σε ένα ψηφιακό ενεργειακό σπίτι και καλείσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις γύρω από την εξοικονόμηση ενέργειας και στο τέλος παίρνεις μέρος στην ημερήσια κλήρωση για 1000€ μετρητά. Σημείωσε ότι μπορείς να κερδίσεις επιπλέον 10 συμμετοχές, εάν επισκεφθείς ένα ακόμα σημείο της nrg στην πόλη πολλαπλασιάζοντας τις πιθανότητες να κερδίσεις!

SaveYournrg

Μία εκδρομή στην πόλη της Θεσσαλονίκης -η οποία είναι απλά υπέροχη αυτή την εποχή- που θα συνδυάζει μια επίσκεψη στην διάσημη ΔΕΘ και μια επίσκεψη στα nrg spots ώστε να ανακαλύψουμε έναν καινούργιο κόσμο ενέργειας, είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν. Αν τώρα φύγω έχοντας κερδίσει και 1000€ μετρητά παίζοντας στο Save Your nrg, τόσο το καλύτερο! Φύγαμε για Θεσσαλονίκη;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ