Smart Life

Η λύση για ασφαλείς καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεται στη βαλίτσα σου

Απομάκρυνε εύκολα τα ανεπιθύμητα μικρόβια και τα βακτήρια από παντού

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα ετοιμάζει βαλίτσα διακοπών
© Unsplash/ Tyler Nix

Dettol: Το νέο Spray 2 σε 1 για χέρια και επιφάνειες απομακρύνει όσα μικρόβια κινδυνεύουν να χαλάσουν τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Πακετάρεις ρούχα, παπούτσια, μαγιό, καλλυντικά, αντηλιακά και την καλή σου διάθεση και ξεκινάς για διακοπές. Δεν είναι λίγες οι φορές που σου έχει τύχει το δωμάτιο να είναι κατώτερο των περιστάσεων, η παραλία να έχει υπερβολικά πολύ κόσμο και να αμφιβάλλεις για την καθαριότητα που τηρείται ή τα καθίσματα στο πλοίο να είναι… «ταλαιπωρημένα». Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία αν σκέφτεσαι θετικά και έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα.

Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι πήρες μαζί όλα τα απαραίτητα αλλά σίγουρα πακέταρες και μερικούς αόρατους και ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως μικρόβια και βακτήρια. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να τα βρεις και στη διαδρομή ή τον προορισμό των διακοπών σου. Πώς θα τα αποφύγεις; Αντί να πάρεις μια ξεχωριστή τσάντα γεμάτη καθαριστικά ή να χαλάσεις μια μικρή περιουσία αγοράζοντάς τα στο μέρος που θα φτάσεις, βάλε απλά στη βαλίτσα σου το Dettol Spray 2 σε 1. Το νέο αντισηπτικό σπρέι της Dettol προστατεύει αποτελεσματικά τόσο στα χέρια όσο και στις επιφάνειες, ενώ είναι μικρό (90ml) για να χωράει σε όλες τις τσάντες και να επιτρέπεται ακόμα και στα αεροπλάνα.

Κοριτσάκι παίζει στα ρηχά στη θάλασσα
© Unsplash/ Leo Rivas

Αν ταξιδεύεις με μικρά παιδιά, αυτό το σπρέι θα σου λύσει σίγουρα τα χέρια. Γνωρίζεις άλλωστε πολύ καλά ότι τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης και του παιχνιδιού τους πιάνουν δεκάδες πράγματα με τα χεράκια τους, τα οποία μετά αμελούν να πλύνουν. Δική σου «δουλειά» είναι να τους το θυμήσεις αλλά τώρα μπορείς να ηρεμήσεις αφού ξέρεις ότι έχεις την λύση για την απόλυμανσή τους στην τσάντα σου. Το Dettol Spray 2 σε 1 εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και των ιών, είναι δερματολογικά ελεγμένο και έχει εκχύλισμα αλόης που αφήνει τα χέρια απαλά.

Προφανώς και η περίοδος των διακοπών είναι για να χαλαρώνουμε, όχι όμως σε ό,τι αφορά την ασφάλειά μας. Απολύμανε πόμολα, βρύσες και τις επιφάνειες που ακουμπάς φαγητά με λίγα μόνο ψεκάσματα. Μπορείς να απολυμάνεις ακόμη και την ξαπλώστρα στην παραλία που έχει καθίσει ήδη τόσος κόσμος από την αρχή της ημέρας, αφού το Dettol Spray 2σε 1 έχει μορφή aerosol για μεγαλύτερη εμβέλεια ψεκασμού.

Γυναίκα κάθεται σε ξαπλώστρα
© Unsplash/ Dinuka Lankaloka

Ακόμα κι αν το καλοκαίρι σε βρίσκει πίσω στην πόλη, καλό είναι να προσέχεις και να προφυλάσσεσαι μιας και ο κορωνοϊός δεν έχει φύγει ακόμα από τη ζωή μας. Η απολύμανση του γραφείου, του αυτοκινήτου ή των χεριών σου μετά από μια μετακίνηση με τα ΜΜΜ ή μια χειραψία που δεν μπόρεσες να αποφύγεις γίνεται πιο εύκολη χάρη στο νέο αντισηπτικό σπρέι της Dettol. Ο χρυσός κανόνας για μια σωστή υγιεινή είναι να πλένεις συχνά τα χέρια σου και να απολυμαίνεις τα σημεία που αγγίζουν συχνά πολλά χέρια. Καθάρισες; Ρίχνεις το Dettol Spray 2 σε 1 στην τσάντα και συνεχίζεις σε νέες περιπέτειες!

Dettol Spray 2 in 1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ