Smart Life

Το laptop που θα φέρει ένα Tesla στο γκαράζ σου

Μία κλήρωση που δεν πρέπει να χάσεις

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία ενός άνδρα, που κρατάει ένα λάπτοπ.
© Avi Richards / Unsplash

Στο Πλαίσιο, με την αγορά του πανίσχυρου laptop HP ENVY x360 μπαίνεις αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Tesla Model 3 Performance αξίας 70.000€.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla είναι σίγουρα από τα πιο hot της αγοράς, με μεγάλο πλήθος κόσμου να θέλει να τα βάλει στη συλλογή του. Έχεις φανταστεί ποτέ, πως θα ήταν να έχεις το προσωπικό σου Tesla στο γκαράζ του σπιτιού σου; Μπορεί αυτό το σενάριο να φαίνεται επιστημονικής φαντασίας, με το Πλαίσιο όμως, όλα είναι πιθανά. Με κάθε αγορά ενός laptop HP ENVY x360, μπαίνεις αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Tesla Model 3 Performance αξίας 70.000€.

Τι κάνει ένα TESLA στο Πλαίσιο? 🔴

Τώρα που καλοκαιριάζει και οι διακοπές πλησιάζουν, σίγουρα είναι χρήσιμο ένα gadget, που θα μετατρέψει τον ελεύθερό σας χρόνο, σε μία συνεχόμενη πηγή διασκέδασης. Το πανίσχυρο laptop HP ENVY x360 αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες και πιο σίγουρες επιλογές της αγοράς στον συγκεκριμένο τομέα. Ολοκληρώνει γρήγορα και απλά ακόμα και τις πιο βαριές εργασίες, ενώ συνάμα σας κάνει να απολαμβάνετε ταινίες και σειρές σε υψηλή ανάλυση με τον καλύτερο ήχο.

Το HP ENVY x360 δεν χαρακτηρίζεται τυχαία ως μία από τις καλύτερες συσκευές στην τιμή της. Η έξυπνη σχεδίασή του το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα laptop. Η γυάλινη οθόνη από Gorilla Glass δεν κουράζει καθόλου τα μάτια, ενώ η περιστρέφομενη οθόνη 360 μοιρών, δίνει μία σειρά από πολλές δυνατότητες στη χρήση του. Ο premium σχεδιασμός του περιβλήματος από αλουμίνιο κάνει τον υπολογιστή ελαφρύ. Ταυτόχρονα με το οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

Ένα σημαντικό προσόν της συσκευής είναι τα Windows 11 PRO. Με αυτά μπορείς να απολαύσεις τον καλύτερο συνδυασμό των Windows που γνωρίζεις μαζί με τις πολλές νέες βελτιώσεις. Την ίδια ώρα, η 16 GB Ram DDR 4 αφήνει περιθώρια για multitasking, καθώς το laptop υποστηρίζει πολλές εφαρμογές ανοιχτές όλων των ειδών και μαζί ο εσωτερικός σκληρός δίσκος χωρητικότητας 512 GB επιτρέπει την αποθήκευση πολλών αρχείων, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Με τον 8πύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen™ 7 5700U έως και 4.3 GHz η εμπειρία χρήσης του laptop απογειώνεται προσφέροντας μαζί υψηλή απόδοση, ασφάλεια και αξιοπιστία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά ο υπολογιστής μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σου φίλος στο γραφείο ή το σπίτι. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και η επαναφορτιζόμενη γραφίδα HP MPP2.0 Tilt για να δημιουργείς οποιοδήποτε σχέδιο με απόλυτη ελευθερία. 

Το HP ENVY x360 και τα πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του φτάνουν για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, όμως το Πλαίσιο δεν σταματάει εκεί. Με την αγορά κάθε laptop μπαίνεις αυτόματα και στη μεγάλη κλήρωση, που ο νικητής θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο Tesla Model 3 Performance αξίας 70.000€. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι 30/6 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Μπορείς να απολαύσεις τα χαρακτηριστικά του HP ENVY x360 μαζί με τη συμμετοχή σου στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, στην πιο ελκυστική τιμή. Είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ (Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά & Ηράκλειο Κρήτης), στην τιμή των 899€. Αν δε θέλεις να επισκεφτείς κάποιο κατάστημα, μπορείς να το προμηθευτείς τηλεφωνικά στο 210 2895000 (09:00-21:00, 6 μέρες την εβδομάδα) ή ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας με άμεση παράδοση.

Δεν χρειάζεσαι να το σκέφτεσαι και μην χάνεις πολύτιμο χρόνο. Μπορείς να κάνεις δικό σου ένα πραγματικά πανίσχυρο laptop και ταυτόχρονα να απολαύσεις ένα μεγάλο δώρο από το ΠΛΑΙΣΙΟ, που θα αλλάξει εντελώς τις βόλτες σου στην πόλη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ