Smart Life

Βρήκαμε το επόμενο αγαπημένο gadget για όλη την παρέα

Φτιάξτε τον χώρο σας όπως ακριβώς τον ονειρεύεστε

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
the_freestyle_lifestyle_08.jpg

The Freestyle: Ο φορητός προτζέκτορας της Samsung γίνεται το απαραίτητο gadget για όλη την παρέα.

ιαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.”

Τα Σαββατόβραδα στο σπίτι κάποιου φίλου ή φίλης έχουν γίνει ξανά της μόδας και πολλοί τα επιλέγουν ως εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. Δεν είναι απαραίτητο πως για να περάσουμε καλά πρέπει να βγούμε για ποτό, και έτσι μια ταινία με φίλους τρώγοντας ποπ κορν αποτελεί μία αξέχαστη επιλογή για όλη την παρέα.

The Freestyle: Επίσημη παρουσίαση | Samsung

Μία από τις συνήθειες που μου είχαν λείψει πολύ είναι οι Τρίτες και Τετάρτες με ποδόσφαιρο. Τις προάλλες η παρέα μαζεύτηκε σπίτι, όμως το σκηνικό δεν είχε στηθεί γύρω από την τηλεόραση, όπως γενικά συμβαίνει. Ένας φίλος από την παρέα μας σύστησε τον προτζέκτορα «The Freestyle» από τη Samsung και μας υποσχέθηκε, πως θα κάνει ακόμα και τις βραδιές που μένουμε μέσα, την καλύτερη στιγμή της εβδομάδας μας. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Με το πάτημα ενός κουμπιού ξεχάστε ότι ξέρατε για τα κλασικά gadget». Στο μάτι είναι μία συσκευή μικρή και βολική. Φαίνεται πως μπορείς να την κουβαλήσεις εύκολα από μέρος σε μέρος, ενώ διαθέτει minimal και συνάμα ωραίο design. Εκτός από ένα τεχνολογικό gadget «ντύνει» και όμορφα οποιοδήποτε σαλόνι ή χώρο του σπιτιού. Τι μπορεί να προσφέρει όμως ο προτζέκτορας της Samsung στον χρήστη του;

Όλες οι απορίες λύθηκαν αφού άρχισε το παιχνίδι. Με τον προτζέκτορα προβάλλαμε το ματς στον τοίχο του σαλονιού και όλα φαινόντουσαν εντυπωσιακά καθαρά, δηλαδή εκείνα τα μικρά πραγματάκια που πάντα ενθουσιάζουν τους ποδοσφαιρόφιλους όπως τα νοήματα των αθλητών, οι ντρίμπλες, τα γκολ και οι πανηγυρισμοί της εξέδρας. Σε αυτό συμβάλλουν όλες οι λειτουργίες που παρέχει ο «The Freestyle». Αρχικά με τη δυνατότητα Auto Keystone, η προβολή διαστρεβλωμένων εικόνων ρυθμίζεται αυτόματα σε ορθογώνια οθόνη, ενώ με το Auto Focus η συσκευή εστιάζει αυτόματα για μία ευκρινή καθαρή εικόνα σε δευτερόλεπτα. Εκτός από αυτά, ο προτζέκτορας διαθέτει και Auto Leveling, έτσι η οθόνη μπορεί να παραμείνει ίσια σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς και από το πού προέρχεται η ονομασία της συσκευής. Ο όρος «freestyle» χρησιμοποιείται πολλές φορές για αθλήματα τα οποία δεν έχουν περιορισμούς και με τον ίδιο τρόπο η λειτουργία του προτζέκτορα της Samsung σου προσφέρει διασκέδαση χωρίς όρια. Ταυτόχρονα μπορεί να γυρίζει 180 μοίρες και βολεύει τους χρήστες από οποιαδήποτε θέση.

the_freestyle_lifestyle_13.jpg
the_freestyle_lifestyle_15.jpg

Ο προτζέκτορας προσφέρει συναρπαστική εμπειρία θέασης σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο ή κάποιο άλλο σπορ. Εκτός όμως από αυτό, μία από τις αγαπημένες συνήθειες της παρέας και φαντάζομαι όχι μόνο της δικής μας, είναι το άραγμα στην ταράτσα για ταινία. Τους καλοκαιρινούς μήνες με τη ζέστη αποτελεί τη διαφυγή όλων, όμως δεν είναι τόσο βολικό έξι άτομα να παρακολουθούν μία ταινία ή σειρά μέσω μίας μικρής οθόνης ενός λάπτοπ. Με το «The Freestyle» μετατρέψαμε την ταράτσα στο δικό μας προσωπικό home theater. Ο προτζέκτορας μπορεί να προβάλλει εικόνα μεγέθους από 30 εώς 100 ίντσες, ακόμα και σε ανομοιόμορφη επιφάνεια. Παράλληλα, με το ενσωματωμένο ηχείο 360 μοιρών (5W) απολαμβάνεις τον ήχο στο έπακρο σε ό,τι πρόγραμμα και να βλέπεις. Πολλές φορές αμφιταλαντευόμαστε στο τι να δούμε, όμως τη λύση δίνει η λειτουργία Smart TV Powered by Tizen που ανοίγει έναν νέο κόσμο περιεχομένου με πιστοποιημένες εφαρμογές OTT (για τη διαθεσιμότητα ορισμένων υηρεσιών απαιτείται εγγραφή και συνδρομή).

the_freestyle_lifestyle_12.jpg

Για να λειτουργήσω όμως τον προτζέκτορα χρειάζομαι διαρκώς δίπλα μου τον ηλεκτρονικό υπολογιστή; Η λειτουργία Mobile Mirroring συνδέει το κινητό μας με το «The Freestlyle» και μπορείς να προβάλλεις παντού την οθόνη του. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δεις αμέσως τις φωτογραφίες που τράβηξες από το τελευταίο σου ταξίδι, ένα αστείο βιντεάκι που σου έστειλε ο κολλητός σου και να βλέπεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα από το streaming service που έχεις συνδρομή, σε γιγαντοοθόνη.

2022_the_freestyle_lifestyle_image_dance.jpg

 

the_freestyle_lifestyle_10.jpg

 

Εκείνο που φοβάται περισσότερο από όλα ένας γκατζετάκιας, είναι να μείνει από μπαταρία την χειρότερη στιγμή. Ο προτζέκτορας συνδέεται με καλώδιο USB-C που παρέχεται, ενώ παράλληλα είναι συμβατός με εξωτερικές μπαταρίες που έχουν έξοδο USB-PD και 50W/20V ή παραπάνω (πωλούνται χωριστά). Επίσης, κυκλοφορεί ειδική προστατευτική θήκη που αποτελεί ένα χρήσιμο και μοντέρνο αξεσουάρ.

the_freestyle_lifestyle_09.jpg

Το σημαντικότερο είναι όμως ότι δεν κουράζει ακόμα και μετά από αρκετές ώρες θέασης. Η απόδοση στην εικόνα αλλάζει αναλόγως τα χρώματα, την κλίση και την υφή του τοίχου ρυθμίζοντας ανάλογα την προβολή. Ο προτζέκτορας διαθέτει έξυπνη βαθμονόμηση και η όραση προσαρμόζεται χωρίς να κουράζει τον θεατή. Επίσης, η συσκευή έχει την ικανότητα να ρυθμίζεται μόνη της σχεδόν για όλες τις δυνατότητες και έτσι το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να βρούμε την πιο βολική θέση στον καναπέ και να απολαύσουμε την πίτσα που μόλις παραγγείλαμε.

the_freestyle_lifestyle_11.jpg

Ο προτζέκτορας της Samsung, «The Freestyle», γίνεται το νέο αγαπημένο gadget κάθε παρέας. Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις παντού και θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος από το σπίτι μέχρι και στα ταξίδια σου. Με αυτόν θα είσαι σε θέση να αλλάξεις εντελώς όλες τις δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν με τους φίλους σου, χωρίς όρια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ