Smart Life

Τι κάνει μια διαφημιστική εταιρεία να ξεχωρίζει;

Μπορεί οι εποχές να δείχνουν τον δρόμο των πραγματικών ιδεών, αλλά και οι πραγματικές ιδέες με την σειρά τους, καθορίζουν τις εποχές

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ημερίδα εορτασμού της The Newtons Laboratory με διάφορους ομιλητές

Η The Newtons Laboratory γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχιών με μια ξεχωριστή ημερίδα αποκαλύπτοντας τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Πίσω από το μπαμπά με την τουτού φούστα που συνοδεύει το κοριτσάκι του στο μπαλέτο, πίσω από τον τρομαγμένο άντρα που προσπαθεί να ειδοποιήσει την αστυνομία για τους κλέφτες στο σπίτι του, πίσω από τα δίδυμα αδέλφια που δείχνουν τι πραγματικά σημαίνει ίσες ευκαιρίες, πίσω από σχεδόν κάθε διαφήμιση που με έχει κάνει να προβληματιστώ, να σκεφτώ, να γελάσω, να συγκινηθώ βρίσκεται η The Newtons Laboratory. Μια διαφημιστική εταιρεία που κατανοεί κάθε εποχή, αφουγκράζεται τις αξίες και τις ανάγκες που τη συνοδεύουν και δημιουργεί ιδέες που κάνουν τη διαφορά.

Ημερίδα εορτασμού της The Newtons Laboratory με διάφορους ομιλητές

«Μπορεί οι εποχές να δείχνουν τον δρόμο των πραγματικών ιδεών, αλλά και οι πραγματικές ιδέες με την σειρά τους, καθορίζουν τις εποχές. Καθορίζουν και διαμορφώνουν τον κόσμο.

Οπότε, δεν έχει σημασία αν οι εποχές είναι καλές ή κακές ή οτιδήποτε στο ενδιάμεσο.
Όσο εμείς τις κατανοούμε, κρατώντας τις πόρτες μας ανοικτές κάθε στιγμή στο κάθε νέο,
όσο στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, την δουλειά μας αλλά και τους πελάτες μας με όλες μας τις δυνάμεις, θα φτάνουμε πάντα πρώτοι στην αιχμή κάθε εποχής»
, γράφει το manifesto στην ιστοσελίδα της.

Και είναι αλήθεια. Ανέκαθεν, πολύ πριν διδαχθώ τις αρχές και τα χαρακτηριστικά της, πίστευα ότι η διαφήμιση είναι κάτι που πρέπει που πρέπει να σε αγγίζει, να σου μένει, να ενθουσιάζει, να αποτελεί θέμα συζήτησης. Και οι Νεύτωνες το κάνουν καλά αυτό, εδώ και μια δεκαετία. Φυσικά, μια τέτοια επέτειος –ορόσημο απαιτεί και τον ανάλογο εορτασμό.

Ημερίδα εορτασμού της The Newtons Laboratory με διάφορους ομιλητές

Good times. Bad times.
But in charge of times.

Με αυτό το motto και ξεχωριστούς καλεσμένους, η The Newtons Laboratory διοργάνωσε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα για να γιορτάσει με τους συνεργάτες της 10 χρόνια επιτυχιών. Διαφορετικές προσωπικότητες -αυθεντίες του είδους που εκπροσωπούν-, και στελέχη της εταιρείας δημιούργησαν ένα πολύ ενδιαφέρον Line up που πλαισίωσε τις ομιλίες της ημέρας και αποτέλεσε ένα καλωσόρισμα στη νέα εποχή. Μια εποχή που χρειάζεται ιδέες που προσθέτουν καινούργιες λέξεις στη γλώσσα των καιρών, που μάχονται για το καινούργιο και ανακαλύπτουν με μαγικό τρόπο τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε αλήθεια.

Ημερίδα εορτασμού της The Newtons Laboratory με διάφορους ομιλητές

Οι καλεσμένοι μίλησαν για τη δική τους αλήθεια, για τις ιδέες που τους οδηγούν, για το creativity process τους, για το μέλλον, για την αλλαγή που απαιτείται, την προσαρμοστικότητα που «επιβάλλεται» και την αλήθεια που βρίσκεται μέσα στις ιδέες που είναι ικανές να αλλάξουν τον κόσμο. Ο Nils Leonard, ιδρυτής της Uncommon London, o Νικόλας Αλαβάνος, CEO – Executive Producer Filmiki, ο μουσικός Larry Gus, ο Στράτος Φαναράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Metron Analysis, η Νάντια Αργυροπούλου, Ανεξάρτητη επιμελήτρια εκθέσεων και θεωρητικός τέχνης και ο Συρράκος Ιωάννης Κέσεν – Δανάλης, Rainbow School είχαν όλοι φυσική ή διαδικτυακή παρουσία στην γενέθλια ημερίδα των Νευτώνων. Όλες οι ομιλίες ήταν εξαιρετικές και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τις παρακολουθήσει εδώ.

Ημερίδα εορτασμού της The Newtons Laboratory με διάφορους ομιλητές

Οι Νεύτωνεςέχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι ξέρουν να αλλάζουν τον κόσμο με μία ιδέα τους, να υποδέχονται τις νέες προκλήσεις με δημιουργικότητα και με την αυτοπεποίθηση πως δεν έχει σημασία εάν οι καιροί είναι καλοί ή κακοί! Σημασία έχει η ομαδικότητα, η σκληρή δουλειά, η συνεχής αναζήτηση και η εμπιστοσύνη στη διαφορετικότητα. Επομένως, για τα χρόνια που πέρασαν και εκείνα που θα έρθουν, για τις ιδέες που υλοποίησαν και εκείνες που έβαλαν στο συρτάρι, για τα ξενύχτια με briefs και τα ξενύχτια στα parties, δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε Χρόνια Πολλά!

10 years The Newtons Laboratory

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ